YOUNGCAPITAL BLOG

Wij vroegen jullie of flirten op het werk oké is. Wat bleek? Meer dan de helft van de ondervraagden vindt van niet. Toch gebeurt het genoeg. Sterker nog, één op de drie werknemers heeft wel eens iets met een collega gehad. Maar wat doe je als je verliefd wordt op je collega? Of een collega op jou? Drie jongeren vertellen hun verhaal.

Na de break-up kon Anne haar collega maar niet vergeten

Verliefd op collega

Olivier was de man van mijn dromen. Hij was sportief, zag er goed uit en we konden lachen met elkaar. We zaten allebei in de bootcampgroep voor gevorderden die na het werk werd georganiseerd. En we speelden samen in het bedrijfshockeyteam. Op wintersport met het bedrijf sloeg de vonk over.

Ik was smoorverliefd. Hij ook. Het duurde dan ook niet lang voordat we een echte relatie kregen. Dat jaar leefde ik op een roze wolk. Hij was alles wat ik zocht in een jongen. We hadden het leuk samen. Dat hij het uitmaakte, zag ik dan ook totaal niet aankomen. Ik was er kapot van.

Van de ene op de andere dag werd het pijnlijk om Olivier te zien. Waar we eerst een knipoog zouden hebben uitgewisseld, dook ik nu weg achter mijn toetsenbord. Tot overmaat van ramp werd ons hoofdkantoor opnieuw ingericht, waardoor we op dezelfde verdieping kwamen te zitten. Zat ik de hele dag tegen hem aan te kijken. Ik heb m’n computerscherm maar omhoog gezet.

Doordat ik hem niet kon ontlopen, lukte het maar niet om over hem heen te komen. Olivier ging door met zijn leven en kreeg een nieuwe vriendin. Ik was nog geen stap verder. Ontslag nemen vond ik geen optie, ik ben dol op mijn baan! Het heeft meer dan twee jaar geduurd tot ik hem uit mijn hoofd kon zetten.

Sanne werd door haar collega tegen de kluisjes aangedrukt

love

Als promotiemedewerker werk ik iedere week in verschillende winkels. En iedere week staan er hordes jongens uit die winkels om me heen. Een nieuw meisje in de winkel vinden ze blijkbaar heel interessant.

Zo ook Giovanni. Hij stond al de hele dag bij me in de buurt en we hadden een leuk gesprek. Hobby’s, waar woon je, wat voor muziek luister je, dat soort dingen. Hij lachte wel elke keer lief, maar ik zocht er niks achter.

Toen we samen gingen lunchen, liep ik even snel de ruimte met kapstokken en kluisjes in om iets uit mijn tas te pakken. Hij liep mee, en deed de deur achter zich dicht. Toen ik me omdraaide, stond hij opeens op zo’n vijf centimeter afstand van me, met zijn handen tegen de kluisjes. Ik kon geen kant op. “Ik zit al de hele dag naar je te kijken”, zei hij, en zijn gezicht kwam steeds dichterbij. Toen hij me probeerde te zoenen, duwde ik hem weg.

Wat daarop volgde, was de meest gênante lunch uit mijn leven. Ik voelde steeds weer die warme adem in mijn gezicht, en zijn schuine glimlach hielp ook niet echt. De rest van de dag heb ik me opgelaten gevoeld.

Toen een collega de spanning bij mij opmerkte, vroeg ze of er iets aan de hand was. Ik heb het haar eerlijk verteld, en Giovanni bleek dit bij meer meisjes te hebben geprobeerd. Ik wilde er niks mee doen, maar ineens stond de manager voor mijn neus. Giovanni is uiteindelijk ontslagen en ik heb nooit meer één stap in die winkel gezet.

Eveline ontmoette haar vriend op het werk

love

Op mijn eerste dag stelde mijn manager me aan iedereen voor. Ook aan Arnold, die één dag eerder was begonnen. Ik vond hem meteen leuk. Knap gezicht, blond haar en brede schouders. Echt mijn type. Totdat hij zijn mond opentrok. Ik weet niet meer wát hij precies zei, maar wel dat ik meteen klaar met hem was. Wat een botte hork.

Het heeft jaren geduurd voordat hij die eerste indruk goed had gemaakt. Doordat hij erg goed was in zijn werk, groeide langzaam mijn respect voor hem terug. Normaal had ik hem zeker geen tweede kans gegeven. Maar op werk kon ik niet om hem heen en had ik alle tijd om mijn mening bij te stellen.

