YOUNGCAPITAL BLOG

We geven een kijkje achter de schermen van onze reclame ‘We Give Work’, gemaakt door getalenteerde twintigers. Wie zijn de mensen die aan onze reclame hebben gewerkt? Lees het inspirerende verhaal van model en fotograaf Khalid. 

we give work khalid

Khalid (28) is model in de nieuwe reclame van YoungCapital. In het dagelijks leven staat hij juist aan de andere kant van de camera, want hij is portretfotograaf van beroep. “Meestal zeg ik nee tegen modellenwerk, maar het idee van deze commercial zag er zo vet uit, daar wilde ik wel aan meedoen.”

Het modellenwerk bleek een goede ervaring te zijn voor Khalid. “Ik weet nu hoe het voelt om instructies te krijgen. Dat gaat me helpen in mijn werk.”

Op zoek naar identiteit

Je ziet het misschien niet meteen aan hem, maar Khalid is van Marokkaanse afkomst. Doordat hij albinisme heeft, is zijn haar wit en zijn zijn ogen blauw. “Pas als mensen mijn accent horen, kunnen ze me mijn Marokkaanse origine raden”, zei hij eerder tegen Vice.

Door zijn bijzondere uiterlijk en Marokkaanse roots, voelde Khalid zich een outsider. “Ik ben opgevoed met Marokkaanse normen in een Westers land. De maatschappij vraagt me het ene te zijn, mijn opvoeding het andere. Ik voelde dat bepaalde normen niet bij me pasten, maar wat nou als ik me daartegen verzette? Zou dat betekenen dat ik niet loyaal ben? Of mag ik mezelf de ruimte geven om uit te zoeken wie ik ben?”

“Dat mensen anders zijn dan jij, maakt ze niet slecht of eng”

Het gevoel nergens echt bij te horen viel Khalid zo zwaar, dat hij op zijn negentiende in een depressie belandde. Dit bleek een belangrijke inspiratiebron te ze zijn. “Zelfhulpboeken en tips zijn er genoeg. Maar ik had juist meer behoefte aan verhalen van anderen, waarin ik mezelf kon herkennen”, vertelt Khalid.

Pijn omgezet in kunst

De fotografie is Khalids manier om de wereld te brengen wat hij zelf zo heeft gemist: herkenbare verhalen over de menselijke psyche en de zoektocht naar identiteit. In zijn werk behandelt Khalid thema’s als inclusiviteit, racisme en uitsluiting.

“Je ziet die thema’s terug in mijn hele oeuvre. Ik stop namelijk altijd iets van mezelf in een portret. Een andere fotograaf zet jou heel anders op de foto dan ik. Die collectie aan portretten, mijn interpretatie van mensen, is het verhaal dat ik over mezelf vertel.”

“Er zit veel schoonheid in wat op het eerste oog lelijk lijkt”

Op dit moment werkt Khalid aan een eigen fotoboek met portretten van Marokkaans-Nederlandse jongeren van de tweede of derde generatie. “Ik wil een doorsnede van die groep laten zien. Dat is voor de gemeenschap zelf interessant, omdat ze kunnen zien dat er veel manieren zijn om vorm te geven aan je identiteit. Maar het is ook voor ‘buitenstaanders’, die kunnen zien: oh, die Marokkanen zijn niet allemaal hetzelfde.”

khalid we give work young makers

Mensen dichter bij elkaar brengen

Wat Khalid met zijn werk hoopt te bereiken, is dat mensen het gevoel krijgen dat ze mogen zijn wie ze zijn. En dat niemand zich gedwongen voelt om een identiteit aan te nemen die anderen van hem of haar verwachten. “Ik wil graag wederzijds begrip tussen mensen creëren. Als mensen anders zijn dan jij, maakt dat ze niet eng of slecht. Ik hoop dat mensen dat ontdekken.”

“Technologie, zoals internet, maakt dat je makkelijk met anderen in contact komt, maar tegelijkertijd leven we verder van elkaar verwijderd dan ooit. Ik wil graag het stukje menselijkheid weer terugbrengen. Laten zien dat het leven niet perfect is. Dat mensen niet perfect zijn, maar dat er heel veel schoonheid zit in dat wat op het eerste oog lelijk lijkt.”

 

Heb je de reclame met Khalid nog niet gezien? Bekijk hem hier.

Meer weten over onze cast & crew? Volg ons op Instagram!

Op deze blog verschijnen binnenkort ook de verhalen van Young Makers Desiree en Safi.

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

 • milley
  Donderdag 26-03-2020

  Hallo allemaal, dit is Mark Milley. Ik ben zo blij om terug te keren naar dit geweldige forum om getuige te zijn van de hulp die ik van Williams David heb gekregen. Ik had een lening van een ander hard nodig om vrij te zijn van schulden en financiële banden die mijn ex-vrouw me had opgelegd. Het was erg slecht om hulp te zoeken bij vrienden, familie en zelfs mijn bank, maar men kon me helpen omdat mijn credit score erg slecht was. Dus ik was op mijn computer aan het bladeren en zag enkele getuigenissen van mensen die David William hielp met een lening, en toen besloot ik contact met hem op te nemen via zijn e-mail {Personalloanesay@gmail.com}, waarna ik een e-mail van hem ontving en hem de beste vraag stelde over mijn rol Tot mijn grote verbazing hebben ze de door mij gevraagde lening op mijn rekening gestort en nu ben ik erg blij mijn schuld af te betalen en ik ben ook een bedrijf begonnen met het resterende bedrag om voor mezelf en mijn gezin te zorgen. Als u een lening nodig heeft, neem dan contact op met de beste geldschieter aller tijden en neem contact met hem op via WhatsApp-informatie + 2348165313028, of u kunt contact opnemen met David Williams via zijn e-mail: Personalloanesay@gmail.com

