YOUNGCAPITAL BLOG

Nanny Nina

Heb jij altijd al met kinderen willen werken? Dan is dit je kans om je droom tot werkelijkheid te brengen! Je bent net geslaagd of bent zelfs al moeder van kinderen, je hebt al veel ervaring met kinderen door oppassen of je moederschap en je wil deze ervaring graag omzetten tot een carrière. Bij de Nanny Nina Academy word je opgeleid tot gastouder aan huis met een erkend diploma. En het mooie van deze opleiding is, is dat je geen stage hoeft te lopen!

 

Wat is een gastouder eigenlijk?

Een gastouder, beter bekend als Nanny, is verantwoordelijk voor de zorg en ontwikkeling van kinderen. Het kan zijn dat je als gastouder bij jouw eigen huis kinderen opvangt. Maar je kan ook bij een gezin thuis oppassen. Je bent opgeleid en hebt een diploma Zorg en Welzijn. 

 

Wat kan jij verwachten van de Nanny Nina Academy?

Wij als Nanny Nina vinden het heel belangrijk dat je samen met elkaar kan leren en elkaar kan helpen tijdens de opleiding. Alles is leuker als het samen doet toch?! Wat een groot voordeel is aan deze opleiding, is dat je dit thuis in je eigen tijd kan doen. Je hoeft dus niet helemaal naar een locatie toe te reizen om de opleiding te volgen. Je krijgt zes maanden de tijd om je diploma te halen. 

Nadat je je opleiding hebt afgerond is het een groot feest. In januari en juni hebben we een diploma uitreiking voor alle geslaagde studenten en achteraf een feestje/ activiteit om het (afhankelijk van Corona) nog even extra met elkaar te vieren

 

Wanneer kan ik beginnen aan de Nanny Nina Academy?

Ben je al helemaal enthousiast geworden en wil je beginnen met de Nanny Nina Academy? Dan zijn we op zoek naar jou! Je kan de Nanny Nina Academy starten in september of in januari. De opleiding duurt ongeveer 3 tot 6 maanden. Je kan hem al binnen drie maanden halen als je er echt de tijd voor neemt en dit is ook nog afhankelijk van je opleidingsniveau en de planning van de staatsexamens. Deze volgen namelijk de planning van de overheid. In totaal ben je ongeveer 8 uur per week met de Nanny Nina Academy bezig.

Het mooie van deze diploma route is dat je direct examen kan doen zonder dat je een stage hebt gelopen. Op deze manier kan je jouw ervaring omzetten naar een officieel erkend gastouder diploma. 

 

Voordelen van de Nanny Nina Academy

De Nanny Nina Academy heeft een aantal voordelen, hierboven hebben we ze al even genoemd. We hebben ze allemaal nog even op een rijtje voor je gezet.

Voordeel 1: je hoeft geen stage te lopen

Bij bijna alle studies geldt de regel dat je eerst stage moet lopen zodat je daarna je diploma kan verdienen. Bij ons dat niet zo.

Voordeel 2: je hebt binnen 4 maanden een erkend diploma

Het mooie van deze Nanny Nina gastouder opleiding, is dat je er geen jaren over gaat doen om dan ook eindelijk dat papiertje in handen te krijgen.
 

Voordeel 3: je bouwt een netwerk op

Door de Nanny Nina Academy te volgen leer je heel veel nieuwe mensen kennen. Dit is niet alleen heel leuk, het is ook handig tijdens het volgen van je opleiding.

Als je eenmaal je opleiding hebt gehaald leer je als gastouder ook veel nieuwe mensen kennen. Denk bijvoorbeeld aan de ouders die je op het schoolplein, op de sportvereniging of bij vriendjes waar je oppaskindje over de vloer komt. Dit zijn allemaal lijntjes die kan je kan spannen om als gastouder aan de slag te gaan.

Het is hierbij dan ook erg belangrijk om je contacten goed te onderhouden. Je kunt namelijk ook meerdere gezinnen hebben.

  

Geld verdienen als gastouder

Na je opleiding verdien je natuurlijk ook geld! Je krijgt een mooi contract aangeboden met een salaris die past bij je ervaringen en opleiding en niet te vergeten, je krijgt natuurlijk ook vakantiegeld! Binnen een week heb je je opleiding weer helemaal terug verdiend! Hoe lekker is dat?!

 

Kijk op de site voor meer informatie! Heb je nog andere vragen over de Nanny Nina Academy? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden met veel plezier al jouw vragen!

 

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.