YOUNGCAPITAL BLOG

droombaan machinist Efteling

’t Is een andere trein, loco, locomotief … Klopt als een bus (ha-ha), want als parttime machinist tour je inderdaad niet rond in zo’n geel-blauwe jongen. Dit spoor bevindt zich namelijk in Neerlands trots: de Efteling. Is ’t geen sprookje?

Drie keer de Vogel Rok, over de kop in de Python en welja, pak die Baron 1898 ook nog even mee. Daarna is de kans groot dat de bezoeker denkt: hé, daar is m’n ontbijt weer. Tijd voor een cooling down. Bij jou in de stoomtrein.

Choo choo

Een baan als machinist in de Efteling: het klinkt meer dan chill. Is het ook, maar je moet wél tegen een suikerspin in je nek van een overenthousiast bezoekertje kunnen. En aangezien die sugar-hyped kiddo’s voornamelijk in het weekend en de vakantie door de poorten sjezen, vind je het ook niet erg om onregelmatig te werken.

Verder belangrijk: je talenknobbel stijgt boven Langnek uit. Engels, Nederlands, Frans en Duits, het liefst sprichst du toutes ces langues. Zodat je met ieder kind én iedere volwassene kunt ouwehoeren over die nieuwste show in het Efteling Theater of hun ritje in Joris und der Drache.

Sprookjes bestaan

Check? Ook op de andere eisen? Dan rijd jij straks misschien wel rond in die betoverende bubbel in Kaatsheuvel. Daar verdien je tussen de € 1.849,95 en € 2.167,27 per maand mee. Na je ‘werk’ nog geen genoeg van Pardoes and friends? Dan kunnen jij en je eventuele gezin gratis naar binnen. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Staat jouw machinistenpet al op je hoofd? Gas op die lollie, dan. Solliciteren kan tot 21 januari.

 

Kan je nog wat extra tips gebruiken om je sollicitatie als machinist te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf onze cv voorbeelden ter inspiratie!

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

 • Analisia Dias
  Maandag 08-07-2019

  Weet je dat Heer Bubuza als een God op aarde is?? Het was als een droom voor mij toen mijn man me vertelde dat het over was tussen ons en een scheiding nodig had, Richard was de liefde van mijn leven en we houden van elkaar voor zover we niet lang van elkaar weg kunnen blijven, we doe alles samen en ons huwelijksleven was mooi en mooi totdat we een misverstand hoorden en vochten toen Richard voor echtscheiding vaarde en vertelde me dat het voorbij was, ik heb mijn best gedaan hem te stoppen maar hij weigert .. Ik was depressief, huilde en vertelde mijn vriend de beslissing die Richard nam toen mijn vriend me vertelde hoe Heer Bubuza haar huwelijk verenigde, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn situatie en hij reageerde en zei dat hij me met zijn betovering en ik zal het resultaat binnen 12 tot 16 uur zien. Ik deed precies wat hij me vertelde en ik was zo verrast toen mijn man me belde en zei dat het hem speet en de echtscheiding ophief .. Heer Bubuza is een God op aarde Neem contact met hem op via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via WhatsApp: +1 505 569 0396

 • tereaza
  Donderdag 13-06-2019

  Hallo aan al mijn Terizer van wiscounsin USA Ik wil deze gelegenheid gebruiken om dr. Clement te bedanken die me helpt om een ​​som van $ 66 miljoen dollar voor lotto te winnen. bedankt Dr clement voor het helpen van mij om de lotto te winnen. Ik speel nu al vijf jaar op de lotto en ik kan niet winnen. Sindsdien heb ik niet kunnen winnen en ik was zo van streek en ik heb hulp nodig om de lotto te winnen, dus ik besloot om online te gaan en hulp te zoeken, daar zag ik zoveel goede getuigenissen over deze man, genaamd Great Dr Clement, hoe hij heb lotto gelukt voor mensen om de lotto te winnen. Ik neem ook contact met hem op en vertel hem dat ik een loterij wil winnen, hij betovert me voor wie ik gebruik en speel en won $ 1 miljoen dollar. Ik ben deze man zo dankbaar, voor het geval je hem ook nodig hebt om je te helpen winnen, je kunt contact met hem opnemen via zijn allmightbazulartemple@gmail.com of whatsapp 2347051758952. en hij zal je zeker helpenContact opnemen met hem vandaag en hij zal een getuigenis hebben ... Succes! Dr.CLEMENT geneest ook alle soorten ziekten 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. KANKER 4. ALS (ziekte van Lou Gehrig) 5. Hepatitis B 6. chronische pancreas 7. emfyseem 8. COPD (chronische obstructieve longziekte) 9 BRENG je ex terug Send feedback History Saved Community

 • merly
  Vrijdag 19-04-2019

  ben hier om te getuigen naar wat deze grote spreukgieter voor mij heeft gedaan. Ik geloof nooit in spellen met betovering, totdat ik in de verleiding kwam om het te proberen. Ik en mijn man hebben veel problemen gehad met samenleven, hij zal me niet altijd gelukkig maken omdat hij verliefd is geworden op een andere dame buiten ons huwelijk. Ik heb mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn man deze vrouw verlaat, maar hoe meer ik tegen hem praat. hoe meer hij me verdrietig maakt, dus mijn huwelijk viel in een scheiding omdat hij me geen aandacht schenkt. Dus met al deze pijn en angst besloot ik contact op te nemen met deze spreukgieter om te zien of dingen weer tussen mij en mijn man kunnen trainen. deze betovering DR PEACE vertelde me dat mijn man echt in een grote puinhoop zit, dat hij een charmante magie is geweest, dus hij vertelde me dat hij alles weer zoals gewoonlijk zou doen. hij ging verder en gooide de betovering voor mij, na 3 dagen wierp hij de betovering op mijn man hij veranderde volledig hij kwam mijn excuses aanbieden aan en zei hoe hij me behandelde dat hij niet wist wat hij aan het doen was, ik en mijn man zijn weer bij elkaar Ik dank DR DRUI echt voor het terugbrengen van mijn man, ik wil dat iedereen contact met hem opneemt voor degenen die problemen hebben in verband met het huwelijk en relatieproblemen, hij zal het voor je oplossen. Het e-mailadres is hier: doctorpeacetemple@gmail.com en zijn WhatsApp: +2348059073851 Viber: +2348059073851 1) Als je je ex terug wilt. (2) liefdesgames (3) U wilt op kantoor gepromoveerd worden. (4) U wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen. (5) Als u een kind wilt. (6) Je wilt rijk zijn of een loterij winnen. (7) U wilt uw echtgenote eeuwig binden om de jouwe te zijn. (8) Als u financiële ondersteuning nodig heeft. (9) Als u uw partner niet kunt ontmoeten. (10) als u uw scheiding wilt stoppen. (11) als u uzelf wilt scheiden van uw echtgenoot. (12) als u uw vragen wilt hebben. (13) Zwangerschapsspeeltijden om aan de baby te denken (14) Garantie U wint verontrustende rechtszaken en echtscheidingen ongeacht de scène (15) Annuleer uw huwelijk of relatie van het uiteenvallen. opnieuw is het e-mailadres doctorpeacetemple@gmail.com. neem onmiddellijk contact met hem op WhatsApp: +2348059073851 Viber: +2348059073851 Wat je ook wilt, je krijgt het van Dr. PEACE. Neem gewoon contact met hem op en leg hem uit wat je probleem is en wordt opgelost.

 • `Mike
  Donderdag 24-01-2019

  wollah wil die baan

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.