Bij Deliveroo solliciteren: dit moet je weten

Jouw carrière bij Deliveroo

Heb jij er wel eens aan gedacht om bij Deliveroo te solliciteren? Goed nieuws, je kunt je namelijk nu bij deze bezorgdienst aansluiten. Je ziet de Deliveroo koeriers vast wel eens voorbij scheuren met hun grote thermotas, herkenbare outfits en gretige glimlach. Waarom je zou kiezen voor Deliveroo en niet een andere bezorgdienst? Wij hebben de voordelen van werken bij Deliveroo voor je opgezocht. Kun je daarna zelf de keuze maken. Meteen solliciteren bij Deliveroo? Dat Kkan ook. Heb je nog twijfels of wil je eerst meer weten over het bedrijf? In dit artikel geven we je alle ins en outs over Deliveroo.: van het Deliveroo salaris tot aan de bedrijfscultuur.

Waarom werken bij Deliveroo?

YoungCapital heeft alle voordelen van Deliveroo voor je opgezocht. We hebben ze hieronder in het kort voor je opgesomd:

 • Flexibiliteit ten top: jij bepaalt helemaal zelf wanneer, waar, hoe laat én hoelang je werkt. Als dat geen flexibiliteit is, dan weten wij het ook niet meer.
 • Vrijheid. Via de Deliveroo app klok je op elk moment van de dag in of uit. Bezorgen doe je met je eigen fiets, dus na het uitklokken fiets je meteen lekker door naar huis.
 • Makkelijk je financiële doelen bereiken naast je studie. Door snel geld te verdienen, op momenten dat het jou het best uitkomt.
 • Heb je nog vrienden, familie, buren of klasgenoten die werk zoeken? Als jij hen bij Deliveroo aandraagt, krijg je een verwijzingsbonus.
 • Kans op flinke fooien die jij lekker in eigen zak mag steken.

Wie is Deliveroo?

Cool, maar wie was Deliveroo ook alweer? Want als je bij Deliveroo wilt solliciteren is het best handig om te weten wat ze doen. Officieel is het een Britse maaltijdbezorgdienstinternetdienst bedacht door CEO Will Shu. Na zijn verhuizing naar Londen verbaasde hij zich over de grote hoeveelheid restaurants, en het kleine percentage dat hij daarvan aan huis kon laten bezorgen. Het werd zijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk restaurantmaaltijden thuis te bezorgen. En dat is hem gelukt. Inmiddels is Deliveroo actief in meerdere Europese en Aziatische landen. Best tof toch? Check hier de Deliveroo bezorger vacatures als het je leuk lijkt om als bezorger bij Deliveroo te solliciteren.

Deliveroo in a nutshell

Zie jij het al zitten om te solliciteren bij Deliveroo? Dan wil je vast meer weten over de bedrijfscultuur. Want je wilt er natuurlijk wel goed tussen passen. Deliveroo is gedreven door technologie. Niet gek, want ze hebben een systeem ontwikkeld waarmee honderdduizenden bestellingen tegelijk worden afgehandeld. Ook het samenwerkingsmodel met Deliveroo riders is technisch onderbouwd, want veel communicatie, zoals het in- en uitklokken, gaat via de app. De functie is dan ook ingericht op hoe riders het liefst werken: flexibel. De drie belangrijkste waarden van Deliveroo zijn de klant, het team en doorzettingsvermogen.

Maak een account aan

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures bij Deliveroo? Maak binnen 2 minuten een gratis een account aan en vind die leuke baan.

Functies bij Deliveroo

Hoe werkt werken bij Deliveroo? Met zo’n grote, flexibele organisatie begrijp je wel dat er heel wat functies bij Deliveroo zijn. Je kunt aan de slag als Deliveroo rider, ook wel bekend als maaltijdbezorger. Hartstikke leuk, maar hoeveel verdien je bij Deliveroo? En hoe oud moet je zijn om bij Deliveroo te werken? YoungCapital zocht het allemaal voor je uit, van het Deliveroo loon tot de functie -eisen. Benieuwd welke banen er nog meer bij dit bedrijf zijn, voordat je bij Deliveroo gaat solliciteren? Bekijk dan alle Deliveroo vacatures bij YoungCapital voor het actuele aanbod. Wil je graag werken in de logistiek, maar niet als bezorger? Overweeg dan eens een beroep als orderpicker.

Trap je geld bij elkaar als Deliveroo rider

Heb jij graag de touwtjes in handen als het op werk en werktijden aankomt? Dan is werken als Deliveroo rider iets voor jou. Als rider heb je niets anders nodig dan je eigen fiets of scooter en een werkende telefoon met de Deliveroo app. Je klokt in en uit wanneer jij dat wilt. Ben je er na twee bestellingen klaar mee, of moet je door naar een feestje? Dan sluit je de werkdag net zo makkelijk weer af.

