YOUNGCAPITAL BLOG

Een probleem waar veel jonge zzp’ers tegenaan lopen: je werkt vanuit huis of vanaf een flexplek, waar een geschikte ruimte voor meetings vaak ontbreekt. YoungCapital speelt hierop in met de lancering van de eerste pop-up Urban Playground van Nederland. Langdurig leegstaande kantoorruimte krijgt hiermee een (tijdelijke) nieuwe functie, zoals brainstormroom, expositieruimte of locatie voor bedrijfsevenementen. 

 

Berlijnse sferen 

De allereerste Urban Playground is gerealiseerd op het hoofdkantoor van YoungCapital en ademt een stedelijke, vintage sfeer. Omringd door vintage stoelen, perzische tapijten, retro radio’s en inspirerende graffiti waan je je even in het hippe Berlijn!

2e verdieping

2e verdieping
Brainstormen in stijl 

De Urban Playground is beschikbaar voor klanten en zzp’ers die op zoek zijn naar een originele en creatieve locatie om te kunnen vergaderen en klanten te ontvangen. YoungCapital speelt op deze manier in op de groeiende vraag naar geschikte werkplekken die passen bij de mindset en urban lifestyle van de – vaak jonge – zzp’ers. 

2e verdieping
Podium voor jong talent

De eerste Urban Playground is tot stand gebracht in samenwerking met creatief concept- en designbureau Noun uit Amsterdam. Voor de inrichting selecteerde Noun drie jonge talentvolle designers die momenteel naam maken in de designindustrie. Op basis van hun eigen visie en ideeën hebben zij ieder een bijdrage geleverd aan het originele design. 

2e verdieping
Win-win 

“Op ons hoofdkantoor stond al geruime tijd een verdieping leeg. We vonden het zonde om hier niets mee te doen”, vertelt Hugo de Koning, DGA van YoungCapital en initiatiefnemer van de Urban Playground. “Toen kwamen we op het idee om met deze ruimte jong talent te helpen. Met de opbouw van onze Urban Playgrounds kunnen jonge designers ervaring opdoen en krijgen zzp’ers een fantastische plek om te komen werken. Win-win dus!”

2e verdieping

2e verdieping
Fotografie: Brigitte Kroone.

Wilt u deze of overige foto's in hoge resolutie ontvangen? U kunt contact opnemen met Lisette de Graaf via 06-14102147 of l.degraaf@youngcapital.nl.  

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.