Sligro Drachten vacatures

Er zijn 1 vacatures bij Sligro in Drachten gevonden

Werken bij Sligro Drachten

Woon je in Drachten en lijkt het je leuk om te werken bij Sligro? Dan ben jij hier op het juiste adres. Op deze pagina vind je namelijk onze vacatures bij Sligro in Drachten. Vanuit deze mooie stad verken jij de rest van Nederland, als je bijvoorbeeld aan de slag gaat als chauffeur bij Sligro. Is bezorgen niet jouw ding? Geen zorgen. Er zijn namelijk genoeg andere opties bij Sligro. Zo kun je ook in de distributiecentra aan het werk als bijvoorbeeld magazijnmedewerker of Sligro orderpicker. Benieuwd wat Sligro Drachten aan vacatures te bieden heeft? Scrol dan zeker even door of neem een kijkje bij al onze Sligro vacatures.

Vind een nieuwe baan bij Sligro Drachten

Zie jij het wel zitten om te gaan werken bij de Sligro in Drachten? Dan is het goed om te bepalen wat jij belangrijk vindt in jouw potentiële nieuwe baan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om fulltime aan de slag te gaan. Volg jij een studie on the side? Dan kies je natuurlijk voor een parttime job. De vacatures bij Sligro zijn vooral interessant als je graag logistiek werk wilt doen. Zo zijn er bij Sligro Drachten bijvoorbeeld vacatures voor Sligro (vrachtwagen)chauffeur of vacatures voor Sligro orderpicker. Is werken in de logistiek niets voor jou? Dan is het misschien leuk om in de selfservice vestigingen aan de slag te gaan als winkel- of kassamedewerker. Met behulp van ons filtermenu geef je jouw voorkeuren makkelijk aan.

Jouw ideale Sligro Drachten vacature gevonden? Dan is het nu tijd om je sollicitatiekunsten te laten zien. Log in of maak een account aan op YoungCapital, dan is het solliciteren zo gepiept. Lever een goede sollicitatiebrief en een mooi, overzichtelijk cv aan. Hulp nodig? Gebruik dan onze gratis cv-builder. Alles verstuurd? Dan is het een kwestie van afwachten. Je krijgt al binnen twee werkdagen een reactie van een van onze recruiters. Lees je intussen in over het bedrijf in ons artikel over Sligro. Daar vind je info over het salaris, de verschillende functies en de bedrijfscultuur.


Veelgestelde vragen

  • Kan ik via YoungCapital werken bij Sligro?

    Dat kan. Het aanbod verschilt per keer. Het is dus altijd goed om de Sligro vacatures in de gaten te houden.

  • Ik wil werken bij Sligro in Drachten. Hoe kom ik aan een baan?

    Kijk tussen onze Sligro Drachten vacatures om jouw ideale functie te bepalen. Gevonden? Solliciteer direct, dan krijg je al binnen 48 uur een reactie van een van onze recruiters. Staat er niets voor jou tussen? Neem dan contact met ons op, we kijken graag met je mee.

  • Hoe solliciteer ik op een vacature van Sligro in Drachten?

    Je solliciteert eenvoudig op je favoriete Sligro Drachten vacature met je YoungCapital-account. Ingelogd? Dan hoef je alleen nog je cv en motivatiebrief toe te voegen. Heb je nog geen account? Inschrijven is zo gedaan.