 • Claudia Klein
  Donderdag 26-03-2020

  Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur. Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden. We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten. We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie. Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening. Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

 • oceanicfinance
  Zondag 15-03-2020

  Hallo kijkers Dit is Oceanic-financiering. We bieden leningen aan particulieren en bedrijven over de hele wereld. We zijn een geregistreerd en erkend bedrijf. Heeft u een lening nodig om uw rekeningen te betalen? heb je een lening nodig om te starten? heb je een lening nodig om een appartement te kopen? we bieden allerlei soorten leningen aan, als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening van welke aard dan ook E-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

 • Scott
  Vrijdag 13-03-2020

  Ik ben een particuliere kredietverstrekker die levenskansen verstrekt. Heeft u een spoedlening nodig om uw schulden kwijt te schelden of heeft u een kapitaallening nodig voor uw bedrijf? Bent u afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Een consolidatielening of een hypotheek nodig? Zoek niet verder, we zijn hier om al uw financiële problemen tot het verleden te maken. We lenen geld van individuen die financiële hulp nodig hebben, die een slecht krediet hebben of geld nodig hebben om rekeningen te betalen, om in het bedrijf te investeren voor een bedrag van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbaar en begunstigd maken bijstand en zal lening aanbieden. Bedankt, neem vandaag nog contact met ons op: Scottmcallloans@gmail.com

 • Krijg een echte en dringende lening van ons voor slechts 2% rente! E-mail ons nu @: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
  Vrijdag 13-03-2020

  We bieden momenteel een oprechte, gemakkelijke en dringende leningregeling aan tegen een lage rente van 2% met de juiste geldige identiteitskaart voor verificatie. U kunt uw leningaanvraag verzenden voor elk leningbedrag dat u nodig heeft. Wij bieden leningen aan variërend van $ 5.000,00 USD Min. tot $ 100.000,00 USD Max. We hebben een krediet op lange termijn van maximaal vijf (5) tot vijftig (50) jaar. Wij verstrekken het volgende type lening: projectlening, herfinancieringslening, zakelijke investeringsleningen, auto- of voertuigleningen, studielening, schuldenconsolidatieleningen, persoonlijke leningen, reis- en vakantieleningen, kerst- en nieuwjaarslening. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn. Neem contact op met CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM office via e-mail: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com crowntrustfinancialloanfirm@yahoo.com Als u geïnteresseerd bent in ons financiële aanbod en een lening van ons wilt kopen, neem dan contact met ons op en geef ons de onderstaande gegevens, en dat is nodig om dienovereenkomstig de leningsvoorwaarden in te leiden. Naam: ____________________________ Geslacht: _______________________________ Burgerlijke staat: _______________________ Contact adres: ______________________ Stad / Postcode: ________________________ Land: ______________________________ Geboortedatum: ________________________ Bedrag nodig als lening: ________________ Leningduur: ________________________ Maandelijks inkomen / jaarlijks inkomen: _________ Beroep: ___________________________ Doel van de lening: _____________________ Telefoon: ________________________________ Fax: __________________________________ Met vriendelijke groet: Uw succes begint bij ons CEO: JEFFREY FRANK! Stuur uw leningaanvraag voor onmiddellijke reactie naar: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com crowntrustfinancialloanfirm@yahoo.com WEBSITE: https://worksitebusiness.wordpress.com

 • JEFFREY FRANK
  Woensdag 11-03-2020

  Het verkrijgen van een geldige lening tegen slechts 2% rente is altijd een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM maakte een verschil in de kredietsector. wij verstrekken leningen tegen een rentevoet van slechts 2% in het bereik van 5.000,00 euro tot 100.000.000,00 euro. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn Onze leningdiensten omvatten: - * Investeerdersleningen ....... * Schuldconsolidatie ...... * Estate / Housing Establisment-leningen ........ * Zakelijke leningen ...... * Persoonlijke leningen ........ * Internationale leningen ... ..... * Vakantie / Vakantieleningen ............ * Studiefinanciering. ... .... * Auto- of autoleningen * Leningen voor Kerstmis en Nieuwjaar Onze leningen zijn 100% authentiek en gegarandeerd. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wat u wilt en wij zullen uw droom waarmaken. CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM zegt JA als uw banken NEE zegt. Tot slot financieren we een kleinschalig kredietkantoor, intermediairs, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal. De terugbetaling van de lening begint 1 (een) jaar nadat de lening is ontvangen en de aflossingsperiode loopt van 5 tot 50 jaar. VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW LENING AANVRAAG BINNEN TWEE WERKDAGEN, Neem vandaag nog rechtstreeks contact met ons op via: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com BEDANKT, Hoogachtend, JEFFREY FRANK

 • Claudia Klein
  Woensdag 11-03-2020

  Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur. Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan ​​omdat we over de hele wereld uitstekende leenservices bieden. We bieden allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf zal u helpen een aantal doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten. We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege de hoge rente rente, onvoldoende onderpand, schuld / batenverhouding, lage kredietscore of andere redenen Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang direct een reactie. Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening. Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.