Door hoe hij zijn werk deed, zag ik hoe slim hij was. Bovendien is hij enorm betrokken en vurig. Hij durft te zeggen wat hij denkt, ook tegen managers en de CEO. Dat vind ik stoer. Toen hij kwam kijken naar een run die ik deed met collega’s, sloeg de vonk over.

Moeilijke situaties op de werkvloer hebben we niet gehad, want vlak nadat wij begonnen te daten, vond ik een nieuwe baan. We zijn nu bijna twee jaar samen en ik hoop dat er nog veel jaren bij komen. Gelukkig heb ik hem niet via Tinder of Happn ontmoet, dan had ik hem na één date afgeschreven.  

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

 • Isabella
  Woensdag 22-01-2020

  Mijn leven is terug !!! Na 8 jaar gebroken huwelijk verliet mijn man mij en onze twee tweelingen. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te eindigen, ik pleegde bijna zelfmoord, ik was emotioneel heel lang in de steek. Dankzij een spreukspeler genaamd Dr. Ige Ajayi, die ik op een trouwe dag online ontmoette, terwijl ik op internet aan het surfen was, was ik op zoek naar een goede spreukspeler die mijn problemen kon oplossen. Ik ben veel getuigenissen tegengekomen over deze specifieke spellcaster. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-minnaar terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelde, hiv en andere ziekten genas, sommigen getuigden dat hij een betovering kan uitspreken om de scheiding te stoppen, enzovoort. ik kwam ook een bepaald getuigenis tegen, het ging over een vrouw genaamd Christina, ze getuigde over hoe Dr. Ige Ajayi haar man in minder dan 7 dagen terugbracht en het effect van hun kleine jongenskanker omkeerde, en aan het einde van haar getuigenis schreef dr. Ige Ajayi. Na het lezen van al deze, besloot ik Dr. Ige Ajayi eens te proberen. Ik heb via e-mail contact met hem opgenomen en mijn probleem aan hem uitgelegd. In slechts 3 dagen kwam mijn man bij me terug. We hebben onze problemen opgelost en we zijn zelfs gelukkiger dan voorheen. Dr, Ige Ajayi is echt een begaafd man en ik zal niet stoppen met goed over hem te publiceren omdat hij een geweldige man is ... Als u een probleem hebt en u op zoek bent naar een echte en echte spell caster om al uw problemen voor u op te lossen , neem contact op met Dr. Ige Ajayi en hij zal een eeuwige oplossing voor uw probleem bieden. Hier is zijn contactpersoon: igeajayi47@gmail.com of bel / whatsapp hem +2348057393990

 • Alexandra Micah
  Maandag 20-01-2020

  mijn naam is AIexandra, ik was in staat om mijn man terug te krijgen met de hulp van een spell caster nadat hij maanden thuis was gegaan zonder contact met mezelf en de kinderen, ik kwam er later achter dat hij in de ban was, maar dr ajayi hielp me om hem terug te krijgen met zijn goden gaven kracht, de geest die mijn man vasthield, werd van hem losgelaten en hij kwam met tranen in zijn ogen terug en zei dat hij niet weet wat hem overkwam en ik was blij hem weer thuis te hebben, als je problemen hebt in je relaties en wil een snelle oplossing contact drajayi op whatsapp +2347084887094 of e-mail drajayi1990@gmail.com Neem contact met hem op voor de volgende soort spreuk * Loterij spreuk * Spellen om een ​​rechtszaak te winnen * Rijkdom spreuk * Spellen voor zwangerschap * Spellen voor examen upgrade * Liefde spreuk * spell om je ex-minnaar terug te krijgen enz whatsapp +2347084887094 of e-mail drajayi1990@gmail.com

 • Gaby Van Dannis
  Vrijdag 17-01-2020

  Heb je gehoord van heer Bubuza? Weet je dat Heer Bubuza zoveel mensen heeft geholpen met zijn geluksspreuk? Ik ben 37 jaar oud en moeder van een 13-jarige dochter, mijn relatie met mijn man was verschrikkelijk. Mijn man bedroog me en wanneer ik hem confronteerde zal hij me pijn doen met woorden en weglopen. Soms komt hij dagenlang niet thuis en geeft hij niet om mijn gevoelens. Ik huil elke nacht totdat mijn tweelingzus me vertelde hoe Lord Bubuza een vriend hielp met haar relatieproblemen, dus ik nam contact met hem op via whats app:: +1 505 569 0396 en vertelde hem hoe onverschillig mijn man was. Heer Bubuza vertelde me wat ik moest doen, een paar uur later kwam mijn man terug van zijn werk en viel op zijn knieën huilend en smeekte me om hem te vergeven.. Ik dacht dat ik droomde, maar ik vergaf hem en sindsdien is mijn man erg zorgzaam.. Soms voel ik nog steeds dat ik droom vanwege de teveel liefde en zorg die mijn man nu aan mij toont. Heb je een vreselijke relatie?? Lord Bubuza is een GOD op aarde die elk soort probleem kan genezen.. Neem nu contact op met Lord Bubuza voor hulp bij Whats App:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • Christine John
  Vrijdag 17-01-2020

