YOUNGCAPITAL BLOG

Betaalde wereldreis

We horen je denken: zes maanden betaald de wereld over, yeah right. Nou, this shit is real. De Duitse reiswebsite Urlaubsguru zoekt een globetrotter die een half jaar lang deze oh zo vervelende taak op zich wil nemen.

Tijdens deze ‘stage van je leven’, zoals de Duitse variant van Holidayguru het zelf noemt, ben jij zes maanden lang on the road. En in the air, trouwens. Want jij test hotels, vluchten van luchtvaartmaatschappijen en pakketreizen die Urlaubsguru aanbeveelt. World wide.

Make money work travel

Alleen onkostenvergoeding? No way, José. Je krijgt ook gewoon salaris tijdens deze wereldreis. En dan hebben we het niet over een treurige stagevergoeding van als je geluk hebt tweehonderd euro. Nee, jij krijgt iedere maand € 1.800,- op je rekening gestort. Souvenirs for everyone, dus.

Bestemming onbekend

Waar die souvenirs vandaan komen, is nog niet bekend. Maar dat het geen reisie langs de Rijn wordt, blijkt wel uit dit filmpje van de reisstagiaire van 2015. Zij streepte tijdens haar betaalde wereldreis onder andere de Malediven, Machu Picchu en Los Angeles van haar bucketlist af.

Maar voordat je je afscheidsfeest begint te plannen, moet je één dingetje weten: je Duits moet voor deze klus sehr gut zijn. Want tijdens die zes maanden schrijf jij reviews en deel jij jouw ervaringen in het Duits met de Urlaubsguru-community.

Zit het met jouw Duits wel goed en heb je je cv en sollicitatiebrief fertig? Solliciteren kan hier tot 15 januari. Viel Glück!

 

Heb je je cv nog niet helemaal af? Kein problem, doe wat inspiratie op met onze cv voorbeelden, gemaakt met de cv-builder.

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

  • Axis Capital Holdings Limited
    Donderdag 09-04-2020

    Axis Capital Holdings Limited krijgt een lening van 3% rente zonder enig onderpand. Als u een huis wilt kopen, kunt u ook contact met ons opnemen. we zijn in staat om uw lening af te lossen om terug te betalen in 12 jaar, dus als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met onze e-mail: www.axiscapitalholdingltd@outlook.com Als u een huis heeft dat u wilt kopen, neem dan contact met ons op via deze e-mail: finance_institute2015@outlook.com zodat we uw woninglening kunnen betalen, zodat u elke maand geleidelijk kunt terugbetalen.

  • merly
    Dinsdag 14-05-2019

    Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn Echtgenoot van mijn leven heb teruggegeven, ik wil mensen vertellen dat er een echte spell caster online is en is krachtig en oprecht, Zijn naam is DR. VREDE, hij hielp Ik heb onlangs mijn relatie herenigd met mijn man die me dumpte. Toen ik DR DRACE contacteerde, gooide hij een liefdesbetovering voor mij en mijn man die zei dat hij niets met mij te maken had, belde mij en smeekte mij. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan DR PEACE ook allerlei soorten hulp bieden, zoals het herenigen van een huwelijk en een relatie, het genezen van allerlei soorten ziektes, rechtszaken, zwangerschapsvertelling, we zijn nu erg gelukkig met onszelf. DR. VREDE doet hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie te herstellen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkscounseling en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Neem contact op met deze geweldige man als je problemen hebt met een duurzame oplossing via e-mail: doctorpeacetemple@gmail.com WhatsApp: +2348059073851 Viber: +2348059073851

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.