YOUNGCAPITAL BLOG

Vallende skiër droombaan

Word jij wél blij van een witte zonnebrilrand om je ogen? Is helmhaar jouw favoriete coupe? Ben je nog steeds die fearless kleuter die zich van de besneeuwde berg af stort en heet je eigenlijk Anton Aus Die Niederlande? Ski of board dan twee maanden lang de wereld rond, en verdien 10.000 dollar.

Ski.com zoekt een ervaren skiër of snowboarder die volgend jaar in januari en februari het aanbod van de Epic Pass wil testen. De Epic Pass is een skipas waarmee je pistes in zeven verschillende landen kunt verkennen. Jij wordt dus de skiënde of boardende Christoffel Columbus, in onder andere Japan, de VS en Canada.   

Geen vliegangst? Mooi. Maar voordat je in thermokleding op de latten of snowboard richting voordeur schuifelt, is het handig als je eerst even doorleest. De mooiste Epic Pass-afdalingen, je Front 360-draai in Japan, de mystieke Amerikaanse bergtoppen en oké, ook je Olaf-sneeuwpop, ga jij namelijk vastleggen in een documentaire. Een documentaire die je na je reis deelt op Ski.com, zodat iedereen de wonderlijke witte wereld van de Epic Pass leert kennen.

Belangrijk dat je een beetje knap voor de dag komt, dus. Daarom krijg je, naast de Epic Pass en 10.000 dollar, een complete wintersportuitrusting van Helly Hansen, Rossignol en Oakley, en heb je de hele GoPro-collectie tot je beschikking om te filmen. Move over, Game of Thrones, my winter is coming.

Tijd voor Glühwein om op te warmen?

Glühwein, and more. Je dompelt je tijdens deze reis namelijk niet alleen onder in sneeuw, maar ook in andere landen. Met hun eigen cuisine, en hun eigen cultuur. En daar ga je met alle plezier in mee. Oók als hun après-ski-rituelen vragen om whiskeyshots in plaats van Jägerbombs. Alles voor die epische documentaire, obviously.

Is je inner-Anton inmiddels ready to be released? Klaar om jezelf vanaf een besneeuwde bergtop in het avontuur van je leven te storten? Maak dan een kort filmpje (max. 60 seconden) over waarom jij dé skiënde of boardende berggeit bent die de Epic Pass verdient, en upload die tot 15 oktober hier.

Meer informatie? Alsjeblieft, en succes!

 

Kan je nog wat extra tips gebruiken om deze übergave sollicitatie te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf onze cv voorbeelden ter inspiratie!

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

  • Marie Alice
    Vrijdag 04-10-2019

    Hallo groeten aan iedereen hier. Mijn naam is Marie Alice, ik wil deze geweldige gouden kans gebruiken om een tastbare getuigenis te geven over hoe ik onlangs een lening van 60000 euro heb ontvangen. Ik zocht een lening en werd later gedupeerd. Ik probeerde het opnieuw en ik ontmoette een vrouw zoals ik die klaar en bereid was om me te helpen een lening te krijgen tegen een rentevoet van 2%. En mij werd verteld dat deze vrouwelijke geldschieter een betrouwbare vrouw is, dus besloot ik contact met haar op te nemen en hij gaf me de mogelijkheid om een lening van haar bedrijf aan te vragen die ik gemakkelijk kon krijgen, maar de verklaring is dat ik mijn lening heb ontvangen in goede gezondheid en met minder stress. Als u geïnteresseerd bent om een lening te krijgen, kunt u contact met haar opnemen via e-mail: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) Hallo groeten aan iedereen hier. Mijn naam is Marie Alice, ik wil deze geweldige gouden kans gebruiken om een tastbare getuigenis te geven over hoe ik onlangs een lening van 60000 euro heb ontvangen. Ik zocht een lening en werd later gedupeerd. Ik probeerde het opnieuw en ik ontmoette een vrouw zoals ik die klaar en bereid was om me te helpen een lening te krijgen tegen een rentevoet van 2%. En mij werd verteld dat deze vrouwelijke geldschieter een betrouwbare vrouw is, dus besloot ik contact met haar op te nemen en hij gaf me de mogelijkheid om een lening van haar bedrijf aan te vragen die ik gemakkelijk kon krijgen, maar de verklaring is dat ik mijn lening heb ontvangen in goede gezondheid en met minder stress. Als u geïnteresseerd bent om een lening te krijgen, kunt u contact met haar opnemen via e-mail: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.