Sligro Vlissingen vacatures

Er zijn 0 vacatures bij Sligro Vlissingen gevonden

Werken bij Sligro in Vlissingen

Woon jij (in de buurt van) Vlissingen en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Kijk dan eens tussen de Sligro Vlissingen vacatures. Bij Sligro zijn ze regelmatig op zoek naar nieuw talent. En wie weet ben jij wel die nieuwe teamplayer die ze zoeken. Maar wat is er dan allemaal mogelijk als je wilt werken bij Sligro? Tussen de Sligro Vlissingen vacatures vind je allerlei verschillende functies: van vakkenvuller en winkelmedewerker tot koerier en administratief medewerker. Ontdekken welke functies er nog meer aangeboden worden door deze groothandel? Neem dan eens een kijkje bij al onze Sligro vacatures.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Solliciteer op een van de vacatures bij Sligro Vlissingen

Bij zo’n groot, internationaal bedrijf als Sligro zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat er veel verschillende vacatures zijn. Ben je iemand die veel energie krijgt van mensen en vind je het leuk om anderen te helpen? Een job als winkelmedewerker of klantenservicemedewerker past dan waarschijnlijk goed bij jou. Ben je een harde werker en lijkt het je tof om achter de schermen van Sligro aan de slag te gaan? Kies dan voor een baan als orderpicker of magazijnmedewerker. Zoals je al ziet, opties genoeg tussen de Sligro Vlissingen vacatures en er is voor ieder wat wils.

Wil je eerst nog wat meer weten over Sligro? YoungCapital heeft van alles uitgezocht over het bedrijf: van de bedrijfscultuur tot het minimumuurloon. Ben je al overtuigd en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Scrol dan direct door de Sligro Vlissingen vacatures en solliciteer vandaag nog. Specifiek op zoek naar vacatures voor orderpicker bij Sligro of vacatures voor Sligro chauffeur? Ook die vind je op YoungCapital. En heb je iets leuks gevonden tussen de vacatures bij Sligro Vlissingen? Log in op je profiel, laat je gegevens achter en solliciteren maar. Voor je het weet begin jij al aan je avontuur bij Sligro Vlissingen.


Veelgestelde vragen

  • Hoe kan ik solliciteren op een van de Sligro Vlissingen vacatures?

    Heb je iets leuks gevonden tussen de Sligro Vlissingen vacatures? Log dan in met je YoungCapital-profiel, upload al je documenten en laat je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt dan binnen 48 uur contact met je op.

  • Welke vacatures heeft Sligro Vlissingen allemaal?

    Werken bij Sligro Vlissingen kan op veel verschillende manieren. Op YoungCapital vind je ook diverse Sligro vacatures, van winkelmedewerker tot orderpicker en alles daartussenin, op andere locaties.