Webhelp

800 YoungCapital-uitzendkrachten bij Webhelp aan de slag

Als een van Nederlands grootste klantcontactcenters zet Webhelp zich in voor grote namen in de energiebranche, bij overheidsdiensten, telecombedrijven, financiële dienstverleners en vele andere A-merken. YoungCapital werft en selecteert voor Webhelp al sinds 2011 klantcontactmedewerkers. Hiervoor zetten we met gemak grootschalige wervingscampagnes op en genereren we snel nieuwe sollicitaties. Jaarlijks gaan ruim 800 kandidaten van YoungCapital bij Webhelp aan de slag.
kantoor Webhelp

Best leverende partij

Webhelp was voor één van zijn opdrachtgevers op zoek naar een groep medewerkers met een sterk inlevingsvermogen. Ook affiniteit met de zorg was essentieel. Aan ons de uitdaging 16 kandidaten aan te leveren. Na een strenge screening hebben wij maar liefst 26 kandidaten aan Webhelp voorgesteld. Daarvan kregen 23 van onze mensen direct een aanbieding. Op deze manier hebben wij meer mensen kunnen leveren dan in eerste instantie gevraagd werd. Hierdoor waren wij tijdens het project nummer één supplier op zowel levering als conversie.
Webhelp

Kwaliteit wint altijd

Het geheim achter dit succes? Om tot een perfect beeld van het gewenste kandidatenprofiel te komen, hebben wij alle sollicitatierondes bij Webhelp bijgewoond. Dankzij deze kennis konden wij het wervingsproces efficiënt coördineren. Het resultaat was honderd procent aanname. Onze kennis, wervingssnelheid en grootste leveringsaandeel hebben dit project tot een succes gemaakt!

Deze klanten kiezen ook voor YoungCapital

ING
nespresso
mediamarkt
t-mobile

Heeft u een uitdaging op personeelsgebied in uw callcenter? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken. U gaat energie van ons krijgen!

Ja, neem contact met mij op voor een afspraak


*
*
*
*