YOUNGCAPITAL BLOG

Kroegentester-blog YoungCapital

Lijd jij aan Cenosillicafobie - de angst voor een leeg bierglas? Vanaf nu niet meer. Als kroegentester word jij gewoon betaald om diep in het glaasje te kijken. Cheers to that!

Zie jij het wel zitten om geld te verdienen met poolen en pubquizzen, terwijl je ondertussen liters bier achterover slaat? This is it. Als ‘pub-licist’ vlieg je over naar Engeland en test je tientallen kroegen. In return geef je de cafés feedback, zodat zij hun drankassortiment en quizvragen kunnen verbeteren. Prima deal.

Dus waar je eerst na een avondje stappen € 80,- euro lichter was en de volgende dag met je katerkop op werk aankwam, draai jij je nu nog een keertje om. Tot een uur of 16.00. Als je dan (überhaupt nog) wakker wordt, spot je £ 500,- op je bankrekening. You lucky bastard. Althans, lucky… je hebt een chronische kater en gaat hoogstwaarschijnlijk vaak kotsend de dag door.

Kroegentester-blog YoungCapital

Have you got what it takes?

Wat je moet kunnen? Bier drinken. Heul veel. Daarnaast moet je een pubquiz kunnen winnen en weten hoe een keu werkt, want dat is waar de Engelse pubs bekend om staan. Even los van de overload aan bier.

Of je dit Bourgondische baantje overleeft onder het genot van een blond biertje of een 67,5% Brewmeisters Snake Venom is up to you. Maar let op: comazuipen is niet toegestaan. We houden het beschaafd. Al verwachten we wel dat jij aan het einde van de avond op jouw gammele barkruk brult dat een mens 206 botten heeft en jaarlijks twee spinnen doorslikt. Fun facts forever.

Heb jij ondertussen wel zin in een pintje? En zie je een trip naar Hampshire of Kent wel zitten? Solliciteer dan hier.  

 

Kan je nog wat extra tips gebruiken om je sollicitatie als pintjesdrinker te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf onze cv voorbeelden ter inspiratie!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.