YOUNGCAPITAL BLOG

droombaan machinist Efteling

’t Is een andere trein, loco, locomotief … Klopt als een bus (ha-ha), want als parttime machinist tour je inderdaad niet rond in zo’n geel-blauwe jongen. Dit spoor bevindt zich namelijk in Neerlands trots: de Efteling. Is ’t geen sprookje?

Drie keer de Vogel Rok, over de kop in de Python en welja, pak die Baron 1898 ook nog even mee. Daarna is de kans groot dat de bezoeker denkt: hé, daar is m’n ontbijt weer. Tijd voor een cooling down. Bij jou in de stoomtrein.

Choo choo

Een baan als machinist in de Efteling: het klinkt meer dan chill. Is het ook, maar je moet wél tegen een suikerspin in je nek van een overenthousiast bezoekertje kunnen. En aangezien die sugar-hyped kiddo’s voornamelijk in het weekend en de vakantie door de poorten sjezen, vind je het ook niet erg om onregelmatig te werken.

Verder belangrijk: je talenknobbel stijgt boven Langnek uit. Engels, Nederlands, Frans en Duits, het liefst sprichst du toutes ces langues. Zodat je met ieder kind én iedere volwassene kunt ouwehoeren over die nieuwste show in het Efteling Theater of hun ritje in Joris und der Drache.

Sprookjes bestaan

Check? Ook op de andere eisen? Dan rijd jij straks misschien wel rond in die betoverende bubbel in Kaatsheuvel. Daar verdien je tussen de € 1.849,95 en € 2.167,27 per maand mee. Na je ‘werk’ nog geen genoeg van Pardoes and friends? Dan kunnen jij en je eventuele gezin gratis naar binnen. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Staat jouw machinistenpet al op je hoofd? Gas op die lollie, dan. Solliciteren kan tot 21 januari.

 

Kan je nog wat extra tips gebruiken om je sollicitatie als machinist te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf onze cv voorbeelden ter inspiratie!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.