YOUNGCAPITAL BLOG

Slapen voor NASA
Zestig dagen liggen, € 16.500,- op je bankrekening. Droom lekker verder, denk je? Klopt, maar dan letterlijk. De Amerikaanse, Duitse en Europese lucht- en ruimtevaartdiensten NASA, DLR en ESA hebben hun krachten gebundeld om jóuw kracht te meten. Ga er maar even voor zitten liggen en lees verder.

De baan waarmee jij in drie maanden tijd € 16.500,- verdient, is niet bijzonder ingewikkeld. Je vertrekt naar Keulen, krijgt een vijfdaagse intake, wordt in een grotemensen-wieg gelegd en komt daar de daaropvolgende 60 dagen niet meer uit. Niet om te plassen, poepen of je haar te wassen en al helemaal niet om éven de benen te strekken. Daarna nog twee weken revalideren, en klaar is E.T.

NASA, DLR en ESA onderzoeken namelijk het effect van micro-zwaartekracht op het menselijk lichaam als je in de horizontale stand ligt. Dat is belangrijke business voor aankomende astronauten, dus met deze baan draag jij je meteoriet bij aan de wetenschap.

To shake or not to shake

De lucht- en ruimtevaartdiensten zoeken in totaal 24 kandidaten. Daarvan mogen er 12 écht alleen maar lezen, netflixen en naar het plafond staren. De andere helft? Die wordt - hou je vast - heen en weer geschud in een soort centrifuge, zodat het bloed terugstroomt naar hun lichaamsdelen. Het nut daarvan? Onderzoeken hoe astronauten reageren op kunstmatige zwaartekrachtkamers. Ook erg belangrijk dus, maar íets minder relaxed.

Shaking bed

Feit blijft dat je € 16.500,- verdient met in bed liggen, of dat nou trilt of niet. Niet solliciteren is dus een gevalletje ‘dief van je eigen portemonnee’, als je het ons vraagt. Dus: ben jij een gezond type tussen de 24 en 55, spreek je een aardig woordje Deutsch en ben je drie maanden beschikbaar? Meld je dan vóór 24 mei aan voor deze letterlijke droombaan.

Je kunt nog een kleine twee maanden solliciteren. Eerst nog even je Duits opkrikken? Als je als uitzendkracht via YoungCapital werkt, heb je toegang tot YC Skills: een online learning platform. Drie keer raden welke taalcursus daar te vinden is. Schrijf je dus snel in.

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

 • JEFFREY FRANK
  Maandag 09-03-2020

  We bieden momenteel een echt, eenvoudig en urgent leenstelsel met een lage rente van 2% met een geldige identiteitskaart voor verificatie. U kunt uw leningaanvraag verzenden voor elke hoeveelheid lening die u nodig heeft. Wij bieden leningen variërend van $ 5.000,00 USD Min. tot $ 100.000,00 USD Max. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die de vertegenwoordiger van ons bedrijf in uw land kan zijn. Neem nu contact met ons op via e-mail: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

 • Elano Oscar Vienga
  Zondag 16-06-2019

  Wauw, onderschat het vooral NIET ! Wel een mooi aanbod.

 • Hannah
  Donderdag 04-04-2019

  Hi Vincent, Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! De sollicitatieprocedure loopt alleen niet via YoungCapital, maar via de site die in de blog staat. Is wél een Duitse site, maar zoals je al zegt: Google Translate is je vriend! Succes met solliciteren.

 • Vincent
  Woensdag 03-04-2019

  Goeden dag. Ik ben geïnteresseerd om als proef persoon deel te nemen aan het onderzoek. Ik ken geen duits maar met Google translate zal ik een heel end komen met alle talen wat er bestaat. Ik ben kern gezond sport 4x per week ben 32 jaar jong en een sociale gezellige man. Mocht er nog plek zin. Voor mij dan hoor ik het graag. Groetjes vincent

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.