Je bent vast ook benieuwd naar de vraag: Hoeveel verdien je als Deliveroo bezorger? Ook dat ligt voornamelijk in jouw eigen handen, want het is afhankelijk van de uren die je werkt en ritten die je claimt. Daarnaast krijg je ook toeslagen op bijzondere ritten of werktijden. Het gemiddelde Deliveroo bezorger salaris ligt rond de € 11,- per uur. Hoe oud je moet zijn om te werken bij Deliveroo? Je mag al als bezorger werken vanaf 16 jaar. Je krijgt betaald voor de ritten en uren die je rijdt: het Deliveroo salaris van 16 jaar kan dus hetzelfde zijn als het Deliveroo salaris op 17 jaar. Om veilig op pad te gaan kun je de Deliveroo fiets kit (gratis) bestellen. Dit hoeft niet, maar je bent wel verplicht een goede thermotas te gebruiken.

Klaar om als rider te solliciteren bij Deliveroo? Check hier de Deliveroo bezorger vacatures.

Rider bij Deliveroo
Minimumleeftijd 16 jaar
Diploma nodig Nee
Overige eisen Fiets of scooter, rijbewijs AM, aansprakelijkheidsverzekering
Minimumloon per uur (21+) € 11,-
Minimumloon per maand (fulltime) € 1.906
Extra's, toeslagen en bonussen Fooi, onregelmatigheidstoeslag

Dit is een salarisindicatie, de precieze bedragen kunnen afwijken.
Laatst geüpdatet: 24 mei 2022

Secundaire arbeidsvoorwaarden bij Deliveroo

Maar naast een lekker salaris en flexibele werktijden, wat heeft Deliveroo nog meer te bieden? We hebben een paar van de secundaire arbeidsvoorwaarden voor je op een rijtje gezet:

 • Ondersteuning, training en gemoedsrust. Jouw collega's bij Deliveroo staan altijd klaar om jou te helpen. Daarnaast biedt Deliveroo veiligheidstrainingen aan zodat je met een goed gevoel de straat opgaat.
 • Een gratis ongevallenverzekering wanneer je voor Deliveroo op pad bent.
 • De optie om de Deliveroo fiets kit gratis te bestellen. De kit bestaat uit goed zichtbare (reflecterende), ademende kleding, een thermotas en fietshelm.

Via YoungCapital werken bij Deliveroo

Enthousiast en klaar om te solliciteren bij Delivero? Dan ben je hier aan het juiste adres. Via YoungCapital kun je al binnen 5 minuten solliciteren bij Deliveroo. Na het invullen van jouw gegevens en verzenden van je cv en motivatiebrief, krijg je binnen 48 uur al een reactie van onze recruiter. Check dus snel de vacatures van Deliveroo en solliciteer op jouw favoriet. Heb je hulp nodig bij het solliciteren? Als je eenmaal bent ingelogd is het solliciteren zo gebeurd. Maak daarbij vooral gebruik van al onze sollicitatietips. Zo hebben we een artikel voor een spetterende sollicitatiebrief en tips voor jouw sollicitatiegesprek. En is jouw cv nog wel up-to-date? Met onze gratis cv-builder maak je hem binnen no time in orde, en daar scoor je extra punten mee.

Check onze vacatures bij Deliveroo

Veelgestelde vragen

 • Hoe oud moet je zijn om bij Deliveroo te werken?

 • Je kunt al als Deliveroo rider werken vanaf 16 jaar.

 • Kan ik via YoungCapital bij solliciteren bij Deliveroo?

 • Via onze Deliveroo vacatures op YoungCapital kun je gemakkelijk solliciteren. Eenmaal ingelogd, kost het je maar een aantal minuten om te solliciteren.

 • Hoeveel verdien je bij Deliveroo?

 • Het Deliveroo salaris is afhankelijk van de uren en ritten die je claimt. Je bent dus helemaal zelf in control over het Deliveroo loon wat je krijgt uitbetaald.

 • Krijg ik als bezorger een Deliveroo fiets of scooter?

 • Nee, je hebt een eigen fiets of scooter nodig om bestellingen te bezorgen. Deliveroo heeft wel een fiets kit die je gratis kunt bestellen.

 • Wat zit er in de Deliveroo kit en is deze verplicht?

 • De Deliveroo kit voorziet je van een veilige outfit en thermo bezorgtas. Het is wel verplicht om een veiligheidsuitrusting en thermotas te dragen, maar deze hoeven niet van Deliveroo te zijn.

Bekijk ook eens deze bedrijven