YOUNGCAPITAL BLOG

We geven een kijkje achter de schermen van onze reclame ‘We Give Work’, gemaakt door getalenteerde jongeren. Wie zijn de mensen die aan onze reclame hebben gewerkt? Lees het inspirerende verhaal van self-made regisseur Safi.

Safi (31) regisseerde de reclame ‘We give Work’ en bedacht samen met creatief directeur Emilio de Haan het concept, de basis van de commercial. “We wilden werk letterlijk een podium geven”, vertelt Safi. “Aan mij de taak om dat idee goed op beeld te krijgen.”

Champions League

Nooit eerder werkte Safi aan een project van dit kaliber. “Ik kom niet van een filmschool, ik heb environmental sciences gestudeerd en mezelf het regievak aangeleerd. Des te bijzonderder vind ik het dat ik op dit hoge niveau heb mogen werken. Dit is de Champions League van films. Je ziet niet vaak dat een bedrijf zo in de kracht van jonge makers gelooft, dat ze echt de teugels in handen krijgen.”

Dat is precies wat YoungCapital en HERC wél nastreefden: jonge makers de vrijheid geven om iets neer te zetten waar ze zelf in geloven. Alleen op die manier ontstaat een reclame die écht aansluit bij jongeren. Bovendien is het voor hen een mooie kans om relevante werkervaring op te doen.

“Het grootste leermoment uit mijn carrière”

Ook Safi waardeert de ervaring die het maken van de commercial hem heeft gebracht. “Dit is het grootste leermoment van mijn carrière geweest”, zegt hij. “Ik heb zoveel geleerd. Hoe ik een idee uit mijn hoofd overbreng aan anderen. Mijn creativiteit onderbouw. Structuur neerzet, zodat het team goed kan werken. Ik heb mijn plek als regisseur leren kennen, mezelf leren kennen … Zo kan ik nog wel even doorgaan.”

Vond Safi het niet eng om zoveel verantwoordelijkheid te dragen als self-made regisseur? “Ik denk dat veel anderen van mijn niveau hadden gezegd: hier ben ik nog niet klaar voor. Maar ik ga altijd all-in, dan zie ik het wel. Als ik enthousiast ben, dan ben ik niet bang dat iets te groot wordt. Ik ben ook niet bang om op mijn bek te gaan. Daar leer ik van.”

“Je ziet niet vaak dat bedrijven zo in de kracht van jonge makers geloven”

De samenleving dienen

De studie environmental sciences was zeker niet voor niks. Safi is erg betrokken, zowel bij het milieu als bij de maatschappij. “Alles wat ik doe, moet bijdragen aan de maatschappij. Ik houd niet van enkel en alleen verkopen, ik wil echt dat er een idee achter zit. Dat is natuurlijk wel spannend, want ik werk voor mezelf en ik moet ook geld verdienen. Maar ja, als het niet bij me past, dan kan ik niet alles geven. Dus dan zeg ik nee. Gelukkig kan ik tot nu toe mijn passie goed kwijt in mijn werk.”

Wat maakte dat Safi ja zei tegen de YoungCapital-reclame was dan ook niet het geld, maar het verhaal. “Denk eens na, wat is het beste wat je voor iemand kunt doen die in een uitzichtloze situatie zit? Werk geven! YoungCapital geeft jongeren werk, dat is dan toch letterlijk de samenleving dienen?”

Net als Safi werkte ook Desiree aan de reclame, óók zonder opleiding. Benieuwd naar haar verhaal? Lees het hier

 

Deel dit artikel

Plaats jouw reactie

Reacties

  • milley
    Donderdag 26-03-2020

    Hallo allemaal, dit is Mark Milley. Ik ben zo blij om terug te keren naar dit geweldige forum om getuige te zijn van de hulp die ik van Williams David heb gekregen. Ik had een lening van een ander hard nodig om vrij te zijn van schulden en financiële banden die mijn ex-vrouw me had opgelegd. Het was erg slecht om hulp te zoeken bij vrienden, familie en zelfs mijn bank, maar men kon me helpen omdat mijn credit score erg slecht was. Dus ik was op mijn computer aan het bladeren en zag enkele getuigenissen van mensen die David William hielp met een lening, en toen besloot ik contact met hem op te nemen via zijn e-mail {Personalloanesay@gmail.com}, waarna ik een e-mail van hem ontving en hem de beste vraag stelde over mijn rol Tot mijn grote verbazing hebben ze de door mij gevraagde lening op mijn rekening gestort en nu ben ik erg blij mijn schuld af te betalen en ik ben ook een bedrijf begonnen met het resterende bedrag om voor mezelf en mijn gezin te zorgen. Als u een lening nodig heeft, neem dan contact op met de beste geldschieter aller tijden en neem contact met hem op via WhatsApp-informatie + 2348165313028, of u kunt contact opnemen met David Williams via zijn e-mail: Personalloanesay@gmail.com

  • Claudia Klein
    Donderdag 26-03-2020

    Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur. Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden. We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten. We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie. Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening. Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.