YOUNGCAPITAL BLOG

 

cards against humanity

Heb jij graag de lachers op je hand, maar weet je niet zo goed waar de grens ligt? Staren mensen je vaak ongelovig aan, terwijl jij buldert van het lachen om je eigen hi-la-ri-sche grap die absoluut veel te ver ging? Mooi! Herhaal dat in het Engels, schrijf het op en verdien er geld mee!

Want het kaartspel Cards Against Humanity heeft meer kaarten nodig, en tot 31 augustus 2018 kun je hier jouw bijdrage leveren, voor 40 dollar per uur.

Wat is dat dan? Cards Against Humanity?

Cards Against Humanity is een topspel voor met je vrienden, maar ook een lekkere ijsbreker in situaties als een teamuitje of een familieweekend (van de kouwe kant). Dit spel maakt het mogelijk om ongestraft grappen te maken over pijnlijke  thema’s als dierproeven, het sexleven van je ouders en pedofilie. Zoals de makers zeggen: a game for horrible people.

Heb je nog nooit van Cards Against Humanity gehoord? Kijk dan dit filmpje, en je snapt het.

Laat ze in hun broek poepen

Cards Against Humanity bestaat uit zwarte en witte kaarten. Degene met de beurt pakt een zwarte kaart en alle anderen zoeken uit hun stapeltje witte kaarten de grappigste aanvulling. Aan jou de taak om vijf zwarte en 15 witte kaarten te schrijven, die je dus allemaal met elkaar kunt combineren om spelers in hun broek te doen poepen (plassen is niet goed genoeg) van het lachen.

cards againt humanity spel

Lijkt makkelijk, is het niet

Er zitten nog best wat haken en ogen aan deze opdracht. Niet alleen moet je grenzeloos grof, plat en raar zijn om verrassend uit de hoek te komen, maar ook moeten je kaarten aan behoorlijk wat regels voldoen. Denk aan show, don’t tell, een nieuw perspectief of onverwachte syntax.

Hoewel iedereen met humor een poging mag wagen, hoopt Cards Against Humanity vooral op deelname van minderheden. En hot single dads.

Benieuwd naar meer, of wil je direct een poging wagen? Klik hier voor de spelregels en om te ‘solliciteren’.

Kan je nog wat extra tips gebruiken om je sollicitatie als grappenmaker te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf cv voorbeelden ter inspiratie!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.