Coop vacatures

Er zijn 3 vacatures bij Coop gevonden

Werken bij Coop

Op zoek naar een leuke baan in een gezellig en enthousiast team? Bij Coop bieden ze je niet alleen een prima salaris op basis van jouw leeftijd, maar ook een goede werksfeer waarin jij je thuis voelt. Ontdek de veelzijdige trainings- en doorgroeimogelijkheden via Coop College en profiteer van 10% korting op je boodschappen. Beter kan bijna niet. Check de Coop vacatures en bouw aan jouw toekomst bij Coop.

Welke Coop (bij)baan past bij jou?

Wil jij lekker bijverdienen bij een supermarkt in de buurt, bijvoorbeeld naast je studie? Of zoek je een (tijdelijke) fulltime job waarbij je de handen uit de mouwen steekt? Check dan onze Coop vacatures. Bij deze supermarkt geloven ze in de kracht van samen. Dat is niet alleen leuker, maar zo bereik je ook meer. Als coöperatie weten ze dat als geen ander. Ze zijn daarom continu op zoek naar echte teamplayers die willen werken bij Coop om het de klant naar het zin te maken. Dat kan bijvoorbeeld als kassamedewerker, vakkenvuller of bezorger. Lijkt dat je wat? Solliciteer dan eenvoudig via YoungCapital op jouw favoriete vacature bij Coop.

Cashen met de Coop vacatures

Allemaal leuk en aardig, die Coop vacatures, maar hoe ziet jouw toekomstige werkdag er dan uit? Als kassamedewerker en vakkenvuller werk je in de Coop filialen. Zo ben je als vakkenvuller veel in de gangpaden te vinden, waar je schappen vult met producten en klanten helpt wanneer zij vragen hebben. Als kassamedewerker reken je boodschappen af, met een glimlach natuurlijk. Zo houd je de klanten tevreden en je werkdag leuk. En als bezorger? Dan reis je van plek naar plek om bestelde boodschappen bij de klant af te leveren. Zo zie maar, elke Coop vacature is weer anders.

Ben je enthousiast en wil je graag werken bij Coop? Je reageert eenvoudig op je favoriete Coop vacature met je YoungCapital-account. Check je gegevens en zorg ervoor dat je cv up-to-date is, dan ben je al een heel eind. Met een overtuigende motivatiebrief maak je extra kans op de baan. Daar helpt WORK-GPT, onze carrièrehulp, je graag mee. Check ook de sollicitatietips en de pagina over Coop voor meer info over (werken bij) dit bedrijf. Het kan ook dat het aanbod tegenvalt, want er staan helaas niet altijd Coop vacatures open. En dan? Don’t panic, we hebben namelijk ook winkel vacatures bij andere supermarkten, zoals de Albert Heijn.


Veelgestelde vragen

  • Ik wil werken bij een Coop supermarkt. Kan dat?

  • Ja, dat kan. Je kunt bij Coop werken in de supermarkten, bij een van de distributiecentra of op het servicecentrum. Tussen de vacatures bij Coop op deze pagina vind je alle mogelijkheden.

  • Er staan op dit moment geen Coop vacatures open. Wat nu?

  • Geen paniek als er op dit moment geen vacatures bij Coop openstaan. Je vindt bij YoungCapital namelijk een heleboel toffe banen bij andere supermarkten. Check bijvoorbeeld alle vacatures voor kassamedewerker of vakkenvuller eens.

  • Wat heb ik nodig als ik bij Coop wil werken?

  • Dat hangt af van de functie. Als vakkenvuller heb je bijvoorbeeld geen diploma of werkervaring nodig, en is het alleen belangrijk dat je minstens 15 jaar oud bent. Voor een baan als bezorger daarentegen is een rijbewijs vereist.