DAS vacatures

Er zijn 0 DAS vacatures gevonden

Werken bij DAS betekent:

 • Ervaring opdoen bij een bekende juridische dienstverlener;
 • een goed salaris op basis van werkervaring;
 • de mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • aan de slag in een gezellig en professioneel team.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Werken bij DAS

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de juridische sector? Dan staat er vast een leuke job voor je tussen de DAS vacatures. DAS biedt juridische hulp aan consumenten en ondernemers, of ze nou verzekerd zijn of niet. Om klanten zo goed mogelijk te helpen, is DAS continu op zoek naar medewerkers die goed zijn in wat ze doen. Klanten te woord staan bijvoorbeeld, en problemen oplossen. Maar ook achter de schermen gebeurt er veel. Misschien wil jij wel aan de slag als salarisadministrateur, accountmanager of data engineer. Met de vacatures bij DAS kan het allemaal, dus kijk snel wat ze jou te bieden hebben.

Solliciteren op vacatures bij DAS

Als je dacht dat je alleen kunt werken bij DAS als jurist of advocaat, dan heb je het mis. Natuurlijk is dit een mooie werkgever als je ervaring wilt opdoen in de juridische sector, maar je kunt in allerlei functies aan de slag bij deze werkgever. Misschien zoek je wel een leuke bijbaan als klantadviseur of ben je klaar voor je eerste fulltime baan als developer. De DAS Rechtsbijstand vacatures zijn gevarieerder dan je misschien denkt. Snel een toffe functie vinden die bij je past? Maak dan slim gebruik van het filtermenu. Geef je voorkeuren aan op het gebied van dienstverband, beroepsgroep en/of opleidingsniveau en ontdek in no time welke interessante DAS vacatures er voor je openstaan.

Yes, jij hebt een toffe vacature bij DAS Rechtsbijstand op het oog. En nu? Solliciteren, natuurlijk. Met je YoungCapital-account is dat zo gedaan. Check of je gegevens en cv nog up-to-date zijn, voeg een enthousiaste motivatie toe en versturen maar. Je hoort meestal binnen 48 uur van ons, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Met een beetje mazzel start je binnenkort al met werken bij DAS Rechtsbijstand. Nog niet gevonden wat je zoekt? No stress, we weten zeker dat we een leuke baan voor je hebben. Heb je bijvoorbeeld alle juridische vacatures al bekeken? Wie weet wat voor toffe uitdaging daar op je wacht.


Veelgestelde vragen

 • Voor wat voor soort functies zijn de DAS vacatures?

  Werken bij DAS kan in allerlei functies. Van juridisch medewerker en verzuim specialist tot engineer en data-expert.

 • Ik kan geen leuke baan vinden bij DAS. Kan ik werken bij een soortgelijke organisatie?

  Ja, dat kan. We hebben namelijk vacatures bij verschillende verzekeraars openstaan. Bekijk de verzekeringen vacatures eens voor het complete aanbod.

 • Hoe solliciteer ik op DAS Rechtsbijstand vacatures?

  Via YoungCapital, natuurlijk. Met je account is dat zo gedaan. Check of je gegevens en cv nog up-to-date zijn, voeg een sterke motivatie toe en versturen maar.