YOUNGCAPITAL BLOG

Hè, hè … De zomervakantie breekt bijna aan. Tijd om een toffe vakantiebaan te scoren. Gruwel jij van de gedachte dat je van negen tot vijf op een saai kantoor zit? Mooi! Want wij hebben een aantal absoluut geen negen-tot-vijf-vakantiebanen voor je geselecteerd!

Betaalde vakantie

Hoe ziet jouw ideale vrijdag eruit? Wat denk je van chillend op een boot naar Texel en daar óók nog eens voor betaald krijgen? Geloof het of niet, maar het kan. Tussen 10.00 en 15.00 uur laat je vakantiehuisjes weer shinen, zodat nieuwe gasten in een schoon huisje kunnen ontspannen.

De absoluut geen negen-tot-vijf-vakantiebanen!

Natuurlijk krijg je de gewerkte uren uitbetaald, maar ook de boottocht wordt helemaal voor je vergoed. Datzelfde geldt voor een deel van je reistijd. Zo zit jij lekker betaald te relaxen op een boot na een werkdag. En dat samen met je gezellige collega’s. Iets voor jou? Meld je dan snel aan.

Koekje erbij?

Heerlijk, hè? Zo’n automaat vol snoep, koek of koffie. En jij kunt degene zijn die mensen blij maakt met zo’n volle automaat. Je rijdt in je auto naar verschillende bedrijven om de automaten bij te vullen. Onderweg naar een volgende klant zet je lekker een muziekje op. En weet je wat relaxed is? Je werkt van 7.00 tot 15.00 uur en je hebt daardoor ‘s middags nog tijd genoeg om te genieten van het zomerse weer.

De absoluut geen negen-tot-vijf-vakantiebanen!

Voor deze vakantiebaan heb je dus wel een rijbewijs nodig. Je kunt van 20 juni t/m 20 juli aan de slag en je verdient € 9,38 per uur. We bieden deze vacature in heel Nederland aan, dus je werkt altijd dicht bij huis! Met een gevulde portemonnee kun je daarna tevreden van je vakantie gaan genieten, of juist switchen naar een andere vakantiebaan. Je kunt hier direct solliciteren.

Groene spierballen

Wie niet sterk is, moet slim zijn. Maar wat nou als je spierballen én een goed stel hersenen hebt? Dan kun jij je vakantie bij elkaar werken bij een hoveniersbedrijf in Noord-Holland. Zo ben je lekker buiten in de zomer en niet in een muf kantoor. En je verdient ook nog eens € 10 per uur!

De absoluut geen negen-tot-vijf-vakantiebanen!

Wat je precies gaat doen? Je helpt bijvoorbeeld bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Maar ook als een tuin onderhoud nodig heeft, helpen jouw groene handen mee. Je hoeft geen ervaring te hebben, want je wordt begeleid door een ervaren collega. Een paar handige en groene handen heb je wel nodig en ook moet je goed kunnen plannen. Heb jij deze skills? Meld jezelf dan hier aan.

Geld verdienen in de zon

Heb je er weleens over gedroomd? De zomer doorbrengen in een vakantieland en dan ook nog eens flink geld verdienen en serieuze werkervaring opdoen. Klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Maar dat is het niet. Wij geven je de kans deze droom uit te laten komen.

Bienvenue en France

Ga je liever in Frankrijk aan de slag? Ook dat kan via ons! Je gaat als projectmedewerker aan de slag bij de ANWB, vlakbij Lyon. Jij helpt gestrande vakantiegangers. Je hebt contact met de klanten, maar ook met lokale garages. Zo regel jij, als aanspreekpunt voor de klanten en garages, dat de klanten zo snel mogelijk verder kunnen rijden.

De absoluut geen negen-tot-vijf-vakantiebanen!

Je gaat 35 tot 40 uur per week werken en daarnaast heb je dus genoeg tijd om te genieten van de stad en omgeving. Als je vrij bent, moet je lekker kunnen genieten van deze buitenlandse ervaring. Daarom kan de ANWB een slaapplek voor je regelen.

Alle vakantiebanen

Ben jij ook op zoek naar een leuke vakantiebaan? We hebben nog veel meer vacatures voor deze zomer! Kijk snel hier!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.