Wij nemen uw complete wervingsproces uit handen

Werving  

Wij zetten met gemak een grootschalige online wervingscampagne voor u op, schrijven vacatureteksten en genereren snel sollicitaties. Onze recruiters verzorgen de complete screening.  

Training  

Na de definitieve selectie van de kandidaten, testen en trainen wij via e-learning uw tijdelijke medewerkers, zodat ze optimaal voorbereid zijn voor uw project.  

Planning en verloning 

Met slimme software nemen wij de gehele personeelsplanning uit handen. Ook verzorgen wij de salarisverwerking, uitbetaling en eventuele nazorg.  

Werving voor Catering en Hospitality

Focus op kwaliteit en service

Albron is actief in horeca en catering. Bijna vijfduizend enthousiaste medewerkers werken op zo’n achthonderd locaties. Hoe verschillend de restaurants ook zijn, overal zorgt Albron voor lekker en goed eten en drinken én een gastvrije ontvangst. Dat kan alleen als je over de juiste horecamedewerkers beschikt. Albron vroeg ons te helpen bij de werving en selectie van nieuw cateringtalent. Een uitdaging die wij graag aangingen!

Albron

Talentvolle flexpool

Wij begonnen met het opbouwen van een flexpool met commerciële en enthousiaste talenten die op ieder moment beschikbaar zijn. Via deze flexpool kan Albron selecteren op regio, competentie, ervaring en directe beschikbaarheid. Belangrijk was dat de kandidaten hoog scoren op klantgerichtheid. Daardoor staan onze kandidaten garant voor kwalitatief hoogstaande service en werken ze vanuit een productieve en commerciële instelling. Alle kandidaten hebben een op maat gemaakt trainingsprogramma doorlopen en beschikken over een HACCP-diploma. Hierdoor zijn de inwerkkosten aanzienlijk verlaagd.

Albron

De juiste kandidaat op de juiste plaats

Een andere belangrijke vraag was: hoe plan je zo’n groot aantal werknemers efficiënt in? Wij hebben het planproces volledig geautomatiseerd, waardoor Albron kandidaten nu per locatie ad hoc kan inplannen. Dat doen we met PlanManager™. Deze zelfroostertool benadert poolkandidaten per e-mail, sms of via onze app op hun smartphone. De kandidaten reageren op de aangeboden diensten, en vervolgens matcht de plansoftware hun beschikbaarheid met het rooster. Albron heeft geen omkijken naar de planning, en de juiste kandidaat komt altijd op de juiste plaats terecht!

Albron

“Sinds de samenwerking met YoungCapital is er een merkbare verbetering van onze kwaliteit, met name in de flexibiliteit en het opleidingsniveau van de uitzendkrachten.”

Nesrin Ozcan, Planner bij Albron

Deze bedrijven kiezen ook voor YoungCapital

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Media Markt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh

Neem contact met mij op voor een afspraak

Heeft u een uitdaging op personeelsgebied?
Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken. U gaat energie van ons krijgen!

*
*
*
*