Vacatures in België

Er zijn 2 vacatures in België gevonden

Een baan in België

Op zoek naar een passende job in België? Misschien vind je jouw nieuwe baan in het land van de wafels, frieten en Manneken Pis wel via YoungCapital. Onze vacatures in België bieden jou de kans om tijdelijk aan de slag te gaan bij onze zuiderburen. Verdien bij met een vakantiebaan aan de Belgische kust, werk tijdelijk in de Europese hoofdstad Brussel of ga de uitdaging aan met een job in een van de vele andere Belgische steden. Aan jou de keuze. Wil je eerst wat meer info voordat je de stap zet en solliciteert op een van onze vacatures in België? Met onze artikelen over wonen en werken in België bereid je je perfect voor op jouw Vlaamse of Waalse avontuur.

Onze vacatures in België

Benieuwd wat onze België vacatures jou te bieden hebben? Check het op deze pagina. We bieden regelmatig banen aan in onder meer de klantenservice, commerciële sector en marketing. In de vacatureteksten lees je precies wat je van een bepaalde job kunt verwachten, maar ook wat er van jou wordt gevraagd. Zo ontdek je eenvoudig of die ene leuke job die je aanspreekt misschien écht iets voor je is. Valt het aanbod momenteel tegen? Het kan zomaar dat er binnenkort nieuwe banen beschikbaar zijn. Stel een vacature-alert in voor jouw zoekopdracht om voortaan als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste vacatures in België.

Eenvoudig solliciteren op vacatures in België

Heb jij een toffe vacature in België op het oog? Allee, waar wacht je nog op? Zet de eerste stap voor jouw buitenlandavontuur door te solliciteren. Alles wat je daarvoor nodig hebt zijn een up-to-date cv en een enthousiaste motivatiebrief. Een van onze recruiters neemt daarna contact met je op om te kijken of er een match is. Vind je het toch maar wat spannend, een baan in het buitenland? Bel of mail ons, dan beantwoorden we al jouw vragen over wonen en werken in België via YoungCapital.


Veelgestelde vragen

  • Mag ik werken in België?

    Ja, als EU-burger heb je het recht om in andere EU-landen te werken. Je hebt geen visum nodig om als Nederlander in België aan de slag te kunnen, wat het relatief eenvoudig maakt om in België te gaan werken. Wil je in België werken zonder te emigreren? Dat kan, maar houd dan wel rekening met de belastingregels en extra papierwerk.

  • Hoe kom ik aan een baan in België?

    Bij YoungCapital zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste kandidaten die in België aan de slag willen. Check de vacatures in België hierboven.

  • Hoe solliciteer ik op vacatures in België?

    Solliciteren op onze internationale vacatures is net zo eenvoudig als op banen binnen Nederland. Met jouw YoungCapital-account reageer je al binnen enkele minuten op jouw favoriete vacatures in België.