YOUNGCAPITAL BLOG

Wij vroegen jullie of flirten op het werk oké is. Wat bleek? Meer dan de helft van de ondervraagden vindt van niet. Toch gebeurt het genoeg. Sterker nog, één op de drie werknemers heeft wel eens iets met een collega gehad. Maar wat doe je als je verliefd wordt op je collega? Of een collega op jou? Drie jongeren vertellen hun verhaal.

Na de break-up kon Anne haar collega maar niet vergeten

Verliefd op collega

Olivier was de man van mijn dromen. Hij was sportief, zag er goed uit en we konden lachen met elkaar. We zaten allebei in de bootcampgroep voor gevorderden die na het werk werd georganiseerd. En we speelden samen in het bedrijfshockeyteam. Op wintersport met het bedrijf sloeg de vonk over.

Ik was smoorverliefd. Hij ook. Het duurde dan ook niet lang voordat we een echte relatie kregen. Dat jaar leefde ik op een roze wolk. Hij was alles wat ik zocht in een jongen. We hadden het leuk samen. Dat hij het uitmaakte, zag ik dan ook totaal niet aankomen. Ik was er kapot van.

Van de ene op de andere dag werd het pijnlijk om Olivier te zien. Waar we eerst een knipoog zouden hebben uitgewisseld, dook ik nu weg achter mijn toetsenbord. Tot overmaat van ramp werd ons hoofdkantoor opnieuw ingericht, waardoor we op dezelfde verdieping kwamen te zitten. Zat ik de hele dag tegen hem aan te kijken. Ik heb m’n computerscherm maar omhoog gezet.

Doordat ik hem niet kon ontlopen, lukte het maar niet om over hem heen te komen. Olivier ging door met zijn leven en kreeg een nieuwe vriendin. Ik was nog geen stap verder. Ontslag nemen vond ik geen optie, ik ben dol op mijn baan! Het heeft meer dan twee jaar geduurd tot ik hem uit mijn hoofd kon zetten.

Sanne werd door haar collega tegen de kluisjes aangedrukt

love

Als promotiemedewerker werk ik iedere week in verschillende winkels. En iedere week staan er hordes jongens uit die winkels om me heen. Een nieuw meisje in de winkel vinden ze blijkbaar heel interessant.

Zo ook Giovanni. Hij stond al de hele dag bij me in de buurt en we hadden een leuk gesprek. Hobby’s, waar woon je, wat voor muziek luister je, dat soort dingen. Hij lachte wel elke keer lief, maar ik zocht er niks achter.

Toen we samen gingen lunchen, liep ik even snel de ruimte met kapstokken en kluisjes in om iets uit mijn tas te pakken. Hij liep mee, en deed de deur achter zich dicht. Toen ik me omdraaide, stond hij opeens op zo’n vijf centimeter afstand van me, met zijn handen tegen de kluisjes. Ik kon geen kant op. “Ik zit al de hele dag naar je te kijken”, zei hij, en zijn gezicht kwam steeds dichterbij. Toen hij me probeerde te zoenen, duwde ik hem weg.

Wat daarop volgde, was de meest gênante lunch uit mijn leven. Ik voelde steeds weer die warme adem in mijn gezicht, en zijn schuine glimlach hielp ook niet echt. De rest van de dag heb ik me opgelaten gevoeld.

Toen een collega de spanning bij mij opmerkte, vroeg ze of er iets aan de hand was. Ik heb het haar eerlijk verteld, en Giovanni bleek dit bij meer meisjes te hebben geprobeerd. Ik wilde er niks mee doen, maar ineens stond de manager voor mijn neus. Giovanni is uiteindelijk ontslagen en ik heb nooit meer één stap in die winkel gezet.

Eveline ontmoette haar vriend op het werk

love

Op mijn eerste dag stelde mijn manager me aan iedereen voor. Ook aan Arnold, die één dag eerder was begonnen. Ik vond hem meteen leuk. Knap gezicht, blond haar en brede schouders. Echt mijn type. Totdat hij zijn mond opentrok. Ik weet niet meer wát hij precies zei, maar wel dat ik meteen klaar met hem was. Wat een botte hork.

Het heeft jaren geduurd voordat hij die eerste indruk goed had gemaakt. Doordat hij erg goed was in zijn werk, groeide langzaam mijn respect voor hem terug. Normaal had ik hem zeker geen tweede kans gegeven. Maar op werk kon ik niet om hem heen en had ik alle tijd om mijn mening bij te stellen.

