YOUNGCAPITAL BLOG

Wij brengen werk naar de broekzak van de kandidaat. Bijvoorbeeld door te solliciteren via WhatsApp, of door een nieuwe app te lanceren. Daarmee kunnen onze talenten op ieder moment van de dag met één swipe hun beschikbaarheid doorgeven, zodat ze nog diezelfde dag aan het werk kunnen. De YoungCapital App kan vanaf vandaag worden gedownload voor Android en IOS en staat centraal in onze eerste tv-commercial! Bekijk hieronder de making of! 
Bekijk de making of van onze eerste tv-commercial!

Realtime beschikbaarheid aangeven 

Met de YoungCapital App kunnen kandidaten vacatures zoeken, opslaan en direct solliciteren. Een leuke handigheid van de app is de hotlistbutton. Daarmee swipet een kandidaat zich op ‘beschikbaar’ en komt hij meteen op de hotlist van de recruiter. Zo kunnen onze kandidaten binnen enkele uren al bij een werkgever aan de slag. 

Op ieder moment aan de slag 

“Met de app weten we dus niet alleen wát onze kandidaten kunnen, maar ook dát ze kunnen”, aldus Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital. Handig voor bedrijven die voor een spoedklus snel mensen nodig hebben. En jongeren kunnen hun vrije uurtjes eenvoudig omzetten in harde euro’s. 

Allereerste tv-commercial 

Deze functie staat ook centraal in YoungCapital’s eerste tv-commercial, die vanaf vandaag op de Nederlandse televisie verschijnt. “Je ziet dat een kandidaat op zijn telefoon een bericht ontvangt van zijn recruiter dat hij is aangenomen voor de baan”, vertelt Ineke.

Bekijk de making of van onze eerste tv-commercial!

Echte kandidaten in hartje Amsterdam 

Aan de commercial hebben verschillende collega’s én kandidaten van YoungCapital meegewerkt. De filmdagen vonden plaats in hartje Amsterdam: in West bij de Kinkerstraat en op de Overtoom. Dit alles onder leiding van regisseur Norbert ter Hall, o.a. bekend van de dramaserie A’dam – E.V.A. Om de mooiste shots te kunnen krijgen, reed de regisseur zelfs op een golfkarretje door het drukke Amsterdam.


Breng uw stem uit op YoungCapital
YoungCapital maakt kans op de titel Nieuwe Kampioen van Nederland: hét bedrijf met een grote kans om internationaal door te breken en de sector op zijn kop te zetten. Helpt u ons over de eindstreep? Stemmen kan hier.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.