Wij nemen uw complete wervingsproces uit handen

Werving  

Wij zetten met gemak een grootschalige online wervingscampagne voor u op, schrijven vacatureteksten en genereren snel sollicitaties. Onze recruiters verzorgen de complete screening.  

Training  

Na de definitieve selectie van de kandidaten, testen en trainen wij via e-learning uw tijdelijke medewerkers zodat ze optimaal voorbereid zijn voor uw project.  

Planning en verloning 

Met slimme software nemen wij uw gehele personeelsplanning uit handen. Ook verzorgen wij de salarisverwerking, uitbetaling en eventuele nazorg.  

Partner van ING

Met onze hulp gaan er iedere week nieuwe financiële talenten aan de slag op het hoofdkantoor en de regionale kantoren van ING. Dat doen wij al 4,5 jaar als toegewijde mantelpartner van ING.

Afbeelding Partner van ING

Best leverende partij

Onze recruiters leveren afgestudeerde kandidaten voor drie functies: administratief medewerker, customer contact medewerker en klantenadviseur. Omdat ING op zoek is naar gedreven mensen, selecteren we kandidaten met de wil om bij ING verder te leren, en nóg beter te worden. Een bewezen succes; in 2016 waren wij de best leverende partij van alle partners van ING.

Afbeelding Best leverende partij

Ruim 300 kandidaten

In totaal heeft YoungCapital in 2017 ruim 300 kandidaten bij ING aan het werk. Ook voor zwaardere functies leveren we kandidaten met een Wft-diploma. Hier leiden we onze kandidaten via het traineeship van onze YoungCapital University zelf voor op.

Afbeelding Ruim 300 kandidaten

Doorgroeimogelijkheid bij topwerkgever

Onze best presterende kandidaten krijgen van ING volop doorgroeimogelijkheden in senior-, principal- of kantoormanagementfuncties. Hierdoor staat ING bij onze kandidaten bekend als één van de topwerkgevers om bij te werken!

Afbeelding Doorgroeimogelijkheid bij topwerkgever

Deze bedrijven kiezen ook voor YoungCapital

ANWB
Asics
Bugaboo
DLA Piper
Aegon
Bijenkorf
Hertz
IKEA
ING
KPN
Mediamarkt
NS
Omoda
PostNL
Q-park
Radio 538
Samsung
Sanoma
Tele2
Thomas Cook
Triodos Bank
KLM
Picnic
Coolblue
Hello Fresh

Neem contact met mij op voor een afspraak

Heeft u een uitdaging op personeelsgebied in uw callcenter?
Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken. U gaat energie van ons krijgen!

*
*
*
*