DE SOFTWARE ENGINEERS VAN GX SOFTWARE

GX Software

Steeds meer consumenten gebruiken online kanalen om bedrijven te bereiken. Wanneer ze van kanaal switchen, wil je dat de communicatie logisch voortbouwt op het vorige contactmoment. Maar hoe zorg je nou voor consistente customer journeys? GX Software is de aangewezen partij om de digitale kanalen van bedrijven persoonlijk te maken. Daarvoor zijn klantgerichte software engineers onmisbaar. GX Software zoekt daarom jonge IT-professionals die niet alleen uitblinken in hun bèta-vaardigheden, maar ook in hun communicatieve skills. Een lastige opgave, waarvoor YoungCapital is ingeschakeld. Met een traineeship van YoungCapital worden afgestudeerde high potentials opgeleid tot software engineers.

GX-Software

“ Als belangrijke aanbieder van online-marketing software bevindt GX zich in lastig pakket. Onze medewerkers moeten in Java kunnen programmeren, maar ook sociaal sterk zijn om de klant te kunnen adviseren. YoungCapital heeft ons hiermee geholpen door veelzijdig talent voor ons te vinden, en hen via een IT-traineeship speciaal voor ons op te leiden. Na het traineeship zijn 2 nieuwe medewerkers bij ons ingestroomd. De kersverse engineers zijn bekend met Java en beschikken over de juiste basis om hen verder op te leiden binnen onze organisatie. Op deze manier hebben wij ons team kunnen uitbreiden met enthousiaste en kundige medewerkers die goed bij ons passen. ”

Karin van Mourik – HR Adviseur GX Software
Tom Hage

MEDEWERKER:

Tom Hage

GEBOORTEJAAR:

1991

ACHTERGROND:

Natuurwetenschappen en Innovatiemanagement BA

GROTE KRACHT:

Kijkt met een frisse blik

“ Dankzij het traineeship van YoungCapital heb ik van mijn hobby programmeren mijn werk kunnen maken. Hoewel er altijd nog valt te leren, heb ik in een paar maan¬den al enorm veel kennis opge-daan. Die nieuwe ideeën kan ik als software engineer direct toepassen in de praktijk. ”

Wilt u net als GX Software groeien met de talenten van YoungCapital?
Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

*
*
*
*