Door hoe hij zijn werk deed, zag ik hoe slim hij was. Bovendien is hij enorm betrokken en vurig. Hij durft te zeggen wat hij denkt, ook tegen managers en de CEO. Dat vind ik stoer. Toen hij kwam kijken naar een run die ik deed met collega’s, sloeg de vonk over.

Moeilijke situaties op de werkvloer hebben we niet gehad, want vlak nadat wij begonnen te daten, vond ik een nieuwe baan. We zijn nu bijna twee jaar samen en ik hoop dat er nog veel jaren bij komen. Gelukkig heb ik hem niet via Tinder of Happn ontmoet, dan had ik hem na één date afgeschreven.  

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

  • Sylvia van der
    Maandag 07-10-2019

    Ik volg deze blog nu al een tijdje en vandaag had ik het gevoel dat ik mijn verhaal moest delen omdat ik ook slachtoffer was. Na zeven jaar bij hem te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te krijgen, maar het was allemaal tevergeefs, ik wilde hem zo graag vanwege de liefde die ik voor hem heb, ik smeekte hem met alles, Ik heb het beloofd, maar hij weigerde. Ik legde het probleem uit aan mijn moeder en zij suggereerde dat ik liever contact had met een spreuk genaamd Drigbinovia die me zou helpen een spreuk uit te spreken om het terug te brengen, maar ik geloofde nooit in spreuk, ik had geen andere keuze dan de spreuk te proberen, en hij vertelde ik hoef me geen zorgen meer te maken dat alles goed zou zijn dat mijn ex zou terugkeren, hij betoverde verrassend namens mij de tweede dag, het was rond 16:00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij spijt had van alles wat er gebeurde, dat hij me terug wilde, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij dat het voor mij werkte, dus we begonnen weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken een relatieprobleem heeft, ik zal zo'n persoon helpen door te verwijzen naar de enige echte en krachtige tovenaar die me heeft geholpen met mijn eigen probleem en anders is dan al dat nep. Iedereen heeft hier hulp nodig zijn e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com je kunt WhatsApp bellen via zijn mobiele nummer +2348144480786 voor het beste resultaat voor alles of je probleem ......

  • Anne Marieke
    Maandag 01-07-2019

    Hallo, mijn naam is Anne Marieke, ik kom uit Amsterdam, maar ik woon met mijn man in Waterton Lakes National Park, Canada. Woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben voor het herstel van mijn gebroken huwelijk en nu is mijn man volledig terug nadat hij mij en onze kinderen aan een andere vrouw heeft nagelaten. We zijn al vijfentwintig jaar getrouwd en tijdens ons huwelijk hebben we een aantal strijdpogingen doorstaan ​​totdat hij uiteindelijk met onze kinderen vertrok en naar Melbourne verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Alle contactmiddelen geblokkeerd, waardoor communicatie ongeldig is. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijnen die mijn hart plaagden niet beheersen, ik was verteerd door verdriet en pijn omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht aan hem en houd altijd van hem om bij mij terug te komen, ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig, dus vertelde ik al mijn problemen aan een vriend van mij die soortgelijke uitdagingen had. Ze leidde me naar een zeer krachtige man genaamd Doctor osagiede. Ze zei dat hij de enige reden was voor het geluk dat ze tot op heden genoot. Dr. osagiede kan helpen bij het herstellen van verbroken relaties, ze zei dat ik het moest berechten. Ik nam contact met hem op in zijn Email-adres en hij gaf me instructies over wat ik moest doen en toen deed ik het, dus hij deed een liefde voor mij. Tot mijn grote verbazing belde mijn man na drie weken en zei dat ik hem net zo veel miste als de kinderen, ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding en ik begon mijn tranen te verduisteren. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij me en de kinderen had aangedaan. Dat is de manier waarop hij met veel liefde en vreugde naar ons terugkeerde en vanaf die dag was ons huwelijk sterker dan daarvoor. Dankzij Drosagiede is hij zeer krachtig, dus besloot ik mijn verhaal te delen vanwege die vrouwen en mannen. wie heeft ervaren wat er is gebeurd. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drosagiede is de oplossing, een echte en krachtige gieter die lange tijd heeft gebeden om vrouwen en kinderen te helpen in tijden van pijn. En heeft ook spreuken om hiv, kanker, enz. Te genezen. Neem contact met hem op via zijn e-mail doctorosagiede75@gmail.com GOED GELUK.

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.