YOUNGCAPITAL
BLOG


Artikel

Droombaan: parttime machinist in de Efteling

Door Hannah Wagendorp op 15-01-2019
2 reacties | 2719 views

droombaan machinist Efteling

’t Is een andere trein, loco, locomotief … Klopt als een bus (ha-ha), want als parttime machinist tour je inderdaad niet rond in zo’n geel-blauwe jongen. Dit spoor bevindt zich namelijk in Neerlands trots: de Efteling. Is ’t geen sprookje?

Drie keer de Vogel Rok, over de kop in de Python en welja, pak die Baron 1898 ook nog even mee. Daarna is de kans groot dat de bezoeker denkt: hé, daar is m’n ontbijt weer. Tijd voor een cooling down. Bij jou in de stoomtrein.

Choo choo

Een baan als machinist in de Efteling: het klinkt meer dan chill. Is het ook, maar je moet wél tegen een suikerspin in je nek van een overenthousiast bezoekertje kunnen. En aangezien die sugar-hyped kiddo’s voornamelijk in het weekend en de vakantie door de poorten sjezen, vind je het ook niet erg om onregelmatig te werken.

Verder belangrijk: je talenknobbel stijgt boven Langnek uit. Engels, Nederlands, Frans en Duits, het liefst sprichst du toutes ces langues. Zodat je met ieder kind én iedere volwassene kunt ouwehoeren over die nieuwste show in het Efteling Theater of hun ritje in Joris und der Drache.

Sprookjes bestaan

Check? Ook op de andere eisen? Dan rijd jij straks misschien wel rond in die betoverende bubbel in Kaatsheuvel. Daar verdien je tussen de € 1.849,95 en € 2.167,27 per maand mee. Na je ‘werk’ nog geen genoeg van Pardoes and friends? Dan kunnen jij en je eventuele gezin gratis naar binnen. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Staat jouw machinistenpet al op je hoofd? Gas op die lollie, dan. Solliciteren kan tot 21 januari.

 

Kan je nog wat extra tips gebruiken om je sollicitatie als machinist te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf onze cv voorbeelden ter inspiratie!

Reacties

  • merly:

    19-04-2019

    ben hier om te getuigen naar wat deze grote spreukgieter voor mij heeft gedaan. Ik geloof nooit in spellen met betovering, totdat ik in de verleiding kwam om het te proberen. Ik en mijn man hebben veel problemen gehad met samenleven, hij zal me niet altijd gelukkig maken omdat hij verliefd is geworden op een andere dame buiten ons huwelijk. Ik heb mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn man deze vrouw verlaat, maar hoe meer ik tegen hem praat. hoe meer hij me verdrietig maakt, dus mijn huwelijk viel in een scheiding omdat hij me geen aandacht schenkt. Dus met al deze pijn en angst besloot ik contact op te nemen met deze spreukgieter om te zien of dingen weer tussen mij en mijn man kunnen trainen. deze betovering DR PEACE vertelde me dat mijn man echt in een grote puinhoop zit, dat hij een charmante magie is geweest, dus hij vertelde me dat hij alles weer zoals gewoonlijk zou doen. hij ging verder en gooide de betovering voor mij, na 3 dagen wierp hij de betovering op mijn man hij veranderde volledig hij kwam mijn excuses aanbieden aan en zei hoe hij me behandelde dat hij niet wist wat hij aan het doen was, ik en mijn man zijn weer bij elkaar Ik dank DR DRUI echt voor het terugbrengen van mijn man, ik wil dat iedereen contact met hem opneemt voor degenen die problemen hebben in verband met het huwelijk en relatieproblemen, hij zal het voor je oplossen. Het e-mailadres is hier: doctorpeacetemple@gmail.com en zijn WhatsApp: +2348059073851 Viber: +2348059073851 1) Als je je ex terug wilt. (2) liefdesgames (3) U wilt op kantoor gepromoveerd worden. (4) U wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen. (5) Als u een kind wilt. (6) Je wilt rijk zijn of een loterij winnen. (7) U wilt uw echtgenote eeuwig binden om de jouwe te zijn. (8) Als u financiële ondersteuning nodig heeft. (9) Als u uw partner niet kunt ontmoeten. (10) als u uw scheiding wilt stoppen. (11) als u uzelf wilt scheiden van uw echtgenoot. (12) als u uw vragen wilt hebben. (13) Zwangerschapsspeeltijden om aan de baby te denken (14) Garantie U wint verontrustende rechtszaken en echtscheidingen ongeacht de scène (15) Annuleer uw huwelijk of relatie van het uiteenvallen. opnieuw is het e-mailadres doctorpeacetemple@gmail.com. neem onmiddellijk contact met hem op WhatsApp: +2348059073851 Viber: +2348059073851 Wat je ook wilt, je krijgt het van Dr. PEACE. Neem gewoon contact met hem op en leg hem uit wat je probleem is en wordt opgelost.

  • `Mike:

    24-01-2019

    wollah wil die baan


Plaats jouw reactie