Case KPMG: fulltime accountancy trainees tijdens busy season


Werving

Wij zetten in no time een online wervingscampagne voor u op en verzorgen de volledige screening en training van de kandidaten.

Recruitmentdag

Wij organiseren recruitmentdagen om groepen kandidaten in een keer te leren kennen.

Trainees

Na een succesvolle afronding van het busy season krijgen onze beste trainees de kans om deel te nemen aan het traineeship van KPMG zelf.

Case KPMG: fulltime accountancy trainees tijdens busy season

kpmg1

Financiële toppers gezocht

Ieder voorjaar staat de financiële wereld op zijn kop: dan gaat het busy season weer van start. Voor de uitvoering van de jaarlijkse controle bij bedrijven zocht KPMG extra medewerkers, die het vaste team van accountants kunnen ondersteunen. Voor een snelle werving en selectie van deze financiële toppers heeft KPMG YoungCapital ingeschakeld.
kpmg2

Strenge selectie en KPMG recruitmentdag

Wij beschikken over ruim 85.182 kandidaten met een financiële hbo- of wo-opleiding, waaronder Economie en Bedrijfskunde. Na een strenge cv-, telefonische en face-to-face-screening heeft een select aantal kandidaten een online capaciteitentest gemaakt. Hierbij zijn zij beoordeeld op zowel verbale kwaliteiten als cijfermatig inzicht. De beste kandidaten zijn uitgenodigd voor een recruitmentdag op ons hoofdkantoor, een efficiënte manier om hen in één middag zo goed mogelijk te leren kennen. De recruitmentdag bestond uit een presentatie over KPMG en individuele gesprekken tussen de kandidaten en KPMG.
kpmg3

Instroom van nieuw talent

Onze kandidaten zijn vier maanden fulltime als accountancy trainee aan de slag zijn gegaan. Na een succesvolle afronding van het busy season krijgen onze beste trainees de kans om deel te nemen aan het traineeship van KPMG zelf. Zo is KPMG verzekerd van nieuw talent en krijgen onze kandidaten de kans om door te groeien in hun financiële carrière. Win-win voor zowel KPMG als de kandidaat!Heeft u een uitdaging op personeelsgebied? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken. U gaat energie van ons krijgen!

Ja, neem contact met mij op voor een afspraak


*
*
*
*