YOUNGCAPITAL BLOG

 

Koninklijke droombaan

Queen of administration? En behandel jij elk geheim als staatsgeheim? Dan ben jij de perfecte BFF van Máxima. Máxima? Yes. Onze Hare Majesteit de Koningin zoekt een secretaresse die haar planning (blauw)bloedserieus neemt.

Rennen door het koningshuis, voor 36 uur per week voor maximaal € 3.130,07 bruto per maand. Met behoorlijk wat verantwoordelijkheden. Zo gaan alle uitnodigingen voor staatsbanketten en perstripjes, maar ook wereldwijde telefoontjes (hola Letizia) rechtstreeks naar jou.

But that’s not all. Haar hele agenda ligt namelijk ook op jouw bordje. Je houdt dossiers bij van de reizen die de koningin maakt voor haar VN-taken, en ook evenementen en reizen van andere royals leid jij in goede banen. Kortom: je bent prins(es)-manusje-van-alles, want je ondersteunt het hele koningshuis. Grote kans dat je in de wandelgangen Willem-Alex tegen het lijf loopt, dus.

Na je werkdag aan de Netflix met een bak Ben & Jerry’s op schoot? Tuurlijk, als je maar bereikbaar bent. #worklifetotheMáx

No time? No pressure

Stress? Dat woord ken jij niet. Engelse woorden ken je wél. En schud je ook nog probleemloos wat Spaanse woorden uit je mouw? Muy bien. Benieuwd wat je nog meer in je mars moet hebben voor deze royal dream job? Check hier de vacature.

Paleis Noordeinde wacht met smart op je. De tijd tikt, want je sollicitatie moet op maandag 4 maart binnen zijn. En met een beetje geluk is dat de eerste brief van alle duizenden die nog gaan volgen. Doe je de groeten aan Willem en de meiden?

Ren je liever met je stofzuiger, dan met Máxima’s agenda door de koninklijke gangen? Het paleis zoekt ook nog een schoonmaker, om al die kostbare en antieke meubels stofvrij te houden.

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

 • Isabelle
  Dinsdag 05-11-2019

  Kudoooz voor deze coole vacaturetekst!

 • Marie Alice
  Vrijdag 04-10-2019

  Hallo groeten aan iedereen hier. Mijn naam is Marie Alice, ik wil deze geweldige gouden kans gebruiken om een tastbare getuigenis te geven over hoe ik onlangs een lening van 60000 euro heb ontvangen. Ik zocht een lening en werd later gedupeerd. Ik probeerde het opnieuw en ik ontmoette een vrouw zoals ik die klaar en bereid was om me te helpen een lening te krijgen tegen een rentevoet van 2%. En mij werd verteld dat deze vrouwelijke geldschieter een betrouwbare vrouw is, dus besloot ik contact met haar op te nemen en hij gaf me de mogelijkheid om een lening van haar bedrijf aan te vragen die ik gemakkelijk kon krijgen, maar de verklaring is dat ik mijn lening heb ontvangen in goede gezondheid en met minder stress. Als u geïnteresseerd bent om een lening te krijgen, kunt u contact met haar opnemen via e-mail: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com)

 • yuliya
  Dinsdag 13-08-2019

  Ik vraag me af of iemand die baan hebt ontvangen, want die advertentie is het niet meer online bij www.indeed.nl ik vind persoonlijk een goede baan met vergelijken bij de productie werk of een schoonmaker.

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.