PERSOONLIJKHEIDSTEST

Wat zijn jouw sterke punten? Met de gratis persoonlijkheidstest (Talent Scan) ontdek je jouw talenten.

The way of working is veranderd. Werkgevers vinden dat wo- of hbo-diploma heus nog wel interessant, maar ze zijn vooral benieuwd naar hóe jij die written skillsomzet naar skills op de werkvloer. Hoe jij jezelf ontwikkelt in je functie bijvoorbeeld, of hoe snel je switcht naar plan B als plan A niet blijkt te werken. Dankzij deze persoonlijkheidstest (onlangs vernieuwd), kom jij achter je drijfveren, je vaardigheden en ga je dieper in op de who-am-I-vraag. Log in of schrijf je gratis in en start de persoonlijkheidstest.

Hoe werkt de gratis persoonlijkheidstest van YoungCapital?

De persoonlijkheidstest bestaat uit 300 vragen en 5 onderdelen. De hele test is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en gevalideerd. Per onderdeel ga je in op een ander aspect van je persoonlijkheid. Zo geef je bij de ‘Waardenvragenlijst’ aan hoe belangrijk een bepaalde stelling voor je is en bij ‘Persoonlijkheid’ wat je goede eigenschappen zijn en waar je aan kunt werken. Je kunt de persoonlijkheidstest niet fout maken. Zie het als een hulpmiddel voor jezelf, dat veel uitgebreider is dan een competentietest.

Persoonlijkheidstest
Persoonlijkheidstest

And the results are …

De test duurt een half uurtje. Als je antwoorden geanalyseerd zijn, zie je jouw ‘rapport’. Jouw ideale werkomgeving staat er bijvoorbeeld op en je scores op vier aspecten van veranderkracht (growth mindset, energie, zelfmanagement en veerkracht). Je ziet ook twee voorkeursrollen. Ben jij bijvoorbeeld een echte expert op een bepaald gebied? Of komen jouw goede eigenschappen beter uit de verf in een coördinerende rol? Ontdek je kwaliteiten en ontwikkelpunten, en vind de baan en rol die helemaal bij jou passen.

Nu starten

Onze tests

Onze tests helpen je inzicht te krijgen in jouw skills en talenten. En zo kun jij gericht op zoek naar een baan. Onderstaande link opent jouw persoonlijke pagina waar je alle tests terugvindt. Log in of schrijf je in om direct te starten!