YOUNGCAPITAL BLOG

Bridget Jones in skilift

Is de pizzapunt - ook op een groene piste - jouw go-to houding? En ga je regelmatig als een Yeti de sleeplift in, omdat je er eerst een keer of vijf uit bent gedonderd? Gefeliciteerd, jij bent de skiënde Bridget Jones waar Tenson naar op zoek is om hun nieuwste wintersportgear te testen. Keep readin’, sneeuwhapper.

Vier dagen de piste op, voor € 25,- per uur. En niet zomaar een piste, want jij test Tensons ski-uitrusting in hun home country: Zweden. Jij mag op een all-inclusive wintersportvakantie in Idre Fjäll. De heen- en terugreis, een skipas, eten, drinken, overnachtingen en je skispullen: voor alles wordt gezorgd. Zodat jij met een gerust hart van die Zweedse bergen kunt vallen.

Don’t eat yellow snow

Maar witte sneeuw wél. Tenson zoekt mensen die absoluut niet als Lindsey Vonn de piste pakken, juist omdat ze willen weten hoe hun materiaal het doet als het koppie onder gaat in de tiefsneeuw of meters wordt meegesleurd door die pannenkoeklift.

Bridget gaat de piste af

Eén ding is wel belangrijk: je geeft niet op. Daarom krijg je ook acht uur privé-skiles tijdens deze ‘vakantiebaan’. Want als jij alleen maar huilend bovenop de berg bivakkeert omdat je niet meer naar beneden durft, weet Tenson nog niks. Je uurloon van € 25,- wordt uiteraard gewoon doorbetaald tijdens die skilessen. #Flügelforeveryone

Après-ski: how low can you go?

In je skipak, ja. Tensons uitrusting moet namelijk niet alleen piste-proof zijn, maar ook avondenlang après-ski aankunnen. Zonder dat je tot je thermo-onderbroek doordrenkt bent met Jägermeister, of uit je broek scheurt als je een iets te enthousiaste sneeuwengel showt.

Laatste voordeel van deze betaalde wintersportvakantie: je mag een kneuzen-buddy meenemen. Liever het zekere voor het onzekere? Neem dan een maat mee die wél soepel de berg af slalomt en je af en toe aan je stokken omhoog kan trekken. Oké, brokkenpiloot, it’s time. Om te solliciteren. Dat kan tot 11 februari.

 

Kan je nog wat extra tips gebruiken om je sollicitatie als sneeuwhapper te nailen? Bekijk dan eens onze sollicitatietips óf onze cv voorbeelden ter inspiratie!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.