YOUNGCAPITAL BLOG

 

Disney prinsessen droombaan

Wie als klein meisje of jongetje al droomde van een leven als prins of prinses, kan hier nu werk van maken. Letterlijk. Want Disneyland Parijs zoekt nieuwe prinsen en prinsessen! En de open auditie is op 22 september in Amsterdam.

Er staan in totaal 50 vacatures open. Prinsen en prinsessen worden uitgezocht op uitstraling en gelijkenis. Mocht je de rol van prins of prinses nou niet krijgen, dan is er nog wel hoop. Want in dezelfde auditieronde worden ook dansers en acteurs uitgezocht voor de parade of andere beroemde Disneyfiguren.

Veel informatie over de job staat niet op de Disneywebsite. Salaris, uren en functieomschrijving komen waarschijnlijk aan bod als je je door de audities heen hebt geslagen. Wat we wel weten? Je moet tot 18.00 uur beschikbaar zijn en kunt blijven slapen. (In het kasteel, maybe?)

Enthousiasme, energie en talenknobbel

Om een goede kans te maken, moet je energiek en enthousiast overkomen en goed Frans en Engels spreken. Een tandpastasmile en liefde voor kinderen zijn een flinke pre. Verder moet je tussen de 1,37 en 1,93 meter zijn en vanaf oktober 2018 beschikbaar zijn.

Ga je auditie doen? Zorg dan dat je de regels ter harte neemt. Ga make-uploos. Neem je identiteitsbewijs, cv en een zwarte pen mee. Je zult moeten bewegen, dus trek mooie sportkleren aan, met sneakers. Zwarte zolen zijn uit den boze, want de auditie vindt plaats in een Amsterdamse dansstudio.  

Meer weten? Klik hier voor de officiële vacature. Toi toi toi!

Kan je nog wat extra tips gebruiken om je prinsessen-sollicitatie te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf cv voorbeelden ter inspiratie!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.