GGD vacatures

Er zijn 12 vacatures gevonden

Allerlei GGD vacatures op deze pagina

Zoek jij een baan waarbij je verschil kunt maken? Droom je van een baan in de gezondheidszorg maar is de hele dag in een ziekenhuis werken niets voor jou? Dan zijn de GGD vacatures op deze pagina wellicht meer up your street. Deze vacatures zijn hartstikke divers, maar tijdens de corona-pandemie is er één functie waarvoor ze dringend mensen nodig hebben: bron en contactonderzoek. Lijken deze vacatures je wel wat? Gebruik dan de filters om alleen de meest relevante GGD vacatures te bekijken. Binnen no-time heb jij een baan gevonden die bij je past.


Wat kun je doen met de GGD vacatures?

Iedereen die wilt werken bij de GGD, zit op deze pagina gebakken. Maar wat kun je met deze GGD vacatures nou allemaal doen? Nou, heel wat. In tijden van corona zie je een heleboel bron en contactonderzoek vacatures openstaan. Hierbij is het jouw taak om mensen te bellen die in contact zijn geweest met iemand met corona. Een hele belangrijke taak om de verspreiding van het virus te voorkomen. Maar ook buiten het coronavirus is er nog genoeg werk te doen bij de GGD. Zo kun je bijvoorbeeld aan het werk als medisch medewerker, verpleegster of doktersassistent.

Hoe vind je een baan die bij je past?

Heel divers dus, dat aanbod aan GGD vacatures. Maar hoe pik je nou dé baan voor jou ertussenuit? We got you. Door gebruik te maken van het handige filtermenu, vind je binnen no-time een nieuwe baan. Geef bijvoorbeeld aan welk opleidingsniveau je hebt voltooid en of je full- of parttime wilt werken. Of vul een aantal zoektermen in in de zoekbalk bovenaan, die jouw droombaan omschrijven. Al je voorkeuren aangegeven? Dan bekijk je nu alleen de meest relevante GGD vacatures. Wel zo makkelijk.

Meer informatie

Medewerker bron- en contactonderzoek GGD in noordoost Nederland

Top Job

Callcenter medewerker landelijk afsprakennummer Coronatest

Top Job

Medewerker bron- en contactonderzoek GGD in Amersfoort

Medewerker bron- en contactonderzoek GGD Leeuwarden

Werken voor GGD in Zwolle als medewerker contactonderzoek

Parttime of fulltime teamlead voor GGD in Zwolle

Werken als medewerker contactonderzoek voor GGD in Zwolle

Parttime of fulltime medisch medewerker voor GGD in regio Zwolle

Medewerker bron- en contactonderzoek GGD bij jou in de buurt

Per direct: medewerker bron- en contactonderzoek GGD Eindhoven

Word callcenter medewerker binnen het corona-team bij de GGD

Parttime medewerker bron- en contactonderzoek in Leiden