YOUNGCAPITAL BLOG

 

Koninklijke droombaan

Queen of administration? En behandel jij elk geheim als staatsgeheim? Dan ben jij de perfecte BFF van Máxima. Máxima? Yes. Onze Hare Majesteit de Koningin zoekt een secretaresse die haar planning (blauw)bloedserieus neemt.

Rennen door het koningshuis, voor 36 uur per week voor maximaal € 3.130,07 bruto per maand. Met behoorlijk wat verantwoordelijkheden. Zo gaan alle uitnodigingen voor staatsbanketten en perstripjes, maar ook wereldwijde telefoontjes (hola Letizia) rechtstreeks naar jou.

But that’s not all. Haar hele agenda ligt namelijk ook op jouw bordje. Je houdt dossiers bij van de reizen die de koningin maakt voor haar VN-taken, en ook evenementen en reizen van andere royals leid jij in goede banen. Kortom: je bent prins(es)-manusje-van-alles, want je ondersteunt het hele koningshuis. Grote kans dat je in de wandelgangen Willem-Alex tegen het lijf loopt, dus.

Na je werkdag aan de Netflix met een bak Ben & Jerry’s op schoot? Tuurlijk, als je maar bereikbaar bent. #worklifetotheMáx

No time? No pressure

Stress? Dat woord ken jij niet. Engelse woorden ken je wél. En schud je ook nog probleemloos wat Spaanse woorden uit je mouw? Muy bien. Benieuwd wat je nog meer in je mars moet hebben voor deze royal dream job? Check hier de vacature.

Paleis Noordeinde wacht met smart op je. De tijd tikt, want je sollicitatie moet op maandag 4 maart binnen zijn. En met een beetje geluk is dat de eerste brief van alle duizenden die nog gaan volgen. Doe je de groeten aan Willem en de meiden?

Ren je liever met je stofzuiger, dan met Máxima’s agenda door de koninklijke gangen? Het paleis zoekt ook nog een schoonmaker, om al die kostbare en antieke meubels stofvrij te houden.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.