Vakantiebaan in het buitenland

Er zijn 0 vakantiebaan vacatures gevonden

Vacatures voor vakantiebaan in het buitenland

Wil jij vakantie vieren in een ander land en tegelijkertijd geld verdienen? Dan is een vakantiebaan in het buitenland de ideale keuze. De voordelen van een vakantiebaan in het buitenland? Je kunt extra lang genieten van je vakantie, geen korte stedentrip voor jou, dus. Je bouwt daarnaast waardevolle werkervaring op, wat natuurlijk mooi staat op je cv. Je ontmoet ook nog eens nieuwe mensen, leert een nieuwe taal en je spaarpotje blijft intact. Dus, waar wacht je nog op? Bekijk al onze vacatures voor een vakantiebaan in het buitenland en solliciteer.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Vind jouw vakantiebaan in het buitenland

Een vakantiebaan in het buitenland klinkt natuurlijk als een ontzettend leuk idee, maar waar ga je dan naartoe? Heb je al een land in je hoofd of heb je nog inspiratie nodig? Op deze pagina vind je ons volledige aanbod aan vakantiebanen, dus laat je inspireren. Wil je heel ver van huis aan de slag, maar toch een thuisgevoel hebben? Een vakantiebaan in Curaçao is dan vast iets voor jou. Wil je juist wel dicht bij huis blijven, maar een andere cultuur proeven? Een vakantiebaan in Frankrijk is dan misschien wel iets voor jou. Daar leer je binnen no time de Franse lifestyle kennen. Kies voor een vakantiebaan in Spanje als je genoeg opties wilt hebben. In Spanje hebben ze namelijk in de zomerperiode altijd Nederlands personeel nodig. Wat dacht je van een vakantiebaan in Ibiza? Dat is pas genieten!

Ga voor een vakantiebaantje in het buitenland

Om snel een vakantiebaan in het buitenland te vinden die echt bij jou past, heeft YoungCapital een aantal hulpmiddelen. Gebruik de filters om de verschillende vacatures te filteren op basis van jouw voorkeuren. Geef bijvoorbeeld aan welke talen je spreekt en hoeveel uur je wilt werken. Want naast het werken wil je natuurlijk ook tijd om van je vakantie genieten. Al jouw voorkeuren aangevinkt? Klik op ‘filters toepassen’ en je ziet meteen dat alleen de relevante vacatures voor jou overblijven. Chill, toch? Heb je de vacatures bekeken en zit er geen vakantiebaan in het buitenland voor jou tussen? Stel dan een e-mail alert in en je ontvangt een mailtje zodra er nieuwe vacatures vrijkomen. Jouw droom om te werken in het buitenland komt vast en zeker uit via YoungCapital.


Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik de juiste vakantiebaan in het buitenland voor mij?

    Je kunt de filters gebruiken om jouw voorkeuren door te geven, zo vind je sneller de ideale vakantiebaan in het buitenland voor jou. Scrol ook eens door onze werken in het buitenland pagina's om je te laten inspireren.

  • Kan ik een vakantiebaan in het buitenland krijgen onder 18 jaar?

    Ja, je kunt ook reageren op een vakantiebaan in het buitenland als je 17 jaar bent. Ons team informeert jou dan wat er mogelijk is voor jou.