Case Texaco: verkoopmedewerkers met ervaring


Werving en selectie

Wij brengen uw ideale kandidatenprofiel in beeld, schrijven vacatureteksten en genereren supersnel sollicitaties. Onze recruiters verzorgen de complete screening.

Planning

Dankzij de YoungCapital App weten we realtime of onze kandidaten beschikbaar zijn. Hierdoor is een supersnelle plaatsing bij spoedklussen mogelijk.

Verloning

Ook verzorgen we de administratie, salarisverwerking, uitbetaling en eventuele nazorg.
Case Texaco: verkoopmedewerkers met ervaring


Texaco

Kennis van binnenuit

De beste manier om een bedrijf te leren kennen? Dat is nog altijd van binnenuit. Daarom besloten wij om zelf een tijdje mee te lopen bij Texaco op locatie Beesd. Daarna hebben we op de locaties Beesd, Liempde, Delft en Apeldoorn meerdere uitzendkrachten ingezet. Hierdoor hebben we een duidelijk beeld gekregen waar een medewerker van Texaco aan moet voldoen.
Texaco

Focus op kandidaten met meer ervaring

Door onze grote database met 1 miljoen ingeschreven kandidaten in Nederland kunnen wij voor Texaco allerlei soorten medewerkers leveren. Van parttime tot fulltime, van student tot 30+-kandidaten met een afgerond diploma. Het ideale kandidatenprofiel van Texaco? Uit onze pilots bleek dat vooral afgestudeerde kandidaten met meer ervaring hieraan voldoen. Voor de werving van de juiste verkoopmedewerker richten wij ons dus op ervaren commerciële en klantgerichte kandidaten.
Texaco

Van oproepkracht tot fulltimer

Uiteraard heeft iedere vestiging haar eigen voorkeuren en wensen, maar met onze brede kennis plaatsen we altijd de juiste persoon op de juiste plaats. Onze studenten gaan op oproepbasis aan de slag, de afgestudeerde kandidaten worden fulltime ingezet. Zo bouwen we met zowel invalkrachten als vast personeel voor de langere termijn aan verkoopteams die iedere vestiging een herkenbaar gezicht geven.


Deze bedrijven kiezen ook voor YoungCapital

Nespresso
T-Mobile
NS
Mediamarkt
Bijenkorf

Heeft u een uitdaging op personeelsgebied? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken. U gaat energie van ons krijgen!

Ja, neem contact met mij op voor een afspraak


*
*
*
*