VAN AUTOLEASE NAAR ‘TOTAL MOBILITY’

HET GROEITRAJECT VAN ALD AUTOMOTIVE

Je bent een bekende speler in je markt, met een sterke reputatie en trouwe klanten. Reden om comfortabel achterover te leunen? Niet voor ALD Automotive.
Deze autoleasemaatschappij besloot een nieuwe, toekomstbestendige weg in te slaan: van traditionele leasemaatschappij naar ‘totale mobiliteitsaanbieder’. Ofwel: van het afsluiten van autoleasecontracten, naar het creëren van duurzame mobiliteitsoplossingen voor bedrijven. Om deze visie succesvol te maken, heeft ALD Automotive zowel nieuwe expertise als nieuwe ideeën nodig: een uitgekiende mix van ervaring en jong talent.

ALD Automotive
‘Wij zoeken mensen die met een frisse blik naar onze business kijken’

Om de innovatiekracht van je organisatie te vergroten, moet je de hele organisatie onder de loep nemen. Daarvoor hebben we mensen nodig bij IT, finance, sales en operations. Slimme vakmensen die goed vanuit het perspectief van onze klant kunnen denken én onze business met een frisse blik bekijken. Geen makkelijke wervingsklus, maar dankzij YoungCapital hebben wij nu alles in huis om onze organisatie te transformeren. Er zijn twee developers en een salesmanager gestart en onze debiteurenafdeling is versterkt met een ervaren creditcontroller, een zzp’er die via YoungCapital bij ons gedetacheerd wordt. Daarnaast zijn we met YoungCapital in gesprek hoe we nog meer jong talent kunnen werven via traineeships.

Daniëlle Kruger, HR Manager ALD Automotive
Jeffrey

MEDEWERKER:

Jeffrey Ernst, ICT-developer

LEEFTIJD:

30 jaar

ACHTERGROND:

Biologie MSC

GROTE KRACHT:

Slimme puzzelaar

“ Ik ga binnenkort beginnen aan een nieuw project: een online portal waar klanten zelf hun wagenpark kunnen beheren. Een leuke hersenbreker. Dat moment dat je bent vastgelopen met een probleem en ineens de oplossing ziet; daar krijg ik echt een kick van. ”

Wendy

MEDEWERKER:

Wendy Rotteveel, medewerker debiteurenadministratie

LEEFTIJD:

42 jaar

ACHTERGROND:

ZZP’er met 20 jaar ervaring in creditmanagement

GROTE KRACHT:

Rustig, maar daadkrachtig

“ Mijn uitdaging bij ALD Automotive is om mijn bijdrage te leveren aan het behalen van de targets voor de afdeling en het bedrijf. Ervoor zorgen dat afspraken worden nagekomen en toch een goede relatie met de klant behouden, dat is de kunst. ”

Wilt u net als ALD Automotive groeien met de talenten van YoungCapital?
Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

*
*
*