Case ING: succesvol specialistisch recruitment


Wij nemen uw complete wervingsproces uit handen

Werving

Wij zetten met gemak een grootschalige online wervingscampagne voor u op, schrijven vacatureteksten en genereren snel sollicitaties. Onze recruiters verzorgen de complete screening.

Training

Na de definitieve selectie van de kandidaten, testen en trainen wij via e-learning uw tijdelijke medewerkers zodat ze optimaal voorbereid zijn voor uw project.

Planning en verloning

Met slimme software nemen wij uw gehele personeelsplanning uit handen. Ook verzorgen wij de salarisverwerking, uitbetaling en eventuele nazorg.hulp met de ov-chipkaart

Partner van ING

Met onze hulp gaan er iedere week nieuwe financiële talenten aan de slag op het hoofdkantoor en de regionale kantoren van ING. Dat doen wij al 4,5 jaar als toegewijde mantelpartner van ING.
hulp met de ov-chipkaart

Best leverende partij

Onze recruiters leveren afgestudeerde kandidaten voor drie functies: administratief medewerker, customer contact medewerker en klantenadviseur. Omdat ING op zoek is naar gedreven mensen, selecteren we kandidaten met de wil om bij ING verder te leren, en nóg beter te worden. Een bewezen succes; in 2016 waren wij de best leverende partij van alle partners van ING.
hulp met de ov-chipkaart

Ruim 300 kandidaten

In totaal heeft YoungCapital in 2017 ruim 300 kandidaten bij ING aan het werk. Ook voor zwaardere functies leveren we kandidaten met een Wft-diploma. Hier leiden we onze kandidaten via het traineeship van onze YoungCapital University zelf voor op.

hulp met de ov-chipkaart

Doorgroeimogelijkheid bij topwerkgever

Onze best presterende kandidaten krijgen van ING volop doorgroeimogelijkheden in senior-, principal- of kantoormanagementfuncties. Hierdoor staat ING bij onze kandidaten bekend als één van de topwerkgevers om bij te werken!


Deze bedrijven kiezen ook voor YoungCapital

bijenkorf
Nespresso
Media Markt
T-Mobile
NS

Heeft u een uitdaging op personeelsgebied? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken. U gaat energie van ons krijgen!

Ja, neem contact met mij op voor een afspraak


*
*
*
*