YOUNGCAPITAL BLOG

 

Disney prinsessen droombaan

Wie als klein meisje of jongetje al droomde van een leven als prins of prinses, kan hier nu werk van maken. Letterlijk. Want Disneyland Parijs zoekt nieuwe prinsen en prinsessen! En de open auditie is op 22 september in Amsterdam.

Er staan in totaal 50 vacatures open. Prinsen en prinsessen worden uitgezocht op uitstraling en gelijkenis. Mocht je de rol van prins of prinses nou niet krijgen, dan is er nog wel hoop. Want in dezelfde auditieronde worden ook dansers en acteurs uitgezocht voor de parade of andere beroemde Disneyfiguren.

Veel informatie over de job staat niet op de Disneywebsite. Salaris, uren en functieomschrijving komen waarschijnlijk aan bod als je je door de audities heen hebt geslagen. Wat we wel weten? Je moet tot 18.00 uur beschikbaar zijn en kunt blijven slapen. (In het kasteel, maybe?)

Enthousiasme, energie en talenknobbel

Om een goede kans te maken, moet je energiek en enthousiast overkomen en goed Frans en Engels spreken. Een tandpastasmile en liefde voor kinderen zijn een flinke pre. Verder moet je tussen de 1,37 en 1,93 meter zijn en vanaf oktober 2018 beschikbaar zijn.

Ga je auditie doen? Zorg dan dat je de regels ter harte neemt. Ga make-uploos. Neem je identiteitsbewijs, cv en een zwarte pen mee. Je zult moeten bewegen, dus trek mooie sportkleren aan, met sneakers. Zwarte zolen zijn uit den boze, want de auditie vindt plaats in een Amsterdamse dansstudio.  

Meer weten? Klik hier voor de officiële vacature. Toi toi toi!

Kan je nog wat extra tips gebruiken om je prinsessen-sollicitatie te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf cv voorbeelden ter inspiratie!

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

  • merly
    Vrijdag 19-04-2019

    ben hier om te getuigen naar wat deze grote spreukgieter voor mij heeft gedaan. Ik geloof nooit in spellen met betovering, totdat ik in de verleiding kwam om het te proberen. Ik en mijn man hebben veel problemen gehad met samenleven, hij zal me niet altijd gelukkig maken omdat hij verliefd is geworden op een andere dame buiten ons huwelijk. Ik heb mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn man deze vrouw verlaat, maar hoe meer ik tegen hem praat. hoe meer hij me verdrietig maakt, dus mijn huwelijk viel in een scheiding omdat hij me geen aandacht schenkt. Dus met al deze pijn en angst besloot ik contact op te nemen met deze spreukgieter om te zien of dingen weer tussen mij en mijn man kunnen trainen. deze betovering DR PEACE vertelde me dat mijn man echt in een grote puinhoop zit, dat hij een charmante magie is geweest, dus hij vertelde me dat hij alles weer zoals gewoonlijk zou doen. hij ging verder en gooide de betovering voor mij, na 3 dagen wierp hij de betovering op mijn man hij veranderde volledig hij kwam mijn excuses aanbieden aan en zei hoe hij me behandelde dat hij niet wist wat hij aan het doen was, ik en mijn man zijn weer bij elkaar Ik dank DR DRUI echt voor het terugbrengen van mijn man, ik wil dat iedereen contact met hem opneemt voor degenen die problemen hebben in verband met het huwelijk en relatieproblemen, hij zal het voor je oplossen. Het e-mailadres is hier: doctorpeacetemple@gmail.com en zijn WhatsApp: +2348059073851 Viber: +2348059073851 1) Als je je ex terug wilt. (2) liefdesgames (3) U wilt op kantoor gepromoveerd worden. (4) U wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen. (5) Als u een kind wilt. (6) Je wilt rijk zijn of een loterij winnen. (7) U wilt uw echtgenote eeuwig binden om de jouwe te zijn. (8) Als u financiële ondersteuning nodig heeft. (9) Als u uw partner niet kunt ontmoeten. (10) als u uw scheiding wilt stoppen. (11) als u uzelf wilt scheiden van uw echtgenoot. (12) als u uw vragen wilt hebben. (13) Zwangerschapsspeeltijden om aan de baby te denken (14) Garantie U wint verontrustende rechtszaken en echtscheidingen ongeacht de scène (15) Annuleer uw huwelijk of relatie van het uiteenvallen. opnieuw is het e-mailadres doctorpeacetemple@gmail.com. neem onmiddellijk contact met hem op WhatsApp: +2348059073851 Viber: +2348059073851 Wat je ook wilt, je krijgt het van Dr. PEACE. Neem gewoon contact met hem op en leg hem uit wat je probleem is en wordt opgelost.

  • brenda
    Woensdag 14-11-2018

    ik ben brenda elizabeth ik kom over 5 jaar werken als doornroosje MSG Brenda

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.