YOUNGCAPITAL BLOG

Leuk dat je er bent! Jij zoekt een leuke vakantiebaan. En die hebben we, maar niet in deze post. Deze is oud. 

Check deze blog over de vakantiebaan van je dromen bij escaperooms en citygames! 

----

Ongeveer twee weken geleden begonnen de eerste middelbare scholieren met het centrale eindexamen. Heel veel gestress, toetsen en energiedrankjes later komt het einde eindelijk in zicht. Een goed idee om alvast een kijkje te nemen welke leuke vakantiebaantjes YoungCapital in jouw regio heeft klaarstaan!

 

Eindexamens voorbij? Het is tijd voor een vakantiebaan!

Eindexamendrama’s

Het eindexamen ging dit jaar niet zonder slag of stoot. Zo’n vijftig vmbo-leerlingen van het Wartburg College in Rotterdam moesten hun examen Nederlands opnieuw maken, vanwege een fout van de school. Op een school in Zwolle ging door een storing de kluis niet open, waar de examens in lagen. Ook is er een record gevestigd, want nog nooit werden er zoveel klachten ingediend als over het havo-examen Engels. Gelukkig is dit straks allemaal voorbij en kunnen scholieren genieten van een welverdiende vakantie!

Vind jouw vakantiebaan bij YoungCapital

Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt na je examen, maar het vinden van een leuke vakantiebaan deze zomer biedt veel uitkomsten. Wil jij namelijk na je examen graag op examenreis? Dan is het een goed idee om daar genoeg geld voor te sparen. Ook kun je veel werkervaring opdoen voor je toekomstige loopbaan. Studenten die graag aan de slag willen, kunnen supersnel een top vakantiebaan vinden via YoungCapital. Kijk hier hoe je dit doet:

YoungCapital helpt je graag bij het vinden van een leuke vakantiebaan via onze website. Wil jij ook chillend op een boot solliciteren op de leukste vacatures? Download dan snel de YoungCapital App!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.