YOUNGCAPITAL BLOG

YoungCapital is de trotse sponsor van de zevende Nudge Global Leadership Challenge. Deze Challenge is een driedaags event (20 – 22 oktober 2016) waar tachtig jonge professionals uit de hele wereld aan meedoen en trainingen volgen over leiderschap en duurzaamheid. Extra leuk is dat er vele kopstukken uit bedrijfsleven en politiek aanwezig zullen zijn. En jij kunt hier nog bij zijn, want er zijn nog tien plekken beschikbaar!

Hoe ga jij de wereld verbeteren? Nudge

Hoe ga jij de wereld verbeteren? Nudge

Het thema van dit jaar is ‘Climate Change and World Peace’. Nudge gelooft namelijk dat de twee nauw met elkaar verbonden zijn. Heb jij dus een origineel plan om de wereld duurzamer te maken? Nomineer jezelf dan voor een deelnameplek, en wie weet worden jouw deelnamekosten voor de Nudge Global Leadership Challenge (3.500 euro) volledig vergoed!

Word vrienden met wereldleiders

De Nudge Global Leadership Challenge vindt plaats in Zeist, met als hoogtepunt een diner in het Vredespaleis (!) in Den Haag. Je kunt de wereld natuurlijk niet in je eentje redden. Daarom zullen er talloze inspirerende leiders op dit diner aanwezig zijn om je alvast vooruit te helpen. Denk aan Jeff Furman (directeur bij Ben & Jerry’s), en de CEO’s van o.a. Heineken, Danone en Eneco. Andere prominente namen op de gastenlijst zijn ministers Schultz van Haegen en Hennis-Plasschaert. Kortom: een geweldige uitdaging en een echte ‘once-in-a-lifetime-opportunity’!

Nomineer jezelf

Je kunt jezelf nog tot 1 juli nomineren voor deelname. Hiervoor moet je een aantal vragen beantwoorden over jouw motivatie om mee te doen, en jouw dromen voor een duurzame wereld. Als je geselecteerd wordt voor deelname, ga je twee maanden voorafgaand aan de Challenge aan jouw plan werken dat de wereld duurzamer kan maken. Tijdens de Nudge Global Leadership Challenge werk je dit verder uit. Na de Challenge ga je je plan realiseren. Daarnaast doe je nuttige leiderschapsvaardigheden op, leer je veel over duurzaamheid en maak je vrienden voor het leven! Professionals van 23-33 jaar kunnen zich aanmelden. Het is wel belangrijk dat je uitstekend Engels spreekt en schrijft en een bachelor-diploma bezit.

 

Hoe ga jij de wereld verbeteren? Nudge

De deelnemers aan Nudge Global Leadership Challenge in 2015. Foto: Bibi Veth

YoungCapital betaalt je verblijfskosten van 500 euro!

Nudge bepaalt welke genomineerden daadwerkelijk aan de Challenge mogen deelnemen. Als je geselecteerd wordt, en je bent ingeschreven bij YoungCapital, betaalt Nudge de 3.000 euro aan deelnamekosten en YoungCapital de overige 500 euro accommodatiekosten! Aanmelden kan nog tot 1 juli, dus wacht niet te lang!

De echte hoofdprijs

Dat is nog niet alles. Van de tachtig deelnemers mogen tien finalisten aan een vakjury – waaronder een van de directeuren van YoungCapital – vertellen waarom zij de leiders van de toekomst zijn. De beste drie winnen een fantastische reis met een missie. De bestemming blijft nog even geheim, maar eerdere locaties waren China, Rwanda en de Noordpool! Kijk hier voor meer informatie. Of bekijk onze duurzame vacatures op YoungCapital.nl.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.