YOUNGCAPITAL BLOG

Bridget Jones in skilift

Is de pizzapunt - ook op een groene piste - jouw go-to houding? En ga je regelmatig als een Yeti de sleeplift in, omdat je er eerst een keer of vijf uit bent gedonderd? Gefeliciteerd, jij bent de skiënde Bridget Jones waar Tenson naar op zoek is om hun nieuwste wintersportgear te testen. Keep readin’, sneeuwhapper.

Vier dagen de piste op, voor € 25,- per uur. En niet zomaar een piste, want jij test Tensons ski-uitrusting in hun home country: Zweden. Jij mag op een all-inclusive wintersportvakantie in Idre Fjäll. De heen- en terugreis, een skipas, eten, drinken, overnachtingen en je skispullen: voor alles wordt gezorgd. Zodat jij met een gerust hart van die Zweedse bergen kunt vallen.

Don’t eat yellow snow

Maar witte sneeuw wél. Tenson zoekt mensen die absoluut niet als Lindsey Vonn de piste pakken, juist omdat ze willen weten hoe hun materiaal het doet als het koppie onder gaat in de tiefsneeuw of meters wordt meegesleurd door die pannenkoeklift.

Bridget gaat de piste af

Eén ding is wel belangrijk: je geeft niet op. Daarom krijg je ook acht uur privé-skiles tijdens deze ‘vakantiebaan’. Want als jij alleen maar huilend bovenop de berg bivakkeert omdat je niet meer naar beneden durft, weet Tenson nog niks. Je uurloon van € 25,- wordt uiteraard gewoon doorbetaald tijdens die skilessen. #Flügelforeveryone

Après-ski: how low can you go?

In je skipak, ja. Tensons uitrusting moet namelijk niet alleen piste-proof zijn, maar ook avondenlang après-ski aankunnen. Zonder dat je tot je thermo-onderbroek doordrenkt bent met Jägermeister, of uit je broek scheurt als je een iets te enthousiaste sneeuwengel showt.

Laatste voordeel van deze betaalde wintersportvakantie: je mag een kneuzen-buddy meenemen. Liever het zekere voor het onzekere? Neem dan een maat mee die wél soepel de berg af slalomt en je af en toe aan je stokken omhoog kan trekken. Oké, brokkenpiloot, it’s time. Om te solliciteren. Dat kan tot 11 februari.

 

Kan je nog wat extra tips gebruiken om je sollicitatie als sneeuwhapper te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf onze cv voorbeelden ter inspiratie!

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

 • JEFFREY FRANK
  Maandag 09-03-2020

  We bieden momenteel een echt, eenvoudig en urgent leenstelsel met een lage rente van 2% met een geldige identiteitskaart voor verificatie. U kunt uw leningaanvraag verzenden voor elke hoeveelheid lening die u nodig heeft. Wij bieden leningen variërend van $ 5.000,00 USD Min. tot $ 100.000,00 USD Max. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die de vertegenwoordiger van ons bedrijf in uw land kan zijn. Neem nu contact met ons op via e-mail: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

 • Veronica Peeters Otto
  Woensdag 20-03-2019

  Ik zou ook graag willen...te laat !?

 • Veronica Peeters Otto
  Woensdag 20-03-2019

  Ik zou ook graag willen...te laat !?

 • Wisse
  Donderdag 14-02-2019

  Ahw nee! Ik ben te laat!?! :( Dit leek mij inderdaad ook echt de ideale droombaan! Ik wou sowieso al heel graag eindelijk weer op wintersport maar eigenlijk heb ik er geen geld voor. Ervoor betaald krijgen is natuurlijk helemaal geweldig! Is er niet toch nog een mogelijkheid om alsnog te solliciteren?

 • Hannah
  Donderdag 07-02-2019

  Hey Max! De oorspronkelijke vacature vind je hier: https://tenson.com/inspiration/available-position-ski-gear-tester/. Als je dan onder aan die pagina klikt op 'Apply now', kun je solliciteren. Je hebt nog tot 11 februari. Niet te lang wachten, dus! Maar je klinkt zo enthousiast dat dat wel goed moet komen. Succes!

 • Max
  Donderdag 07-02-2019

  Ik wil dit zo graag!! Hoe kan ik solliciteren??

 • Hannah
  Woensdag 06-02-2019

  Hey Noortje! Je krijgt een skipas voor vier dagen en als ik het goed begrijp zit de lesdag van acht uur daarbij inbegrepen. Drie dagen om het materiaal écht te testen, dus. Kan me voorstellen dat je daarna ook wel klaar bent met het sneeuwhappen. Startdatum staat er niet bij (ook niet bij de originele vacature van Tenson), maar aangezien je tot 11 februari kunt solliciteren, zal het niet al te lang duren, denk ik. Heel veel succes als je het gaat proberen!

 • Noortje
  Woensdag 06-02-2019

  Heyhoi, Stel je moet die lessen nemen en alles uittesten, om hoeveel dagen gaat het dan en is er ook al een datum vastgesteld? Gr, Noortje

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.