YOUNGCAPITAL BLOG

Zet jij ook geen stap meer zonder je Pokémon Go-app te checken? Dan maken wij de weg naar jouw sollicitatiegesprek leuker! Check snel alle Pokéstops en Gyms rondom onze vestigingen. Dan weet je razendsnel hoeveel eerder je van huis moet gaan.

Pokémon Go

Hieronder zie je een kaart met alle YoungCapital-vestigingen en de rondom liggende Pokéstops en Gyms in Pokémon Go. Stay tuned for more: we blijven deze pagina updaten met handige Pokémon Go-info!

UPDATE!

Onze Pokémontrainers zijn op pad geweest om alle Pokéstops rondom onze vestigingen in kaart te brengen. Ook geven ze een hoop goede tips voor alle fans van Pokémon Go! Het liefst wil je onderweg naar je sollicitatiegesprek ook leuke Pokémon vangen, natuurlijk. Of je maakt na je gesprek nog een ommetje. Maar waar kun je de beste en de meeste Pokémon vinden? En waar moet je zijn voor een goed gevecht in een gym? De Pokémontrainers zijn aan het woord! Kijk snel bij jouw vestiging voor de beste Pokémontips.

Amersfoort: Pokémontrainer Timothy

Welke Pokémon vind je hier veel? "Op de brug bij het Eemplein vind je veel Magikarp, en ook in het centrum van Amersfoort zitten er veel. Ik heb er al twaalf kunnen evolueren!"

En welke speciale of zeldzame? "Ik heb een keer een Lapras en een Arcanine gevangen achter het station, een Venusaur dicht bij de brug naast het Eemplein en Magmar in de Herenstraat."

Hoe moeilijk zijn de gyms? "De gyms in Amersfoort zijn makkelijk om te verslaan! Ze hebben meestal een laag level."

Wat is jouw advies voor andere Pokémontrainers? "Go catch 'em all!"

Pokémon Go


Zwolle: Pokémontrainer Pascal

Welke Pokémon vind je hier veel? “Rondom de grachten vind je veel Psyduck, Poliwag, Slowpoke, Goldeen, Staryu en Magikarp. Soms kom je een Eevee tegen, ik vond deze bij de Pokéstop ‘De Glazen Engel’.”

En welke speciale of zeldzame? “In de Steenstraat in het centrum een Lapras, een Ninetails vlakbij de Media Markt en een Scyther bij Kerkbrug!”

Hoe moeilijk zijn de gyms? “Best moeilijk! De gyms zijn gemiddeld level 4, maar er zijn ook gyms die wel level 7 zijn. De sterkste Pokémon in de gyms in Zwolle hebben wel 3000 CP!”

Wat is jouw advies voor andere Pokémontrainers? “Het centrum van Zwolle is de place to be voor Pokémon Go! Er zijn superveel Pokéstops. Er is alleen niet heel veel variatie in Pokémon. Tip: in het Wezenlandenpark vind je vaak Exeggcute! Qua lures moet je zijn op deze plekken: Museum de Fundatie, restaurant De Librije (deze plek is ook wel bekend als ‘Beugeltje’) en bij ijssalon Saluti.”

Pokémon Go


Nijmegen: Pokémontrainer Max

Welke Pokémon vind je hier veel? “Er zitten (helaas) vooral veel Pidgey en Rattata. Maar je vindt ook wel eens een Zubat of Pidgeotto." 

En welke speciale of zeldzame? “Op de Oranjesingel een Eevee, een Hypno aan het begin van de stad vanuit Keizer Karelplein, en een Seadra achter het muZIEum!” 

Hoe moeilijk zijn de gyms? “In de meeste gyms in Nijmegen zitten Pokémon met een CP van tussen de 1700 en 1850. Als je nog onder level 21 zit, is het moeilijk om ze te verslaan!” 

Wat is jouw advies voor andere Pokémontrainers? “Ga vanuit het station via het centrum richting de Waalkade en Museum het Valkhof! Daar staan bijna altijd wel lures aan, én hier zitten veel Pokémon.”

Pokémon Go


Apeldoorn: Pokémontrainer Alfons

Welke Pokémon vind je hier veel? “Er zit standaard wel een water-Pokémon in de buurt! Ik vond sowieso een Poliwag vlakbij de YoungCapital-vestiging.”

