Gorillas fietskoerier vacatures

Er zijn 0 Gorillas fietskoerier vacatures

Werken als Gorillas fietskoerier

Crossen op een snelle e-bike om binnen tien minuten de boodschappen van het magazijn naar het afleveradres te krijgen? Weer eens wat anders dan een baan als maaltijdbezorger. Als je gaat werken als Gorillas fietskoerier word je elke dag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Lekker in de zon op een elektrische fiets door de gezellige straten van jouw stad, terwijl je de boodschappen én een glimlach bezorgt op het gezicht van de klant. En terwijl jij als boodschappenbezorger lekker aan je conditie werkt, vullen je zakken zich met steeds meer money. Klinkt top toch? Bekijk al onze Gorillas vacatures en solliciteer op jouw favoriet.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Fietsbezorger bij Gorillas: dit moet je weten

We hebben meteen goed nieuws, want als Gorillas fietskoerier hoef je geen diploma’s te hebben, en natuurlijk ook geen rijbewijs. Wel is het in deze functie verplicht dat je 18 jaar of ouder bent, omdat je soms ook alcohol, zoals wijn of bier moet bezorgen. Gorillas is een snelgroeiend en internationaal bedrijf. Dit zorgt voor veel kansen, ook voor jou als werknemer. Je begint namelijk als Gorillas fietskoerier, maar wie weet ben je binnen een paar jaar wel doorgegroeid tot een functie met veel meer verantwoordelijkheid, zoals hubmanager. En dat brengt natuurlijk ook een mooie groei in salaris met zich mee. Bij Gorillas is de sky the limit dus.

Als Gorillas koerier ziet geen dag er hetzelfde uit. Je maakt soms dus mee dat je het megadruk hebt, en andere dagen heb je minder te doen. Dan houd je je bijvoorbeeld bezig met het ordenen van het magazijn en helpen van de orderpickers. Dus houd jij van een afwisselende baan, waarbij je lekker veel tijd buiten doorbrengt terwijl je aan je conditie werkt en je zakken vult? Bekijk dan de fietskoerier vacatures op YoungCapital. Misschien wil je eerst wat meer over Gorillas weten voordat je als Gorillas fietskoerier solliciteert. Snappen we ook. We hebben speciaal een artikel over Gorillas geschreven om al je vragen over bijvoorbeeld salaris en functie-eisen te beantwoorden.


Veelgestelde vragen

 • Wat verdient een Gorillas fietskoerier?

  HMeer informatie over de functie, de eisen en het salaris van een Gorillas fietskoerier lees je in ons artikel over Gorillas.

 • Kan ik ook werken als Gorillas fietskoerier?

  De enige eis is dat je 18 jaar of ouder bent, vanwege de alcoholwet. Je hoeft geen diploma’s of rijbewijs te hebben om op de Gorillas vacatures te solliciteren.

 • Kan ik werken als Gorillas fietskoerier bij mij in de buurt?

  Gorillas is al in 13 steden binnen Nederland te vinden. Check onze Gorillas fietskoerier vacatures om te zien welke vacatures het best op jouw wensen aansluiten. .

 • Wat moet je doen als Gorillas fietskoerier?

  Je bent verantwoordelijk voor het leveren van boodschappen bij de klant. Lees de inside story van een fietskoerier als je meer wilt weten over deze job.