  Mijn naam is Christine. Ik ben blij dat ik mijn getuigenis hier vandaag kan delen met de wereld. Ik kan me nooit voorstellen dat ik dit doe, maar ik ben vol vreugde en ik wil dat anderen hun hulp krijgen. Ben een kantoorsecretaresse van beroep, ik heb twee kinderen met een man. Mijn man verliet mij en onze kinderen zonder enige uitleg, hij verliet het huis en het volgende wat ik hoorde dat hij een andere vrouw zag, probeerde ik alle mogelijke middelen om hem terug naar huis te krijgen, maar hij handelde vreemd tegenover mij en verwaarloosde zelfs de kinderen. Ik was gefrustreerd en verwoest, ik zocht hulp vanuit verschillende invalshoeken totdat ik een bericht zag over dr. Ajayi, een spell spell caster. Ik nam contact op met een spell cast, die me vertelde wat ik moest doen. Hij verzekerde me dat hij een spreuk zal uitspreken en dat alles binnen drie dagen goed zal zijn, maar ik was sceptisch, ik gaf het enkele gedachten voordat ik eindelijk weer contact met hem opnam, we gingen samen door het proces en tot mijn verbazing werkte de spreuk en mijn man is thuisgekomen en knielde om vergeving te smeken, maar de eerste was een verrassingsoproep van hem omdat we ongeveer 6 maanden niet hebben gepraat. Dr. Ajayi is echt een man van zijn woorden, als je problemen hebt in je relatie of een ander aspect van je leven, neem dan contact op met de spell caster Dr. Ajayi voor een duurzame oplossing. E-mail: drajayi1990@gmail.com WhatsApp-nummer: +2347084887094

 • Diana Luis
  Maandag 13-01-2020

  Hé, ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk hebben mijn man en ik de ene ruzie gehad of de andere totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Californië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart kwelt, mijn hart was vervuld van verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik wou altijd dat hij bij me terug zou komen, ik was echt van streek en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en ik kwam op een website die suggereerde dat Dr. Mohammed kan helpen om snel terug te komen . Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (Love spell) voor mij. 28 uur later belde mijn man me echt en vertelde me dat hij me en de kinderen zo erg mist, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij dr. Mohammed. hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat dr. Mohammed echte en krachtige spell caster die ik altijd zal blijven bidden om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: monicaspiritualtemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of toevoegen op Whats-app: +2348134493948

 • Dorcas Alexander
  Donderdag 28-11-2019

  Hallo vrienden, dit is mijn getuigenis. we zijn 5 jaar getrouwd en 9 jaar samen. we waren 4 maanden gescheiden. Hij wil eruit en is niet bereid om ons huwelijk te redden. We zijn een geweldig stel geweest (althans dat geloofde ik) en maken zelden ruzie. Maanden voordat hij het huis verliet, was hij zo inactief en sliep hij veel. Ik realiseerde me dat hij een emotionele affaire had met iemand en hij bevestigde dat hij zich tot haar aangetrokken voelde. Toen zei hij dat hij niet meer verliefd op me was en niet met me kon leven. Ik heb maandenlang gesmeekt, gehuild, enzovoort. Ik had zoveel hulp nodig en ik wil mijn man terug naar mij. Ik was op internet aan het surfen toen ik een getuigenis van een dame zag over hoe Dr. Ajayi de grote spreukzweerster die hielp bij het genezen van fibroid en zij in staat was om een ​​eigen kind te krijgen dat in draai herstelde vrede in het huis. ze laat zijn contact vallen en ik heb het gekopieerd, eerst was ik sceptisch over contact, maar ik heb echt een duurzame oplossing voor mijn probleem nodig, dus stuur ik hem een ​​bericht met uitleg over mijn situatie, hij zei dat ik er zeker van moest zijn dat mijn man zal komen terug naar mij als ik zou moeten doen wat hij hem opdroeg, ik deed alles wat hij me vertelde te doen en op de vierde dag kreeg ik een verontschuldigende tekst van hem dat hij niet weet wat hem overkwam, op die avond kwam hij terug naar huis en pleitte voor al zijn verkeerde daden en sindsdien zijn onze liefde en ons huwelijk sterker geweest. Ik wil de geweldige spreukspeler Dr. Ajayai speciaal bedanken voor zijn goede werk en voor het weer gelukkig maken in mijn leven. Als je hetzelfde huwelijksprobleem ervaart of als je andere problemen hebt die je naar beneden drukken, neem dan vandaag contact op met Dr. Ajayi via e-mail: Drajayi1990@gmail.com of Whatsapp-nummer: +2347084887094. Hij is in staat om elke soort spreuk uit te voeren die je maar kunt bedenken, ik ben een levende getuigenis.

