YOUNGCAPITAL
BLOG


Artikel

Droombaan: Nutella eten voor geld

Door Birgit Roobol op 01-08-2018
2 reacties | 6232 views

Betaald Nutella eten
Kunnen wij jou verleiden met de zoete Italiaanse klank: ‘Nutella’? En duik je liever à la Bridget Jones in bed met dit chocoladehazelnootgoedje, dan met bijvoorbeeld Channing Tatum of Megan Fox? Goed nieuws. This is a dream job for chocolate lovers. Word chocoladetester voor Ferrero’s Nutella, en krijg daarvoor betaald.

Voordat je gillend grijpt naar de pot Nutella en “DIT WIL IK!” van de daken schreeuwt, moet je eerst wel even weten dat de Ferrero-fabriek in het Italiaanse dorpje Alba staat. Is verhuizen voor jou als Nutella-diehard geen enkel probleem? Dan is de enige kwalificatie die je nodig hebt: je oneindig vol kunnen vreten aan Nutella, chocolade en hazelnoten, zonder misselijk te worden.

Oh, en misschien niet heel onbelangrijk. Bij Ferrero hebben ze liever niet dat je zoals Violet in Charly and the Chocolate Factory opzwelt, dus je kunt je niet aanmelden als je een notenallergie hebt. In deze fabriek zijn er namelijk geen Oompa Loompa’s om je te helpen.

En ook aan je dieet is gedacht. Want jezelf fulltime volproppen met Nutella is niet echt een goed idee. Deze chocoladedroombaan is dan ook voor vier uur per week, verspreid over twee dagen. Het is ook niet echt een vetpot (Nutella), maar hé, betaald krijgen voor een pot Nutella leeglikken is al genoeg een beloning.

Heb je inmiddels alles ondergekwijld en wil je je aanmelden? Zorg dan dan dat je Google Translate bij de hand hebt, of een goed woordje Italiaans spreekt, en solliciteer hier.

Reacties

  • Eveline YoungCapital:

    06-08-2018

    Hey Vera! Dat staat er helaas niet bij, maar voor 2 dagen 2 uur per week zal het vast niet veel zijn...

  • Vera:

    01-08-2018

    Hey klinkt gaaaaf! Hoeveel word je hiervoor betaald? Liefs vera


Plaats jouw reactie