YOUNGCAPITAL BLOG

Stilletjes vervloek je jezelf: WAAROM heb jij ook aangeboden dit keer het teamuitje te organiseren? Om een beetje indruk te maken op je collega’s, moet je verder denken dan een middag bowlen en een borrel met bitterballen! Ben jij inspiratieloos en kun jij wel wat extra hulp gebruiken? YoungCapital heeft voor jou de leukste uitjes samengesteld.

Eerste hulp bij bedrijfsuitjes organiseren

Viel jij altijd terug op een potje bowlen, of moesten jij en je collega's voor de zoveelste keer Amsterdam door op een bierfiets? Dat is nu verleden tijd. Er zijn namelijk veel meer activiteiten te vinden die je met een grote groep kunt doen.

1. 'The harder the balls, the bigger the falls'

Veel mensen kennen het van de televisie: ‘Wipe Out’. Neem het op tegen je collega’s en kijk wie als eerste, via obstakels, de overkant bereikt. Een dagje Wipe Out is niet alleen een mega-calorieburner, het is ook nog eens heel komisch, als jij ziet hoe je collega’s strompelend de overkant proberen te bereiken. 

Mensen in je team die zo'n uitdaging nét niet aandurven? Het is ook leuk om alles vanaf de tribune te bekijken, en misschien zelfs te filmen. Want zeg nou zelf: zo'n leuk bedrijfsuitje heeft een nabeschouwing nodig.

Eerste hulp bij bedrijfsuitjes organiseren

2. Expeditie Robinson of Wie is de mol?

Elke dag zitten jullie aan jullie bureautje. Het is tijd voor wat actie! Word een echte Robinson! Op het strand van Scheveningen kun jij met je collega’s meedoen aan leuke strandspellen. Ook bestaat er een stemronde waar je je collega’s uit je team kunt wegstemmen. ‘Wie is de mol?’ is een andere superleuke activiteit, die ook voor grote groepen collega’s geschikt is, omdat je speelt in kleinere teams. Tijdens een serie sportieve activiteiten of een stadswandeling moet je erachter zien te komen wie de boel probeert te verzieken … of ben je misschien zelf de mol? YoungCapital deed het zelf op een sportieve manier bij Eiland van Maurik 19!

Deze activiteiten zijn ideaal als je wilt werken aan de teambuilding op je afdeling. En zeker niet alleen leuk voor de echte Expeditie Robinson- en Wie is de mol?-fans!

Eerste hulp bij bedrijfsuitjes organiseren

3. Barbecue-donut op het water

Barbecueën met een grote groep is altijd leuk. Maar wat nou als wij jou vertellen dat je ook kunt gaan barbecueën op een opblaasdonut in het water? Je kunt het eten voor op de barbecue zelf regelen, of via een bedrijf. Je bepaalt dus zelf hoe duur je je uitje maakt. Een barbecue-donut is het perfecte zomerse bedrijfsuitje. Je collega's genieten van een lekker hapje, terwijl ze ook nog eens kunnen rondvaren.

Eerste hulp bij bedrijfsuitjes organiseren

4. Ouderwets een potje trefballen

Kon jij het ook zo slecht hebben als je team op school alwéér verloor met trefbal? Pak nu je kans om eindelijk ‘closure’ te krijgen en het verleden te herschrijven … op een trampoline! Bekogel je collega’s en spring de zaal rond. Je voelt je als herboren! Het is een sportief en gezellig uitje, dat je bijvoorbeeld bij ‘Bounz’ in Amsterdam kunt doen. Na het dodgeballen kun je dus nog lekker de stad in met je collega’s.

Eerste hulp bij bedrijfsuitjes organiseren

5. Kookworkshop voor mannen

Zijn jouw collega’s niet van het sportieve soort? Dan is een kookworkshop misschien een schot in de roos! Er zijn heel veel leuke kookstudio’s waar je met groepen terecht kunt, voor allerlei soorten culinaire uitspattingen. Eentje waar je gegarandeerd je mannelijke collega’s warm voor krijgt, is de stoere barbecueworkshop ‘voor echte mannen’ in hartje Amsterdam bij Kookstudio1012. Lekker grillen mét bier, zonder vrouwen.

Eerste hulp bij bedrijfsuitjes organiseren

6. Rondcrossen in de stad

Met fraaie retro-Piaggio’s ontdek je samen met je collega’s pittoreske dorpjes, leuke terrasjes en markten. Het is niet alleen heel leuk om in een tuktuk te rijden, je ziet ook nog eens wat van de omgeving! Neem een mandje met lekkere hapjes mee en houd met je collega’s een paar leuke tussenstops. In verschillende grote steden in Nederland zijn er tuktuks te huren.

Eerste hulp bij bedrijfsuitjes organiseren

Het is een makkie!

Het bedenken van een leuk bedrijfsuitje hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Veel websites hebben lijsten vol met leuke uitjes die je kunt doen. Een bedrijfsuitje waarbij je collega’s samenwerken en vooral veel lol hebben, werkt het beste.

Hebben wij jou op leuke ideeën kunnen brengen? Mooi! Wil je meer informatie over teambuilding? Neem dancontact met ons op of plaats een comment.

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.