Vacatures in Lissabon

Er zijn 11 vacatures in Lissabon gevonden

Een baan in Lissabon

Wil jij al een tijdje wonen en werken in het buitenland? Wil je niet te ver van huis aan de slag en de optie hebben om een Nederlandstalige baan te vinden? Dan zijn deze vacatures in Lissabon vast iets voor jou. In de altijd zonnige en gezellige hoofdstad van Portugal kun je voor verschillende soorten banen gaan. Wil jij een kantoorbaan waar je gewoon Nederlands kunt praten? Dan zit je zeker goed in Lissabon. In deze stad zijn namelijk verschillende bedrijven gevestigd die op zoek zijn naar Nederlandstalige klantenservice medewerkers. Wil jij liever werken tussen de locals? Kies dan bijvoorbeeld voor een vakantiebaan in de horeca. Wil je voordat je gaat solliciteren op de vacatures in Lissabon eerst alles weten over deze stad? Lees dan onze artikelen over wonen in Lissabon en werken in Lissabon.

Technical Support Specialist: Lissabon

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Kom werken als klantenservice medewerker voor Pinterest in Lisboa!

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Start als fulltime klantenservice medewerker in het zonnige Lisboa!

Start als als Account Manager voor Google Ads in Lisboa, Portugal

Werken voor Mercedes-Benz? Dat kan in Lisboa, Portugal als klantenservice medewerker!

Werken als klantenservice medewerker in het buitenland!

Werk als klantenservice medewerker voor Foot Locker in Lisboa, Portugal!

Werken in Lisboa, Portugal? Begin fulltime in de klantenservice!

Fulltime klantenservice medewerker in het warme Lisboa, Portugal

Nederlandse klantenservice medewerker in het buitenland! Ga aan de slag in Lisboa, Portugal!

Work abroad as customer service agent!

Vind een uitdagende baan in Lissabon

Heb je alles gelezen over werken in Lissabon en ben je helemaal overtuigd? Ga er dan meteen voor! Bekijk ons aanbod aan vacatures in Lissabon en vind jouw ideale baan. Om jouw zoektocht makkelijker te maken, kun je gebruik maken van het filtermenu. Hier kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld alleen fulltime vacatures in Lissabon zien? Of ga jij liever voor een parttime baan, zodat je de rest van de tijd op avontuur kunt in Portugal? Je kunt de vacatures daarop filteren, maar je kunt bijvoorbeeld ook aangeven welke talen je spreekt. Al jouw voorkeuren doorgegeven? Klik dan op ‘filters toepassen’ en de vacatures worden gefilterd. Zo zie je alleen de vacatures in Lissabon die bij jouw situatie passen. Wel zo handig, toch?

Werken in Lissabon

Wil jij werken in Lissabon? Lees de vacatures in Lissabon dan goed door, zo weet je precies wat je kunt verwachten. Wat wordt er bijvoorbeeld voor je geregeld en hoe snel kun je aan de slag? Dit weegt natuurlijk mee bij jouw keuze voor een baan in Lissabon. Heb je een favoriet gevonden tussen de vacatures in Lissabon? Bereid dan jouw sollicitatie voor. Zorg voor een mooi en professioneel cv; let op of dit in het Nederlands of Engels moet zijn. Lees ook eens onze artikelen met tips voor het maken van een cv en het schrijven van een motivatiebrief. Je kunt ook onze video's met sollicitatietips bekijken. Staat alles klaar? Klik op de solliciteerknop van jouw favoriete vacature in Lissabon en wie weet werk jij binnenkort wel in Lissabon.


Veelgestelde vragen

  • Wat moet ik regelen om te werken in Lissabon?

    Als je een Europees paspoort hebt, hoef je veel minder te regelen dan mensen zonder Europees paspoort. Op onze werken in Lissabon pagina lees je alles wat je moet weten over werken in deze stad.

  • Hoeveel verdien ik in Lissabon?

    Hoeveel jij gaat verdienen in Lissabon verschilt per baan. Het salaris in Portugal ligt wat lager dan in Nederland, maar jouw dagelijkse kosten zijn dan ook veel lager. Je leest er meer over op onze pagina over wonen in Portugal.