Waarom deze persoonlijkheidstest?

START NU

Hoe werkt de gratis persoonlijkheidstest van YoungCapital?

De Talen Scan bestaat uit 300 vragen. De hele persoonlijkheidstest is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is volledig gevalideerd. Er zijn vijf verschillende hoofdstukken, die allemaal ingaan op een ander aspect van je persoonlijkheid. In het hoofdstuk ‘Waardenvragenlijst’ geef je bijvoorbeeld aan hoe belangrijk een bepaalde stelling voor jou is. En in het hoofdstuk ‘Persoonlijkheid’ ga je in op de structuur van jeselfie. Wat zijn je goede eigenschappen? En waar kun je aan werken?

Good to know: je kunt de persoonlijkheidstest niet fout beantwoorden. Zie het echt als een hulpmiddel voor jezelf, dat veel uitgebreider is dan alleen een competentietest.

And the results are …

Zo, de drie uur zwoegen zijn voorbij. En nu? Geintje, deze gratis persoonlijkheidstest duurt gemiddeld een half uurtje. Als je antwoorden geanalyseerd zijn, krijg je jouw ‘rapport’ te zien. Met bijvoorbeeld jouw ideale werkomgeving erop en je scores op vier aspecten van veranderkracht (growth-mindset, energie, zelfmanagement en veerkracht). Je vindt ook twee voorkeursrollen op je rapport terug. Dat zijn geen functies waarin jouw positieve eigenschappen het beste tot zijn recht komen, maar letterlijke ‘rollen’. Ben jij een echte expert op een bepaald gebied? Of komen jouw goede eigenschappen nóg beter uit de verf in een coördinerende rol? Ontdek jouw kwaliteiten en ontwikkelingspunten en vind de baan en rol waar jij helemaal op je plek zit.

Onze tests

Onze tests helpen je inzicht te krijgen in jouw skills en talenten. En zo kun jij gericht op zoek naar een baan. Onderstaande link opent jouw persoonlijke pagina waar je alle tests terugvindt. Log in of schrijf je in om direct te starten!