En welke speciale of zeldzame? “Helaas geen legendarische, maar wel Staryu, Poliwag en Magikarp. Nooit tegelijk trouwens, ze wisselen elkaar af.” 

Hoe moeilijk zijn de gyms? “De gyms in Apeldoorn zijn niet heel lastig te verslaan. Het level is gemiddeld, dus ook als je nog niet zo ver bent, maak je een kans in een gym!” 

Wat is jouw advies voor andere Pokémontrainers? “Als je vanaf het station naar het YoungCapital-kantoor loopt, kom je vooral veel Pokéstops tegen. Dan kun je mooi extra Pokéballs en potions inslaan!”

Pokémon Go


Leeuwarden: Pokémontrainer Mark

Welke Pokémon vind je hier veel? “In de buurt van het station vind je veel Pidgey en Rattata. Vlakbij het water zitten veel Magikarp, Staryu, Goldeen en Poliwag!” 

En welke speciale of zeldzame? “Bij het station zit een vaste plek waar bijna altijd wel een Bulbasaur te vinden is! Bij het water richting YoungCapital kwam ik een Dratini en een Kabuto tegen.” 

Hoe moeilijk zijn de gyms? “De meeste gyms in Leeuwarden zijn ingenomen door Pokémontrainers die rond level 20 zitten. Hun Pokémon hebben een CP van rond de 2000. Zit je nog onder level 20? Dan is het wel moeilijk!” 

Wat is jouw advies voor andere Pokémontrainers? “De meeste Pokémon zitten bij het water: dus stippel vooral een route langs het water uit. Vergeet ook niet te stoppen bij het busstation waar je de Bulbasaur kunt vinden! Qua lures moet je zijn bij de bibliotheek vlakbij het station.”

Pokémon Go

Sollicitatiegesprek? Zet Pokémon Go onderweg aan!

Utrecht: Pokémontrainer Lev

Welke Pokémon vind je hier veel? “Veel water-Pokémon! Psyduck, Goldeen, Staryu en Magikarp.” 

En welke speciale of zeldzame? “De speciale Pokémon die je tegen kunt komen in Utrecht zijn Dratini, Jigglypuff, Mr. Mime, Pikachu en Omanyte.” 

Hoe moeilijk zijn de gyms? “Relatief moeilijk! Pokémon Go is een geliefd spel in Utrecht, in veel gyms zitten Dragonites met een CP van 2500+. Verder van het centrum kom je gyms tegen met Pokémon van gemiddeld CP1000; deze zijn heel goed te doen.” 

Wat is jouw advies voor andere Pokémontrainers? “De binnenstad is de place to be! Er zijn veel Pokéstops, weinig auto’s en er is een gezellige sfeer. Tip: bij H&M naast de Oudegracht – oftewel de ‘partyspot’ staan bijna altijd lures aan!”

Sollicitatiegesprek? Zet Pokémon Go onderweg aan!

Arnhem: Pokémontrainer Amanda

Welke Pokémon vind je hier veel? “Rondom de YoungCapital-vestiging in Arnhem zitten veel normal- en flying-type Pokémon: Rattata, Pidgey en Spearow. Af en toe een Drowzee of een Zubat. Iets verder weg veel Staryu, Ekans en Poliwag.”

En welke speciale of zeldzame? “In Park Sonsbeek: Charizard en Slowbro, in het Musispark: Tentacruel.”

Hoe moeilijk zijn de gyms? “Dat ligt aan je level! De CP van de Pokémon ligt meestal boven de 1400, maar vaak wel onder de 2000. Tip: ga met je team een gym verslaan! Je kunt met meerdere personen tegelijk aanvallen; zo gaat het verslaan van de gym sneller en makkelijker. In bijna elke gym vind je een Vaporeon en een Snorlex; zorg dus dat je een elektrische Pokémon hebt.”

Wat is jouw advies voor andere Pokémontrainers? “Voor je naar YoungCapital gaat: even rustig worden in Park Sonsbeek. Een mooi park, en dat vinden de Pokémon ook. Er zijn hier veel Pokémontrainers te vinden en het is dichtbij het station én de vestiging. Om Pokéballs en potions te verzamelen, doe je een rondje door de stad: genoeg Pokéstops te vinden. Doe dit voor en na je sollicitatie, zodat je de Pokéstops twee keer kunt pakken!”

