Schoonmaak vacatures in Doetinchem

Er zijn 4 schoonmaak vacatures in Doetinchem gevonden.

Houd jij ervan als alles blinkend schoon is? Ben jij bereid om het huis van vrienden of familie te stofzuigen als het een stoffige bende is? Dan is YoungCapital op zoek naar jou! Wij hebben een ruim aanbod aan schoonmaak vacatures in Doetinchem waar we jou dan vast een plezier mee doen. Je kunt bijvoorbeeld aan het werk als schoonmaker en lekker wat bijverdienen. Ook kun je fulltime of parttime aan het werk als facilitair medewerker in Doetinchem. Doordat de tijden flexibel zijn, is het makkelijk te combineren met je school of studie. Ideaal, toch? Dus wacht niet langer en solliciteer vandaag nog via je YoungCapital-profiel.

Werken in Doetinchem

Lekker uitwaaien in je pauze in jachthaven De Ank of snuif je liever cultuur in Doetinchem? Alles kan in deze stad. Of je nu lekker een borreltje wil doen met je collega’s of na een lange dag werk een hardloop-, wandel- of fietstocht wilt maken. De stad biedt veel mogelijkheden om te ontspannen na een lange dag werken. Lees je liever een boek? Doetinchem heeft een grote openbare bibliotheek waar je je hart kunt ophalen. Ook heeft de stad verschillende sportverenigingen om naast je werk lekker in beweging te blijven. Enthousiast? Zoek dan snel naar een leuke baan in Doetinchem.

Word schoonmaker in Doetinchem

Heb jij graag contact met gasten van een hotel of werknemers een bedrijf? Werk je hard en weet jij alle plekjes waar stof zich verstopt? Dan is een baan als schoonmaker in Doetinchem echt iets voor jou. Kijk snel verder bij de schoonmaak vacatures in Doetinchem en solliciteer direct.

Gezocht: facilitair medewerker in Doetinchem

Zorg jij dat het de werknemers aan niets ontbreekt? Weet jij waar je een kapstok of whiteboard voor een goede deal op de kop kunt tikken? Ga dan aan de slag als facilitair medewerker in Doetinchem. Medewerkers komen bij jou met aanvragen en jij voert ze uit. Leuk, toch? Solliciteer direct.

Meer informatie