Bij Getir solliciteren: dit moet je weten

Jouw carrière bij Getir

Met een klik op de knop boodschappen bestellen en deze binnen tien minuten in huis hebben? Als je gaat solliciteren bij Getir ben jij de redder in nood die dit mogelijk maakt. Eigenlijk klinkt het te mooi om waar te zijn, maar het concept bestaat toch echt. In Nederland kennen we meerdere spelers op de flitsbezorgermarkt en een daarvan is Getir. Ben je sportief, wil je jezelf continu uitdagen om je persoonlijke record te verbeteren en ken jij jouw woonplaats op je duimpje? Dan wordt het tijd om te solliciteren bij Getir. Maar wil jij eerst nog wat extra info over het Getir bezorger salaris? En hoe oud moet je überhaupt zijn om bij Getir te werken? YoungCapital ging op onderzoek uit en verzamelde alle info op deze pagina.

Waarom werken bij Getir?

Om maar meteen bij het begin te beginnen: waarom zou je moeten solliciteren bij Getir? Nou, hierom:

 • Al je gear krijg je van Getir. Fiets je zelf rond op een oude, gammele omafiets en denk je: “binnen tien minuten boodschappen bezorgen gaat mij echt niet lukken”? Maak je geen zorgen. Getir regelt het allemaal voor je: van een goede uitrusting en een verzekering tot een e-bezorgfiets of -scooter.
 • Naast je salaris verdien je leuke bonussen, zoals een startersbonus als jij door je proeftijd komt en zelfs een referral bonus als je een sportieve vriend of vriendin aandraagt.
 • Personeelskorting op al jouw eigen boodschappen. Als je de hele dag met een fiets vol boodschappen rondrijdt, is het wel zo fijn dat je 10% korting krijgt op jouw eigen boodschappen.
 • Trainingen en doorgroeimogelijkheden. Zodra je gaat werken bij Getir krijg je de kans om verschillende trainingen te volgen. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen, waardoor je uiteindelijk kunt doorgroeien naar andere functies binnen het bedrijf.

Wie is Getir?

Waarschijnlijk heb je ze weleens gezien, de bezorgers met paarse jassen en de grote paarse bak voorop de fiets. Dat zijn ze, de Getir fietsbezorgers. De van oorsprong Turkse flitsbezorgdienst was de eerste ter wereld en is sinds 2021 actief in Nederland. Aangezien ze hier nog maar net zijn begonnen, is het bezorggebied een stuk kleiner dan dat van Gorillas en Flink. Maar aan ambitie geen gebrek, want het bezorggebied van Getir wordt steeds meer uitgebreid.

Maar wat is Getir dan precies? Getir is een online boodschappenservice die belooft dat je boodschappen binnen tien minuten voor de voordeur staan. Dit concept is ook wel bekend als flitsbezorgen. Via de app kunnen klanten tussen 8 uur ‘s ochtends en 12 uur ‘s avonds boodschappen bestellen, van vers brood en fruit tot groente en drank. Met een assortiment van ruim 1.500 producten is de kans groot dat je in de Getir-app vindt wat je nodig hebt. Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt, gaan de orderpickers direct aan de slag. Boodschappen ingepakt? Dan wordt alles ingeladen in de e-bike of -scooter en binnen tien minuten staat er een Getir bezorger voor de deur. Handig als je er bijvoorbeeld tijdens het koken achterkomt dat je de crème fraîche bent vergeten.

Getir in a nutshell

Maar hoe kan de bestelling dan zo snel geleverd worden? Simpel, door een goede samenwerking. Bij Getir werken allemaal gedreven orderpickers en bezorgers die goed op elkaar zijn afgestemd. Dat kunnen zowel Nederlandse als internationale collega’s zijn. Want als je gaat solliciteren bij Getir, hoef je niet per se Nederlands te zijn of vloeiend Nederlands te spreken. Ken je bijvoorbeeld internationale studenten die een extra centje willen verdienen? Draag ze aan bij Getir. Wie weet pak jij dan nog die referral bonus mee.

Maak een account aan

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures bij Getir? Maak binnen 2 minuten een gratis een account aan en vind die leuke baan.

Functies bij Getir

Ben je al enthousiast? Voordat je gaat solliciteren bij Getir, is het handig om te weten welke functies er allemaal zijn en wat die precies inhouden. Verder zochten wij ook uit wat het Getir salaris is en wat je in huis moet hebben voor een job bij Getir. Zo weet je precies wat je kunt verwachten als je aan het sollicitatieproces begint.

Vliegensvlug bestellingen afleveren als Getir bezorger

Vind jij het lekker om in de buitenlucht te werken en fysiek bezig te zijn? Dan is een baan als Getir bezorger waarschijnlijk wel iets voor jou. Als Getir bezorger rijd jij op een e-bike of -scooter door de stad en zorg je ervoor dat alle bestellingen netjes worden afgeleverd. En nee, maak je geen zorgen. Als fietskoerier hoef je niet alle straten uit je hoofd te kennen, want je krijgt gewoon een navigatiesysteem mee. Handig, toch? En dat is niet het enige wat Getir regelt. Als je gaat solliciteren bij Getir als bezorger, krijg je ook al je gear: van een fiets of scooter tot werkkleding waarmee je droog en warm blijft.

