Vacatures in Brussel

Er zijn 1 vacatures in Brussel gevonden

Een baan in Brussel

Lijkt het jou tof om internationale werkervaring op te doen in een bruisende Europese stad, maar ga je liever niet al te ver van huis? Misschien zijn onze vacatures in Brussel dan iets voor jou. De hoofdstad van België, die tevens het kloppende hart van de Europese Unie is, is vanuit Nederland snel en eenvoudig te bereiken met de auto en de trein. Toch voel je direct dat je in het buitenland bent als je in Brussel aankomt, want de ‘bonjours’ en de ‘merci’s’ vliegen je om de oren. Ook de mengelmoes aan culturen in de stad zorgt voor een internationale vibe. Zin om hier tijdelijk aan de slag te gaan? Onze vacatures in Brussel wachten op je.

Werken in Brussel

Waar toeristen voornamelijk geïnteresseerd zijn in de oude gebouwen in het centrum van de stad, heb jij waarschijnlijk vooral oog voor de moderne kantoorgebouwen. Snappen we, want daar zijn tal van (internationale) bedrijven gevestigd die uitdagende jobs in Brussel aanbieden. Misschien kickstart jij jouw carrière wel bij een grote Europese instelling, bijvoorbeeld op de secretariële of administratieve afdeling. Check ons actuele aanbod aan vacatures in Brussel en ontdek welke mogelijkheden we op dit moment bieden. Staat er niks voor je tussen? Op onze pagina met vacature in België vind je nog veel meer toffe banen. Ook slim: zet het vacature-alert aan. Je ontvangt de nieuwste vacatures in Brussel dan voortaan als eerste in je mailbox.

Solliciteer via YoungCapital

Dus jij wilt graag werken in Brussel? Misschien begint jouw Belgische avontuur wel bij YoungCapital. Via de ‘solliciteer nu’-knop bij jouw favoriete vacature in Brussel is solliciteren zo gedaan. Zorg dat je bent ingelogd en check of je gegevens kloppen, dan is je sollicitatie klaar om verstuurd te worden. Daarna heb je de mogelijkheid om een motivatiebrief toe te voegen. Dit is niet verplicht, maar met een sterke motivatie sta je soms al 1-0 voor op andere sollicitanten. Je hoort vervolgens zo snel mogelijk van of we een match zien. Wil je meer weten over wonen en werken in Brussel voordat je solliciteert op een van onze vacatures in Brussel? Check onze infopagina’s of geef een belletje, dan beantwoorden we al je vragen.


Veelgestelde vragen

  • Is er veel werk in Brussel te vinden?

    Brussel is een grote stad waar veel (internationale) bedrijven gevestigd zijn. Dat biedt veel baankansen. Het aanbod aan vacatures in Brussel op YoungCapital wisselt van tijd tot tijd. Stel een vacature-alert in om op de hoogte te blijven van de nieuwste jobs in Brussel.

  • Hoe solliciteer ik op een vacature in Brussel?

    Log in met jouw account en klik op de ‘solliciteer nu’-knop bij jouw favoriete vacature in Brussel. Kloppen al je gegevens nog? Dan kun je je sollicitatie direct versturen. Easy peasy. In de laatste stap heb je de mogelijkheid om een korte motivatie toe te voegen. Hiermee vergroot je jouw kansen op de job.

  • Kan ik werken in Brussel?

    Jazeker. En als EU-burger heb je daar niet eens een werkvergunning voor nodig.