YOUNGCAPITAL BLOG

Werken in een callcenter

Studieboeken kosten een fortuin en de stroom aan tikkies lijkt oneindig. Het leven van een student is duur. Maar tijd om te werken heb je bijna niet. Toch die bankrekening spekken? Verdien zo snel mogelijk, zoveel mogelijk. Hieronder vind je de top vijf best betaalde bijbanen via YoungCapital.

5. Promotiemedewerker: salaris € 12,- per uur

Word promotiemedewerker voor bijvoorbeeld MTV, Heineken of Radio 538. Ga heel het land door met je collega’s en maak mensen blij met gratis samples, werf nieuwe klanten op een beurs of deel flyers uit op straat. Je verdient er al snel gemiddeld 12 euro bruto per uur mee. En je pakt daar bovenop vaak een bonus. Ka-ching! 

4. Verkoopmedewerker: salaris € 12,- per uur

Moet ik dan iemand een product aansmeren? Nee, want dat lukt toch niet. Een goede verkoopmedewerker luistert naar de klant en zoekt daar een passend product bij. Zo zorg jij ervoor dat mensen de winkel tevreden verlaten. En jij zelf ook. Want met een gemiddeld bruto-uurloon van 12 euro is dit zeker een goed betaalde bijbaan.

3. Support medewerker: salaris € 13,- per uur

Als support medewerker bel, mail of chat je met klanten die vragen hebben of advies willen. Zo help jij de klant met het terugsturen van een product of met het betalen van een factuur. Maar ook als mensen willen weten hoe een product werkt, kunnen ze bij jou terecht. Een goed betaalde bijbaan, want gemiddeld verdien je 13 euro bruto per uur. Je support ook nog eens jezelf, dus.

2. Administratief medewerker: salaris € 14,- per uur

Met gemiddeld 14 euro per uur levert een baan als administratief medewerker een lekker salaris op. Wat je moet doen? Het administratief verwerken van belangrijke en gevoelige informatie. Denk aan orders, offertes en nieuwe aanvragen. Nauwkeurig werk, dus goed je koppie erbij houden. Maar dan heb je wel snel een dikke bankrekening. 

1. Callcenter medewerker: salaris € 14,- per uur

Als callcenter medewerker verkoop jij de diensten en producten van verschillende soorten organisaties. Je gaat bijvoorbeeld abonnementen verkopen voor een krant of bekend tijdschrift. Maar je kunt ook bellen voor een goed doel en zorgen voor meer donateurs. Ook goed voor je karmapunten. Wat dat schuift? Gemiddeld 14 euro bruto per uur.

Benieuwd naar meer (goed betaalde) bijbanen? Check de vacatures en filter op wat jij belangrijk vindt.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.