 • Sylvia van der
  Maandag 07-10-2019

  Ik volg deze blog nu al een tijdje en vandaag had ik het gevoel dat ik mijn verhaal moest delen omdat ik ook slachtoffer was. Na zeven jaar bij hem te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te krijgen, maar het was allemaal tevergeefs, ik wilde hem zo graag vanwege de liefde die ik voor hem heb, ik smeekte hem met alles, Ik heb het beloofd, maar hij weigerde. Ik legde het probleem uit aan mijn moeder en zij suggereerde dat ik liever contact had met een spreuk genaamd Drigbinovia die me zou helpen een spreuk uit te spreken om het terug te brengen, maar ik geloofde nooit in spreuk, ik had geen andere keuze dan de spreuk te proberen, en hij vertelde ik hoef me geen zorgen meer te maken dat alles goed zou zijn dat mijn ex zou terugkeren, hij betoverde verrassend namens mij de tweede dag, het was rond 16:00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij spijt had van alles wat er gebeurde, dat hij me terug wilde, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij dat het voor mij werkte, dus we begonnen weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken een relatieprobleem heeft, ik zal zo'n persoon helpen door te verwijzen naar de enige echte en krachtige tovenaar die me heeft geholpen met mijn eigen probleem en anders is dan al dat nep. Iedereen heeft hier hulp nodig zijn e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com je kunt WhatsApp bellen via zijn mobiele nummer +2348144480786 voor het beste resultaat voor alles of je probleem ......

 • Anne Marieke
  Maandag 01-07-2019

  Hallo, mijn naam is Anne Marieke, ik kom uit Amsterdam, maar ik woon met mijn man in Waterton Lakes National Park, Canada. Woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben voor het herstel van mijn gebroken huwelijk en nu is mijn man volledig terug nadat hij mij en onze kinderen aan een andere vrouw heeft nagelaten. We zijn al vijfentwintig jaar getrouwd en tijdens ons huwelijk hebben we een aantal strijdpogingen doorstaan ​​totdat hij uiteindelijk met onze kinderen vertrok en naar Melbourne verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Alle contactmiddelen geblokkeerd, waardoor communicatie ongeldig is. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijnen die mijn hart plaagden niet beheersen, ik was verteerd door verdriet en pijn omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht aan hem en houd altijd van hem om bij mij terug te komen, ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig, dus vertelde ik al mijn problemen aan een vriend van mij die soortgelijke uitdagingen had. Ze leidde me naar een zeer krachtige man genaamd Doctor osagiede. Ze zei dat hij de enige reden was voor het geluk dat ze tot op heden genoot. Dr. osagiede kan helpen bij het herstellen van verbroken relaties, ze zei dat ik het moest berechten. Ik nam contact met hem op in zijn Email-adres en hij gaf me instructies over wat ik moest doen en toen deed ik het, dus hij deed een liefde voor mij. Tot mijn grote verbazing belde mijn man na drie weken en zei dat ik hem net zo veel miste als de kinderen, ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding en ik begon mijn tranen te verduisteren. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij me en de kinderen had aangedaan. Dat is de manier waarop hij met veel liefde en vreugde naar ons terugkeerde en vanaf die dag was ons huwelijk sterker dan daarvoor. Dankzij Drosagiede is hij zeer krachtig, dus besloot ik mijn verhaal te delen vanwege die vrouwen en mannen. wie heeft ervaren wat er is gebeurd. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drosagiede is de oplossing, een echte en krachtige gieter die lange tijd heeft gebeden om vrouwen en kinderen te helpen in tijden van pijn. En heeft ook spreuken om hiv, kanker, enz. Te genezen. Neem contact met hem op via zijn e-mail doctorosagiede75@gmail.com GOED GELUK.

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.