Sollicitatiegesprek? Zet Pokémon Go onderweg aan!


Almere: Pokémontrainer Michael

Welke Pokémon vind je hier veel? “Vooral Pidgey, Rattata en Drowzee. In de buurt van het station vind je vaak Squirtle, Jinx, Geodude, Zubat, Magnemite, Gastly en Nidoran.”

En welke speciale of zeldzame? “Een Chansey, voor de deur van YoungCapital! Verder: Squirtle, Jinx en Nidoran.”

Hoe moeilijk zijn de gyms? “Gemiddeld. Het probleem is niet het verslaan, maar het behouden. Er zit één gym tussen de YoungCapital-vestiging en het station (‘Gebeiteld in ’t nu’), als je deze wilt behouden moet je met een ploeg minimaal level 8 halen en er verschillende types inzetten.” 

Wat is jouw advies voor andere Pokémontrainers? “Zoek het Flevoziekenhuis op! Daar is een hoekje waar altijd lures aan staan, en waar je nu de meeste Pokémon vindt. Wil je graag een gym behouden, zoek er dan een in minder drukke gebieden!”

Sollicitatiegesprek? Zet Pokémon Go onderweg aan!


Groningen: Pokémontrainer Anna

Welke Pokémon vind je hier veel? “Vooral veel normal-type Pokémon, zoals overal. Op het Gedempte Zuiderdiep kom je af en toe een Machop of Geodude tegen. Als je in de buurt van de grachten loopt, kom je veel water-Pokémon tegen, met een beetje geluk misschien wel een Dratini of Horsea.”

En welke speciale of zeldzame? “Op het Martinikerkhof vind je af en toe een Mr. Mime, bij de Pokéstop ‘Provinciehuis’ zou hij om twaalf uur (’s nachts en overdag) te vinden moeten zijn. Op de Brugstraat richting Westerhaven en de Lage der A, komt af en toe een Dratini tevoorschijn. In de Herestraat heb je grote kans Electabuzz te vangen, of met meer geluk Clefairy en Jigglypuff.” 

Hoe moeilijk zijn de gyms? “Er zijn makkelijke gyms te vinden, maar bij de meeste gyms maak je pas kans als je een Pokémon met minstens 1000 CP hebt. Je moet vooral Golduck en Hypno verslaan.” 

Wat is jouw advies voor andere Pokémontrainers? “Het Noorderplantsoen is een hele leuke plek om Pokémon te vangen. Er staan bij de fontein vaak meerdere lures aan. Pokémon die gespot zijn: Exeggcute, Onix, Clefairy en zelfs een Gyarados.”

Sollicitatiegesprek? Zet Pokémon Go onderweg aan!


Amsterdam-Centrum: Pokémontrainer Floris

Welke Pokémon vind je hier veel? “Er zitten veel Drowzee en wat Cubone, en je vindt veel water-Pokémon. En natuurlijk veel Pidgey, Rattata en Zubat.” 

En welke speciale of zeldzame? “Cubone, recht tegenover de uitgang van het Amstel Station. Magnemite, bij het begin van de Wibautstraat als je vanaf het station komt. En superveel Drowzee in een stukje dat in het spel donkergroen is; als je vanaf het station komt en de Wibautstraat ingaat, zie je het meteen aan de rechterkant.” 

Hoe moeilijk zijn de gyms? “In Amsterdam wordt elke gym zo’n beetje om de drie uur overgenomen; dus eigenlijk zijn ze altijd wel makkelijk te verslaan. Als een gym net is overgenomen, heeft deze sowieso nog een laag level. Als je Pokémon met meer dan 1000 CP hebt, kun je veel overnemen. Verwacht alleen niet lang je plekje te behouden.” 

Wat is jouw advies voor andere Pokémontrainers? “Bewaar je evoluties tot je een Lucky Egg aan hebt staan! Je krijgt ze om de vijf levels. Evoluties geven je normaal 500 XP, en met een Lucky Egg krijg je het dubbele. Spaar je Pokémon dus flink op, en zet een keer een Lucky Egg aan: als je blijft evolueren terwijl je loopt naar de YoungCapital-vestiging in Amsterdam, kun je in een halfuurtje makkelijk 50.000 XP verdienen!”

Sollicitatiegesprek? Zet Pokémon Go onderweg aan!


Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.