YOUNGCAPITAL BLOG

Kat trekt iemand over de grond

Begon jij al te spinnen bij het lezen van de titel? Miauwonderful. Want niet de #catsofinstagram, maar de cats of Holland zoeken oppassers.

De meeste droombanen bevinden zich in het buitenland, maar als professioneel cat slave werk je waar jij wil. Spookie uit Brabant, Luna uit Utrecht en Tijger uit West-Friesland: ze zoeken allemaal een oppas.

Er is maar één maar: deze harige vriendjes zijn of ziek, of hebben gedragsproblemen. Niet dat je met de tbs’ers onder de katten werkt, maar het is wel belangrijk dat je Mr. Whiskers ook de vijftiende keer met liefde op de bak zet als hij weer klagelijk begint te blèren. Engelengeduld is dus een must.

Is er nog een addertje onder het kattengras?

Het is, vanwege die gedragsproblemen en ziektes, belangrijk dat je ervaring met dieren hebt. En niet op de ja-ik-heb-altijd-poezenbeesten-gehad-manier, maar echte werkervaring. De poezels kunnen blind op jou vertrouwen, en hun baasjes ook. In het kater daarvan, ben je ook aanwezig op 6 april, om de opleiding Expert Cat Care te volgen bij het Kattengedragsadviesbureau in Amsterdam. En ja, dat bestaat echt. Minor detail: de opleiding kost € 640,-. 

Wat je verdient als kittysitter, hangt af van het aantal oppasadressen in jouw regio en hoeveel van die beestjes je onder je hoede neemt. Maar hoe dan ook: je kunt geld verdienen als kattenmens en helpt je furry friends om het beste uit die negen levens te halen.

Prrretty pawsome, toch?

Zijn de eisen kat in ’t bakkie voor jou? Check hier de vacature.

 

Kan je nog wat extra tips gebruiken om je sollicitatie als kitty-oppasser te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf onze cv voorbeelden ter inspiratie!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.