Recruitment bureau YoungCapital

Het recruitment bureau voor jong talent

Personeel nodig? Wij staan voor je klaar. Met ruim 20 jaar ervaring en 3,9 miljoen kandidaten in onze database, zijn we hét recruitment bureau voor jong talent. Vertel ons wat je zoekt en wij gaan aan de slag. Door te werven, selecteren en te zoeken naar de beste match voor jouw bedrijf. We stellen contracten op, regelen de salarissen en nemen het hele recruitmentproces voor je uit handen. Inschrijven bij ons recruitment bureau of op zoek naar meer informatie? Bel ons via 023 - 751 92 40 of laat je gegevens achter in het contactformulier, dan helpen we je direct op weg.

Daarom YoungCapital als recruitment bureau

 • Studenten, starters, young professionals of vakspecialisten? Wij leveren als recruitment bureau passend personeel.
 • Flexibiliteit en een oplossing die volledig op jouw bedrijf is afgestemd.
 • Persoonlijk contact. Ook als ons talent op jouw werkvloer start, houden we vinger aan de pols, sturen bij waar nodig en staan we je bij met advies.
 • Maximale inspanning van ons en minimale inspanning van jou. Wij zetten de werving uit en houden telefonische screenings en motivatiegesprekken.
 • Snel een goede match. Dankzij ruim 20 jaar aan ervaring en de 3,9 miljoen jongeren en young-minded die bij ons ingeschreven staan.
 • Geen administratieve rompslomp. De administratie en het uitbetalen van het salaris doen wij voor je.
 • Geen werkgeversrisico’s, zoals ziekte of uitval. Dit nemen wij voor onze rekening.
 • No cure, no pay. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren. Je aanvraag is dus altijd vrijblijvend.
Leer ons kennen

Leer ons kennen

Wie zijn wij? Hét recruitment bureau voor jongeren en young-minded. Met ruim 20 jaar ervaring weten we als geen ander jong talent te binden aan werkgevers. Door te onderzoeken en continu in gesprek te gaan met zowel kandidaten als werkgevers, weten wij als recruitment bureau wat er speelt. Meer weten? Lees onze werkgeversblog of vraag gratis YOUNG aan, een magazine voor werkgevers over jongeren en werk. Met verhalen van jongeren, tips van experts en onderzoek.

Onze diensten als recruitment bureau

Dat wij jong en flexibel personeel vinden voor jou als werkgever, staat vast. Maar, wij nemen als recruitment bureau óók alle administratieve rompslomp uit handen. Denk aan het uitbetalen van personeel, het opstellen van verschillende contracten en het regelen van vakantiedagen. Bovendien dragen wij het werknemersrisico, bijvoorbeeld bij uitval of ziekte. Het enige wat jij hoeft te doen? Het klikgesprek voeren met de geselecteerde kandidaten, zodat je zelf de touwtjes in handen houdt.

Onze diensten als recruitment bureau
Onze specialisaties

Onze specialisaties

YoungCapital is als recruitment bureau specialist op het gebied van uitzenden en werving en selectie. Maar, wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in verschillende branches en vakgebieden? Denk aan productie en logistiek, maar ook op het gebied van callcenter- en administratief werk. Benieuwd waar onze specialisaties nog meer liggen? Neem dan een kijkje op de onderstaande pagina.

Zoek een recruitment bureau bij jou in de buurt

Kandidaten en bedrijven bevinden zich door het hele land, dus wij ook. Zo vind je YoungCapital-recruitment bureaus in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag en vele andere steden. Bovendien hebben wij recruiters in heel Nederland, die kandidaten vinden uit alle hoeken van het land. Van het hoge noorden tot het zuidelijkste puntje van Limburg.

Zoek een recruitment bureau bij jou in de buurt

Veelgestelde vragen

 • Wat is een recruitment bureau?

 • Een recruitment bureau werft en selecteert kandidaten voor diverse bedrijven.

 • Wat zijn de kosten van een recruitment bureau?

 • De kosten van een recruitment bureau lopen uiteen, afhankelijk van de wensen en behoeftes van een bedrijf. De kosten van een recruitment bureau lopen uiteen, afhankelijk van de wensen en behoeftes van een bedrijf. Ben jij op zoek naar personeel? Bereken hier jouw kosten.

 • In welke branches zijn er recruitment bureaus?

 • In vrijwel elke branche zijn kandidaten nodig. Daarom vind je onder andere recruitment bureaus in marketing, sales, IT en finance, maar ook in talloze andere sectoren.

 • Waar vind ik een recruitment bureau?

 • Recruitment bureaus zijn te vinden door het hele land. Zo vind je YoungCapital recruitment bureaus in Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam, maar ook in vele andere steden en dorpen.

 • Wat kan een recruitment bureau voor mij betekenen?

 • Recruitment bureaus als YoungCapital nemen jou graag zoveel mogelijk werk uit handen. Van de werving en selectie tot aan administratieve werkzaamheden. Wij nemen zelfs de werkgeversrisico’s op ons.

Neem contact op

Versterking nodig? Laat ons weten wat je zoekt, dan komen wij met een voorstel op maat. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar 023 - 751 92 40.