Je vraagt je vast af: hoe oud moet je zijn om bij Getir te werken als bezorger? Het maakt niet uit of je op de scooter of fiets gaat werken, voor beide functies moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Wil jij het liefst op een scooter bezorgen? Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat je een bromfietsrijbewijs (AM), motorrijbewijs (A) of autorijbewijs (B) hebt. De verzekering regelt Getir. Benieuwd naar het Getir bezorger salaris? Dat is afhankelijk van je leeftijd, maar als je 18 jaar oud bent kun je uitgaan van een uurloon van € 12,-.

Om deze functie nog beter te begrijpen, is het ook handig om onze artikelen over maaltijdbezorger en boodschappenbezorger te lezen. Zo krijg je nog een beter beeld van jouw werk als Getir bezorger.

Bezorger bij Getir
Minimum leeftijd 18 jaar
Diploma nodig Nee
Overige eisen Scooterbezorger: Rijbewijs AM, (A) of B
Minimumloon per uur (21+) € 13,27
Extra’s, toeslagen en bonussen Personeelskorting, verwijzingsbonus, welkomstbonus

Dit is een salarisindicatie, de precieze salarissen kunnen afwijken.
Laatst geüpdatet: 18 januari 2024

Achter de schermen aan de slag als orderpicker

Ben je iemand die liever achter de schermen werkt? Dan is er ook een leuke functie voor jou als je wilt solliciteren bij Getir. Achter de schermen werken houdt bij Getir in dat je alle bestelde producten verzamelt en ervoor zorgt dat iedere bestelling compleet is. Is er even geen nieuwe bestelling? Dan vul je alle schappen aan, zodat de andere orderpickers snel de juiste producten kunnen pakken en er altijd voorraad is. Dat alles in het magazijn soepel verloopt, heeft namelijk een grote impact op de tien minuten bezorgtijd. Als orderpicker bij Getir zorg jij ervoor dat alles goed geregeld is in het magazijn.

Het salaris als Getir orderpicker ligt net iets lager dan dat van een bezorger, maar je hebt wel dezelfde leuke bonussen. Zo krijg je bijvoorbeeld ook 10% korting op al jouw eigen boodschappen en als je je proeftijd doorkomt, krijg je een leuke startersbonus.

Orderpicker bij Getir
Minimum leeftijd 15 jaar
Diploma nodig Nee
Minimumloon per uur (21+) € 13,27
Extra’s, toeslagen en bonussen Personeelskorting, verwijzingsbonus, welkomstbonus

Dit is een salarisindicatie, de precieze salarissen kunnen afwijken.
Laatst geüpdatet: 18 januari 2024

Secundaire arbeidsvoorwaarden bij Getir

Als je gaat solliciteren bij Getir, krijg je naast een mooi uurloon ook leuke extra’s, zoals:

 • Wil je naast je salaris nog leuke extra’s verdienen? Bij Getir zijn er meerdere aantrekkelijke bonussen als je je werk goed doet, iemand bij het bedrijf aandraagt en als je je proeftijd hebt afgerond. Dat extra zakcentje kun jij wel goed gebruiken, toch?
 • Extra korting meepakken op al je eigen boodschappen die je via Getir koopt? Je ontvangt 10% korting op alles: van de afbakbroodjes tot die lekkere chocoladereep.
 • Lekker ontspannen op het strand in Spanje én ondertussen betaald krijgen? Ja, dat kan bij Getir. Als je aan de slag gaat krijg je namelijk betaalde vakantiedagen. Dat is toch precies wat je wilt.

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden bij Getir

Wil je solliciteren bij Getir en heb je ambitie om binnen het bedrijf door te groeien? Dat kan. Bij zo’n snelgroeiend bedrijf zijn er genoeg mogelijkheden en word je goed ondersteund. Zodra je gaat werken als orderpicker of bezorger, krijg je bijvoorbeeld de kans om verschillendetrainingen te volgen. Die vind je in de Getir Academy. Met deze trainingen blijf je jezelf ontwikkelen en leer je ook nog eens meer over het bedrijf. En jezelf ontwikkelen betekent ook dat je stappen kunt zetten op die carrièreladder binnen Getir.

Via YoungCapital werken bij Getir

Wist je dat je via YoungCapital kunt solliciteren bij Getir? Het enige wat je hoeft te doen is een kijkje nemen bij onze Getir vacatures. Zoek je heel specifiek naar Getir bezorger vacatures? Ook die hebben we. Staat jouw droombaan daartussen? Log dan in met jouw account en upload al je documenten. Bij ons hoef je nooit lang te wachten op een reactie, want wij nemen vaak al binnen 48 uur contact met je op. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Check onze vacatures bij Getir

Helaas!

Geen vacatures voor Getir

Veelgestelde vragen

 • Hoe oud moet je zijn om bij Getir te werken?

 • Om als Getir bezorger of orderpicker te werken, moet je 18 jaar oud zijn.

 • Hoe kan ik solliciteren bij Getir?

 • Op YoungCapital vind je allerlei verschillende Getir vacatures. Check ze allemaal en solliciteer vandaag nog op jouw favoriet.

 • Wat is Getir?

 • Getir is een flitsbezorgdienst die binnen tien minuten jouw bestelde boodschappen levert.

Bekijk ook eens deze bedrijven