YOUNGCAPITAL BLOG

achtbaantester

Jij neemt rollercoaster rides tot je groen ziet en gaat onwijs lekker op loopings en steile afdalingen. Als echte thrillseeker ben je verslaafd aan adrenalinekicks. Ach, als achtbanentester toch een baan zou zijn… dan zou jij het wel weten.

Tijd om je dromen uit te laten komen. Je kunt deze zomer nog aan de slag als achtbaantester! Oké, je kunt er niet van leven, maar je kunt wel gratis in alle achtbanen die je wilt. Dus: ken jij het verschil tussen een Wing Coaster en een Suspended Coaster? Buckle up, en breng je zomer door in de tofste pretparken van Nederland!  

“Het leven is net een achtbaan. Je kunt de hele rit keihard gillen, maar er ook gewoon van genieten.”

Gratis rides in ruil voor thrilladvies

Wat je gaat doen? Achtbanen uitproberen en na je zoveelste rondje adrenaline een bloedserieus evaluatierapport uitbrengen. Je schrijft het rapport voor de bezoekers van ‘Uit Met Korting’. Op basis van jouw ‘thrilladvies’ besluiten zij dat de kans te groot is dat Coen zichzelf gaat onderkotsen in Walibi, en kiezen ze instead voor een dagje ponypark Slagharen.

What’s in it for you, you ask? Twee gratis toegangskaartjes voor Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland. Ja, twee. Dus je mag een thrillseeker in crime meenemen. Of die vriend die echt heel erg bang is voor achtbanen. Muhahaha.  

mrbean in achtbaan

Hoe ziet zo’n dag als achtbaantester eruit?

Je dag begint om een uur of tien, samen met je +1 en een kopje koffie of thee en een achtbaan-proof snack die niet bij de eerste de beste looping omhoog komt. Vervolgens wordt er besproken welke achtbanen getest moeten worden en hoe jullie dit gaan doen. En natuurlijk pak je iedere achtbaan gewoon minimaal twee keer. Want je bent een achtbaantester of je bent het niet.

Uitgetest? Dan is het nog niet over met de pret. Ook de andere attracties mag je nog even uitproberen. Gewoon voor de lol. Rond een uur of zes evalueer je de dag met een ijsje en suikerspin ─ als je maag het tenminste nog aankan.  

Klaar voor de rit van je leven? Solliciteer dan via deze link. Je kunt je tot 10 augustus 2018 aanmelden.

 

Kan je nog wat extra tips gebruiken om je rollercoaster-sollicitatie te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf cv voorbeelden ter inspiratie!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.