YOUNGCAPITAL BLOG

Colleges, kroegentochten, eindeloze scriptie-stress. Je studententijd is natuurlijk al epic te noemen. Maar, het kan nog veel mooier worden. Denk aan een extra vierkante meter kamer huren. Niet op je afgetrapte fiets, maar met een fatbike naar de les. Of vol focus in de UB rammen met noise canceling-gear. Een studententijd 2.0, dus. Met deze banen boks je het voor elkaar.

Werken bij PostNL

Flexibele uren, op elk moment van de dag. Het kan, met een baan bij PostNL. Ideaal als je een keer ergens anders een nacht wilt doorhalen. Of jouw werkuren in een ever-changing rooster moeten passen. Plus, die onregelmatige uren zorgen voor een flinke toeslag. Lees: extra rondjes bier.

Werken bij DHL

Is oranje niet jouw kleur? Ook een baan bij DHL heeft veel voordelen. De keuze aan functies is net zo groot als de gemiddelde studieschuld. En in praktisch elke stad kun jij shinen in hun uniform. Scheelt weer in de wekelijkse wastripjes naar huis. Daarnaast profiteer je ook hier van flexibele tijden en extra toeslagen.

Werken bij NS

Een andere optie: die wastrip combineren met een baan bij NS. Eerst de vuile kleren droppen, daarna en route een shift meepakken op station. Ook handig voor iedereen die liever bij Hotel Ouders blijft tijdens z’n studietijd. Jouw werk wordt dan een extra tussenstop richting school. Eén met een goed salaris en flinke toeslagen.

Werken bij GGD

Corona duikt nog steeds overal op. En nee, niet het biertje. Daarom maak je nu extra veel kans om een baan bij GGD te scoren. Jouw werklocatie? Thuis op de bank. Zo schakel je moeiteloos tussen je scriptie en de werktelefoontjes. Zonder de hele stad door de sjezen.

Werken bij VGZ

Hetzelfde geldt met een baan bij VGZ. Ook hier turn je je kamer om tot thuiswerkkantoor. Niet om tante Corrie te bestrijden, maar om vragen van verzekerden te beantwoorden. Inclusief goed salaris, flexibele uren en een extra bonus als je je Wft-certificaat hebt. Oh, en mocht je je huisgenoten zat worden? Werken op het kantoor in Leeuwarden, Breda of Rotterdam is een optie.

Zit jouw niet-te-missen-baan er toch niet bij? Check dan onze top 5-beste betaalde bijbanen

 

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.