Never stop learning. Als je werkt voor YoungCapital krijg je unlimited access tot YC Skills: een online platform met meer dan 200 cursussen. Een e-learning Frans? Een webinar over persoonlijk leiderschap? Jij bepaalt wat je wil leren.

Hoe kom ik op YC Skills?

Log in op je persoonlijke pagina van YoungCapital en klik rechtsboven in de pagina je menu open en kies voor YC Skills. Geen aparte inloggegevens nodig, dus.

Hoe werkt YC Skills?

Binnen YC Skills kun je kiezen uit drie verschillende leervormen:

Webinars: dit zijn online seminars van ongeveer 30 minuten. De spreker van de webinar vertelt je in een half uur alle ontwikkelingen rondom een thema en beantwoordt live vragen. Je kunt ook achteraf webinars terugkijken en vragen stellen aan de spreker.

E-learnings: dit zijn interactieve cursussen die wat langer duren. Maak oefeningen, bekijk ondersteunende video’s en leer van praktijkvoorbeelden.

Essentials: dit is de meest compacte leervorm. Deze mini-cursussen leren je binnen een paar minuten de essentie van een bepaald onderwerp.

Hoe zoek ik naar een cursus?

Weet je al precies wat je wil leren? Gebruik dan de zoekfunctie op de website. Op je profiel staan je afgeronde e-learnings, webinars en essentials en ook je behaalde certificaten. Leuk in een fotolijstje op je bureau én op je cv.

Wanneer kan ik gebruik maken van YC Skills?

Zolang je een actief contract hebt bij YoungCapital kun je onbeperkt gebruik maken van YC Skills.

Moet ik een e-learning kiezen die past bij mijn (bij)baan?

Nee! Je mag helemaal zelf bepalen welke e-learnings, webinars en essentials je wilt volgen. Bekijk het totale aanbod en kies wat jij leuk vindt.

Hoe werkt het met certificaten?

Voor sommige e-learnings kun je een certificaat halen. Deze certificaten kun je dan weer op je cv zetten.