YOUNGCAPITAL BLOG

GGD-vacatures

Werken bij de GGD? Er wordt volop getest en gevaccineerd om het coronavirus te bestrijden. En daar kun jij bij helpen. Vooral bij de telefooncentrales zijn er veel mensen nodig. Dus, wil jij je steentje bijdragen aan het bestrijden van de pandemie? Reageer op één van onze GGD-vacatures en ga per direct aan het werk. Om het je makkelijk te maken, vind je hieronder uitleg over de openstaande banen bij de GGD.

GGD-callcenter medewerker coronatest

Als GGD-callcenter medewerker sta jij aan het begin van de indam-keten. Jij krijgt mensen aan de telefoon die getest willen worden op COVID-19. Aan jou om naar de klachten te vragen, de richtlijnen uit te leggen en een afspraak in te plannen bij een van de testlocaties in Nederland. Blijkt uit de test dat iemand op het moment van de test het virus niet had? Dan bel jij om het goede nieuws te vertellen. Beide taken pak je vanuit huis op. Parttime, fulltime of als bijbaan: 24 tot 40 uur per week.

Je werkt als GGD-callcenter medewerker volledig thuis. Daarom is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Voordat je begint, volg je een intensieve training.

Wat wij vragen bij deze GGD-callcenter medewerker coronatest-vacature :

  • Minimaal hbo-werk- en denkniveau;
  • Een eigen laptop met minimaal Windows 10 (2015);
  • Inlevingsvermogen;
  • De discipline om het belangrijke script te gebruiken.

Hier vind je onze GGD-vacature voor callcenter medewerker.

GGD-klantenservice medewerker vaccinatielijn

Sinds begin januari worden verschillende doelgroepen ingeënt tegen het coronavirus. Aan jou de taak als GGD-klantenservice medewerker om deze vaccinaties in te plannen. Mensen krijgen een uitnodiging thuis, bellen naar de GGD en komen via een keuzemenu bij jou terecht. Jij stelt een aantal vragen en plant ze vervolgens in voor een vaccinatie-afspraak.

Je krijgt verschillende trainingen voordat je start als GGD-klantenservice medewerker bij de vaccinatielijn. Bovendien krijg je de eerste twee werkweken intensieve begeleiding, zodat je weet wat je moet vragen en hoe de vaccinatieplanning werkt. Je werkt 24 tot 40 uur per week en volledig vanuit huis.

Wat wij vragen bij deze GGD-klantenservice medewerker-vacature:

  • Minimaal mbo4-werk- en denkniveau;
  • Eigen laptop met Microsoft Windows 10 (2015);
  • Je kunt goed luisteren, plannen en nauwkeurig met computersystemen werken.
  • Je kunt een VOG aanvragen.

Hier vind je onze GGD-vacature voor klantenservice medewerker vaccinatielijn.

Wil jij je steentje bijdragen aan de strijd tegen het virus door te werken bij de GGD? Wacht dan niet langer en solliciteer op een van de GGD-vacatures waarbij je per direct kunt beginnen. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.