ONVZ vacatures

Er zijn 0 ONVZ vacatures gevonden

Werken bij ONVZ betekent:

 • Bouwen aan jouw carrière bij een kleine en gewaardeerde zorgverzekeraar;
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een prettige balans tussen werk en privé;
 • de mogelijkheid om deels vanuit huis en deels op kantoor te werken;
 • ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Werken bij ONVZ

Wil je carrière maken in de verzekeringswereld? Misschien zijn onze ONVZ vacatures interessant voor jou. ONVZ (Onderlinge Nationale Verzekering tegen Ziekenhuiskosten) is een zorgverzekeraar waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en flink wat werkervaring op te doen. Met zo’n 450.000 verzekerden is de organisatie een stuk kleiner dan de grote spelers als Achmea en VGZ. Werken bij ONVZ is dus een slimme zet als jij je prettiger voelt op een kleinschalige werkplek en een groot bedrijf net een stapje te hoog vindt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Scrol door onze vacatures bij ONVZ en ontdek het zelf.

Solliciteren op vacatures bij ONVZ

Omdat ONVZ een vrij kleine organisatie is, hebben we niet altijd evenveel ONVZ vacatures openstaan. Daarom is het slim om een e-mailalert in te stellen, zodat je meteen een mailtje krijgt als er nieuwe banen in het overzicht verschijnen. Wat je ongeveer van het aanbod kunt verwachten? Ga bijvoorbeeld aan de slag in de klantenservice en draag bij aan de integere en behulpzame image van deze zorgverzekeraar. Heb je een achtergrond in IT? Misschien scoor je dan wel een toffe baan als data engineer of developer. Of je nou een bijbaan zoekt of toe bent aan een nieuwe fulltime uitdaging, er is van alles mogelijk met onze vacatures bij ONVZ. De reviews voor werken bij ONVZ zijn in ieder geval positief.

Geen tijd om te wachten op de perfecte ONVZ vacature? Snappen we. Gelukkig zijn er nog veel meer opties via YoungCapital. Als de kleinschaligheid van ONVZ je aanspreekt, vind je onze vacatures bij Zorg en Zekerheid misschien ook wel interessant. Wil je liever bij een grotere verzekeraar aan de slag? Dan vind je vast een toffe uitdaging tussen onze CZ vacatures of Menzis vacatures. Wist je dat je in no time van ons hoort als je via YoungCapital solliciteert? Onze robot-recruiter Scotty stuur je vaak al binnen tien minuten een berichtje. Nadat je een aantal vragen hebt beantwoord, word je gekoppeld aan een echte recruiter die je verder helpt. Handig!


Veelgestelde vragen

 • Waar staat ONVZ voor?

  ONVZ staat voor ‘Onderlinge Nationale Verzekering tegen Ziekenhuiskosten’. Het is een vrij kleine zorgverzekeraar met tussen de 400.000 en 500.000 verzekerden.

 • Help, ik kan geen passende ONVZ vacatures vinden. Wat nu?

  Geen zorgen, misschien vind je wel een leuke uitdaging bij een andere zorgverzekeraar. Check onze vacatures bij FBTO eens. Of wat dacht je van werken bij Zorg en Zekerheid?

 • Wat voor vacatures bij ONVZ bieden jullie aan?

  Dat verschilt, soms hebben we vacatures in de klantenservice, maar een andere keer in IT of HR. Houd deze pagina goed in de gaten voor het huidige aanbod en stel eventueel een e-mailalert in als je niets wilt missen.